4000 грн на місяць

Чи потрібна мемуаристика?

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Мальдивский принц

М
Мені раніше здавалося, що історія старого життя важлива, бо хто ще може розповісти як воно було, як не серйозно доросле населення. Але з огляду на те, як усе стрімко міняється, може й не потрібно нічого тому новим поколінням, ні наш соціалізм-комунізм зі всіма його негараздами, ні перехідна до буржуінства епоха.

Мені раніше здавалося, що історія старого життя важлива, бо хто ще може розповісти як воно було, як не серйозно доросле населення. Але з огляду на те, як усе стрімко міняється, може й не потрібно нічого тому новим поколінням, ні наш соціалізм-комунізм зі всіма його негараздами, ні перехідна до буржуінства епоха.
Лишь бы оно знало отчества своих родителей и даты их рождения.

Лично мне, глубоко проебом, шо было в 15веке до наше и нашей эры..
Хуля мне с того хто шо жер тай хто кого їбав у соломі..
Мене більш бентежит коли москалі повиздихають..:D

Я зпочатку зрозумів так. що ТСу потрібна мемуарісТКа.
Лично мне, глубоко проебом, шо было в 15веке до наше и нашей эры..
Хуля мне с того хто шо жер тай хто кого їбав у соломі..
Мене більш бентежит коли москалі повиздихають..:D
Так, цього не знайти в історії - кожного разу, коли Україна пропонувала спалити Москву - її відговорювала Європа.
Робіть висновки...

Мемуари пишуть люди. І зараз я майже впевнена - в більшості фантазують: і трава зеленіша, і морозиво найсмачніше, і хати не закривали, і так далі. За цим стоїть умовний пузир, в якому людина проживала своє життя. Мені подобалося читати мемуари видатних особистостей, це як жанр літератури, в який тобі є бажання вірити. Історія окремої людини цікава, але ж мемуари на підгрунті фактів, а факти бачать по різному, це я зрозуміла на битовому прикладі. Стоїмо з подругою на балконі третього поверху, куримо, спілкуємось, тверезі. Своїми очима бачимо внизу аварійну ситуацію, одна машина аж перекинулася. Звісно нас, як свідків, покликали туди. Ми розповідали геть різні речі, по сьогодні кожна не згодна з іншою:) Спираючись на цей приклад стала прискипливо відноситись до всього, тому вважаю, що все має право бути, мемуари також, але не сприймати це як істину

Назад
Зверху Знизу