Статус: Офлайн
Повідом.: 20414
Повідом.: 20414
Хотя не убивительно

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хотя не убивительно
натянутыми аргументами
![]()
Які "патріотичні" кольори у Пециного масла...
Вчи українську, бо якби вчив, написав би так "....ще про ПорошенкА".ну тоді ось Вам ще про Порошенко:
за зауваження дякую (я мову не вчив зовсім нажаль), але це не відміняє того факту, що Порошенко все ще не втік, і продовжує працювати в Україні. і ****и у штанці виборцям ЗеленськогоВчи українську, бо якби вчив, написав би так "....ще про ПорошенкА".
Але майже увесь бізнес переписав на свого сина Олексія. Мабуть готується...Порошенко все ще не втік, і продовжує працювати в Україні
Ну, тоді не ображайся на нього... Я же не винний, що ти за нього голосував. А я голосував за Гриценка.і ****и у штанці виборцям Зеленського
а чого ображатися? він же не мені сере у штанціНу, тоді не ображайся на нього...
і де цей боєц невідімава фронта?А я голосував за Гриценка.
а чого ображатися? він же не мені сере у штанці
Як де? У Києві. І послав на хер усю цю порохоботівську братію з обісраними штанами. Бо намагалися облити його багном ще до початку президентської кампанії і під час першого туру, а тут непомітно виліз твій кумір - Зеленський й запросто переміг.і де цей боєц невідімава фронта?
Так, Петро Офшорович, він такий...геройський лицар наш - Петро?!
"Я не предавал государство, это вы его предали, вы разворовали армию!"
Переживаєш за Петра Офшоровича?Гранітного звинуватили його товариші по службі з АТО. Порох з Гранітним не служив і зовсім його не знав.
Туфта. Коломойський, Янукович, Путін і т.п. грошей не пожаліють, щоб посадити Порошенка і готові розслідувати любі факти. Нехай Сенченко направить факти Портнову, Венедиктовій, Зеленському і т.п. і ті посадять і Порошенка і його друзів.
Що ти там мелеш?Не люблю, коли висосують з пальця компромат.
повністю читай тут:Унсовця Ярослава Гранітного після майже трьох років у рівненському слідчому ізоляторі відпускають додому під домашній арешт. Його обвинувачують в двох особливо тяжких злочинах проти держави за організацію фейкового мітингу. Але від березня 2018-го, коли закінчилося досудове розслідування і справу передали до суду, не було жодного розгляду справи по суті. Лише обрання та продовження запобіжного заходу.
Гранітний щоразу заявляє, що справа сфальсифікована, його права порушують і не дають ознайомитися із матеріалами справи. В обласній прокуратурі кажуть, що неодноразово надавали таку можливість, але Гранітний не захотів, а отже, можна вважати, що він правом своїм вирішив не користуватися. У рівненському міському суді немає підтверджень ні що він не хоче ознайомлюватися зі справою, ні що вже ознайомився.
... Ти вже вийшов із запою? А руки трясуться досі....
![]()
Тебе вже "натянули" на пляшку?
Досі сидиш натягнутим на пляшці... Відчувається.
![]()