Re: Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?
Дивлюсь на цю світлину сьогодні з Черкас, тай думку гадаю...
- корпорація Рошен закупила стільки то ШВЛ, стільки то концентраторів, захисних масок, костюмів...і далі по списку:
- корпорація Рошен виділила 90 млн Охмадит.
- корпорація Рошен виділила кошти на сучасне відділення транспортології Інституту раку.
- благодійний Фонд Порошенка побудував театр на Подолі.
- за рахунок корпорації Рошен ППО навколо Києва.
- корпорація Рошен закупила більше сотні снайперських комплексів для ЗСУ
- корпорація Рошен витратила півтори мільярди гривень власних коштів на відновлення і озброєння Армії для держави.
- благодійний Фонд Порошенка другий рік піклується про незахищені верстви населення і в скрутні часи пандемії постачає продуктові набори...корпорація Рошен...Фонд...Порошенка...і так щоденно, безперервно, й перерахувати все просто фізично важко.
Мене цікавить одне питання. Що зробила для держави Україна корпорація "95 квартал"?
Може я щось пропустила, може чогось не помітила, по "прастотє сваєй душевной", і предвзятості?
Буду щиро вдячна за наведені приклади, хоча б декілька, для порівняння, шоб развєять всє сомнєнія, так сказать. Бо я шота ніц не розумію за що ви так srakи рвете закреслено горлянки дерете за свого лідора, й за що ви готові зрадити мою найкращу в світі Україну.
Слава Рошену!
Порох forever!
Людмила Крижановська