Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Коломойський через суд повернув собі повний контроль над «Центренерго», – ЗМІ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Як сказав Крючков, це безпрецедентне рішення. «Таким чином менеджмент, підконтрольний Ігорю Коломойському, отримав можливість приймати будь-які рішення і укладати будь-які договори на купівлю-продаж вугілля на «Центренерго», а також на продаж виробленої енергії через свої компанії, які безпосередньо пов’язані з олігархом», – говорить Крючков.
Там же:
Як повідомив екснардеп Дмитро Крючков, основні кредитори компанії оскаржуватимуть ухвалене проміжне рішення у Верховному суді.

Такое впечатление что старый ***** Володимир один ****ит в своей ****ской теме.

Так же, как и рейдерил
Ну, як рейдерил Порошенко, то Коломойському таке не снилося...

Шокуючі подробиці про сім’ю Петра Порошенка: біографія та вся правда про «шоколадного короля» України Усі подробиці:

Цитую тільки короткі висновки:

1. Порошенко побудував свою імперію з радянських підприємств, які він скуплював задарма, отримуючи для цього доволі підозрілі кредити та використовуючи своє політичне становище. Батько Петра – колишній в’язень, а сам Петро був полишений державної посади через корупційні скандали.

2. Порошенко – політична *****. Кучма, Ющенко, Янукович – йому все рівно з ким і як – головне бути біля керма та лобіювати інтереси свого бізнесу.

Постскриптум

Порошенко – яскравий представник періоду правління Лазаренка, Кучми, Ющенка, Януковича. Він і служив їм по черзі. Перший корупційний скандал при Ющенкові почався саме з конфлікту Тимошенко та Порошенка. В принципі, Порошенко теж міг би сісти, як і практично кожен із впливових і нечесних політиків. Але він продовжує впливати на розуми та настрої народу, організовуючи собі чергову виборчу кампанію, даючи натовпу те, що він просить – хлібу та видовищ.

"Дело Бурисмы", "Джокер", ******** Гонгадзе и Шеремета. Большое интервью с генпрокурором Украины Рябошапкой

Бачу по твоїй аватарці, що ти ще живий... Бо, тільки про це усі твої думки...:D

Ти за мене не переймайся, дасть бог іще поживу. А ти за собою слідкуй не ляпни чого зайвого, бо без харчу залишишся.

:D Не суди по собі про інших. Я, на відміну від тебе, людина вільна...

Якщо вільний, то чому сцишся виразити свою думку стосовно заданого мною питання?
Можеш одним реченням, аби не загружати тему.

Можеш одним реченням, аби не загружати тему.
Ци ти ссиш відкривати про нього тему.
Почитай, що про нього говорить Рябошапка в інтерв"ю опублікованому сьогодні. Посилання я дав у попередньому своєму пості... Щодо мене, мене не цікавить Дубінський. Мене цікавить Порошенко, я і відкрив про нього тему.

Ти за мене не переймайся
А я тобою і не переймаюся... :-) Я просто відповів на твої переймання за мене...

Луценку ничего не грозит, он неплохо послужил бене коломойскому, да и вообще никого из олигархов или топ чиновником не обидел, кого отмазал, чьи дела развалил и сейчас уже вернулся в UA.

Ну, як рейдерил Порошенко, то Коломойському таке не снилося...

Шокуючі подробиці про сім’ю Петра Порошенка: біографія та вся правда про «шоколадного короля» України Усі подробиці:

Цитую тільки короткі висновки:

Ожидаемо. Во первых совершенно *****ьное - он вот он тоже. Причем в таком контексте обычно это он тоже- какой он плохой, а вот другой, с которого переводят стрелки - он хороший.

Идем далее. Зебилы привычно перешли на любимое - а вот в 90-е... Тоесть уже расписался, что за сейчас предъявить нечего. Теперь вот - а вот за бесценок в 90-е... Так видишь ли- рейдерсво и грабеж - это когда именно отнимают силой и махинациями. Причем я как раз тут не обвиняю и того же коломойского - который скупил предприятия за ваучеры. Потому что если люди добровольно продавали ваучер а бутылку - то кто им доктор?

Но вообще молодец что пусть косвенно, но признался, что за последнее десятилетие нечего предъявить порошенко.

говорить Рябошапка

Это который 100% человек Моники? Кстати насколько я там в новостях видел - даже этот клоун прокурор тоже ничего предъявить не может, именно поэтому кричит про "превышение полномочий", "захват власти" и прочий бред. Что доказывает, что преследование чисто политическое.

Ци ти ссиш відкривати про нього тему.
Почитай, що про нього говорить Рябошапка в інтерв"ю опублікованому сьогодні. Посилання я дав у попередньому своєму пості... Щодо мене, мене не цікавить Дубінський. Мене цікавить Порошенко, я і відкрив про нього тему.

А я тобою і не переймаюся... :-) Я просто відповів на твої переймання за мене...

Гражданин, не юлите, как для интеллектуала коего ты из себя корчишь, это столь примитивно... Сциш так сци, але не принижуйся до банального вертіння тухесом. Тобою перейматися? Окрім як предмет для процедури ти інакше мене не цікавиш.:нудно:

Рябошапка будет говорить, что ему скажут. Обычный прокурорский ублюдок.

Щодо мене, мене не цікавить Дубінський. Мене цікавить Порошенко, я і відкрив про нього тему.

На, тримай про Петька, який тобі свербить. Головне уважно продивись, можє де у іншому місці у тебе засвербить.

Луценку ничего не грозит, он неплохо послужил бене коломойскому, да и вообще никого из олигархов или топ чиновником не обидел, кого отмазал, чьи дела развалил и сейчас уже вернулся в UA.
Повернувся, бо прикупив собі нерухомість у Англії, де може тепер разом із дружиною переховуватися разом із Гонтаревою.

косвенно, но признался, что за последнее десятилетие нечего предъявить порошенко.
:іржач:
Я анонсую в недалекому майбутнього оголошення підозри по деяким кримінальним провадженням в тому числі і за економічні злочини, особливо під час його президентства...
Так що не роби за мене висновки...:D

Что доказывает, что преследование чисто политическое.
:іржач:
1. А Луценко це нічийна людина на посту Генпрокурора (без юридичної освіти)? А? Задля кого змінили Закони і призначили Генпрокурором Луценка за 1 день?
2. Нічого це не доказує, допоки не будуть оголошені підозри...

Окрім як предмет для процедури ти інакше мене не цікавиш.
:іржач: Я так зрозумів, що у тебе нетрадиційна ****уальніа орієнтація...
У мене традиційна, так що заспокойся і не переймайся... :D

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу