Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Его рассказы в отношении бывшего генпрокурора несложно предсказать.
От і я про те саме... Як тільки Онищенка екстрадують до України і він підпише угоду про співпрацю із слідством, його покази, а не пости у ФБ, будуть покладені в основу багатьох майбутніх кримінальних проваджень...

Погано, коли в голові фантоми... Це не нормально.... :D

В очередной раз - по существу есть что написать? Ты писал в первом сообщении про вывод активов? Ну вот версия, что обезопасить их от вора, мародера коломойского - более реальная.

А до чого тут суди? Хіба суди судять не по Закону? Тим більше, що Порошенко вихваоявся, що він зробив судову реформу...

И опять типичная пропоганда для *****. Суды одни и теже. По закону не может судить один и тот же суд, вынося противоположные решения. А так да, судовая реформа была сверху. Именно поэтому *****ам рассказывают, что надо сократить верховный суд, типо экономить. Именно потому, что теперешний состав - не марионетки.

Кадырову-Онищенко никто не предлагает никакую сделку.
:DТобі хто доповідав про це ГПУ, НАБУ чи ДБР? Чи, тобі просто нема чого робити?...

Ну, і на подальше, щоб був трохи обізнанішим... Угоду про співробітництво зі слідчими органами заочно не укладають. Лише тоді, коли починається слідство за фактами правопорушення на допиті... А Оніщенка ще треба дочекатися, коли відбудеться його прибуття до України за ексом...
Вчи, буквар. школото! :D

И опять типичная пропоганда для *****. Суды одни и теже. По закону не может судить один и тот же суд, вынося противоположные решения. А так да, судовая реформа была сверху. Именно поэтому *****ам рассказывают, что надо сократить верховный суд, типо экономить. Именно потому, что теперешний состав - не марионетки.
:іржач: Ну, нагородив.... :D

В очередной раз - по существу есть что написать? Ты писал в первом сообщении про вывод активов? Ну вот версия, что обезопасить их от вора, мародера коломойского - более реальная.
А як Коломойський може їх відібрати? Чи що? Поясни, звідки у тебе в голові народжуються такі фантомні дурості? :D

Тобі хто доповідав про це ГПУ, НАБУ чи ДБР? Чи, тобі просто нема чого робити?...
Ти вирішив мої пости повторювати як мантру? Ну, повторюй тоді по 40 разів за ніч і зрануку по 50... :D:D:D

Точно так же, как он взял под свой контроль Центрэнерго.
Я говорю про Пецін банк... Дай, якщо володієш цими знаннями, механізм яким чином можна позбавити активів пецін банк...
До того ж нагадаю, що Пеця і "Рошен" переводить на сина... А задля чого він це робить?

Зачекаемо...
А стосовно ідейного борця за грошові знаки Дубинського, я дочекаюсь якої Вашої думки, чи можливо Вам то не дозволяють хазяї?
Відкривай тему про Дубінського, пиши там що ти там про нього думаєш, а я подивлюсь тоді, можливо, щось і додам. Але натепер він мені не цікавий...

Точно так же, как он взял под свой контроль Центрэнерго. Коломойский - рейдер. Он и делать больше ничего не умеет.
Нічого подібного, Центренерго як була об"єктом державної власності так і залишається... Про яке рейдерство може йти мова?

А як Коломойський може їх відібрати? Чи що? Поясни, звідки у тебе в голові народжуються такі фантомні дурості? :D

Так же, как и рейдерил с корбаном до 14 года - через суды. Причем не обязательно именно отобрать у порошенко себе. Он уже "выигрыват" у государства миллиарды, может отобрать с кем то другим расплатиться. Это же смый большой вор Украины сейчас - даже президента себе прикупил.

Відкривай тему про Дубінського, пиши там що ти там про нього думаєш, а я подивлюсь тоді, можливо, щось і додам. Але натепер він мені не цікавий...
Да, хазяї у тебе конкретні, на короткому повідку тебе тримають.
Головне аби кістку погризти лишають, аби з голоду не здохло.:нудно:

Не имеет значения. До недавнего времени Центрєнерго контролировал Кононенко, а теперь Коломойский. Неважно, чья собственность, важно кому левые доходы идут. Форма собственности Центрэнерго - ПАО. Решения принимает правление.

Публічне акціонерне товариство «Центренерго»
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:іржач:
До вересня 2014 року найбільшим акціонером Товариства була НАК "Енергетична компанія України", яка здійснювала управління пакетом акцій у розмірі 78,289% акціонерного капіталу Товариства. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2014 року № 398 "Про ліквідацію Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України" державний пакет акцій Товариства, було передано у розпорядження Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. У 2016 році відбулися зміни щодо власника пакету простих іменних акцій Товариства у кількості 289 205 117 штук, що складає 78,289% статутного капіталу. Пакет акцій, який належить Державі Україна та знаходився в управлінні Міністерства енергетики та вугільної промисловості України був переданий до управління Фонду державного майна України. Інші юридичні та фізичні особи володіють 20,38% та 1,33% акцій відповідно.
Ну, і про яке рейдерство ти кажеш? :D

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу