Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Портупея напрочь стёрла последнюю извилину?Для ретранслятора. 1. Якщо ще хоч раз будеш займатися ретрансляцією підеш туди же, куди й усі транслятори.
2. А я думаю чого так уся *****ня любить Порошенка...
Roshen поставляє свою продукцію в Росію⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Если кто-то вывозит рошеновскую продукцию в лаптестан, значит там есть спрос и покупатели. Корпорация Рошен напрямую не торгует с твоими хозяевами.Нужно проверять по IP адресу владельца, а не адресу домена в Словакии или Чехии:
с помоек типа агроньюс
А що? Ти носив портупею? Я не можу сказати що небудь з цього приводу, бо ніколи її не носив, бо ще з другого року аспірантури був на броні від служби в армії і у мене навіть із військового квитка офіцера запасу видалили мобілізаційний припис. Хоча і працював останні 15 років на полковницькій посаді.Портупея напрочь стёрла последнюю извилину
Помиляєтесь, я навожу факти.Вірно, але до чого тут Ви , вочевидь же неадекватно до Порошенка
відноситесь...
Ну, продолжай зарываться в дрэк, раз даже читать не умеешь.Коли немає контраргументів неадеквати вказують, що сайт не такий.
Слабаки, бо немає що сказати по суті питання.
![]()
Что ты от тупого пенса хочешь?Портупея напрочь стёрла последнюю извилину?
Тебе ж выше написали, как нужно пробивать айпишники, а ты продолжаешь тупить.
Если кто-то вывозит рошеновскую продукцию в лаптестан, значит там есть спрос и покупатели. Корпорация Рошен напрямую не торгует с твоими хозяевами.
Кормись дальше с помоек типа агроньюс, который blacklisted.![]()
И не отправляй меня в игнор, бо я не переживу такой потери.![]()
![]()
Там и ссылки есть на те айпишники, но чукча не читатель.
И если в Гугле задать то, что он задал "Antikor.com.ua Website used IP Addresses", то Гугл как раз эти сайты и выдаёт:
https://www.google.com/search?q=Ant...es&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Он даже Гуглом пользоваться не умеет.
Или его в Гугле забанили.![]()
Не збирався, так і не тримав би вдома майже 2 тони готівки.собирается втекти
Ти що там сидиш на соціалі, що у тебе так багато часу. У мене дуже багато справ, через це я не маю можливості відповідати на усі твої висери...Ну, продолжай
Я же поперджав, щоб не робив ретрансляцію від *****ів, які у мене в ігнорі. Прийдеться таки і тебе відправити до них в компанію...Ну, продолжай
Наведи конкретно список таких державних підприємств і їхні прибутки по кожному року, щоб була конкретна розмова.якщо державні підприємства приносять мільярдні прибутки, як при Порошенку
Який ще соціал у Штатах? Ти їбанько?Ти що там сидиш на соціалі, що у тебе так багато часу. У мене дуже багато справ, через це я не маю можливості відповідати на усі твої висери...
Отакої...Я же поперджав, щоб не робив ретрансляцію від *****ів, які у мене в ігнорі. Прийдеться таки і тебе відправити до них в компанію...![]()
Правильно. Треба турбуватися про стан власного здоров"я. І фізичного, і психічного.А то я шото начинаю беспокоиться
Не збирався, так і не тримав би вдома майже 2 тони готівки.
https://www.facebook.com/watch/?v=464482177912839
Правильно. Треба турбуватися про стан власного здоров"я. І фізичного, і психічного.
Ти читати вмієш? Прочитай назву теми... А ще щось нявкаєш про адекватність...2 года ждешь
Так же само, як Янек... Ти спитай у поручика, він знає... Нещодавно писав про це... і вказував як Пеця вивозитиме готівку на Кипр.дядь Вова - ты если бы собирался тикать - то тоже держал бы дома 2 тонны готивки? Каким епта образом 2 тонны готивки будут сприять побегу? 2 тоны деняг весят 2 тысщи кгпо карманам не распихуешь их ить и в чемодант не всунешь
![]()
Ога. Я бачу, що в кулуарах проходять невпинно наради... І після чергової наради відрядили декількох на боротьбу...Отакої...
Ти читати вмієш? Прочитай назву теми... А ще щось нявкаєш про адекватність...![]()
Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону....
А що там написано. Адекватно не можеш сприйняти запитання?ну так ждешь