Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Есть дела, где он подозреваемый, а не свидетель?
Саме в результаті допитів може змінюватися статус. Через це Порох і не ходить на допити... Бо, прекрасно, розуміє до чого це може призвести.

Вот только проекты изменений не набирают большинства даже в комитетах. Слуги народа - не *****и, чтобы растоваться с неприкосновенностью.
Звідки така інформація? Наведи посилання на першоджерела.
Есть решение КСУ о том, что эта норма противоречит Конституции, чтобы делать подобные утверждения? В Конституции есть запрет на ведение неприкосновенности народных депутатов другими законами?
Наведи посилання на першоджерело цієї інформації.

Это ты сейчас всю фракцию партии "Слуга народа" попытался обидеть вместе со спикером и первым вице-спикером? Или они в Верховной Раде не работают?
А кого із цієї фракції викликали на допит ДБР, як свідків і вони не пішли на цей допит мотивуючи тим, що зайняті?

Серьезно? И когда был допрос, в результате которого выписали подозрение Дубневичу?
Дубневич заявил, что его ни разу в качестве свидетеля никто не допрашивал.
А його і не викликали як свідка на допит. Оскільки було зібрано дуже багато матеріалів слідчими йому просто у будівлі парламенту вручили підозру у привласненні майна за півгодини після голосування про зняття з нього депутатської недоторканності.
Мені дуже цікаво спостерігати, як ти скачеш, мов заєць, намагаючись зіскочити з питань. :D

Ничего не запрещает народному депутату не ходить на допросы. В силу его неприкосновенности.
Не пори херню. Порошенка запрошують на допити до ДБР як свідка. Як державний діяч він зобов"язаний співпрацювати з державними органами. Тим більше, як свідок...

То есть подозрение можно вручить и без допросов? А зачем ты врал, что только с допросами?
1. Можна вручати одразу, якщо є підстави.
2. Не істери. :-) Я не говорив, що не можна вручати підозру тільки на допиті. Я говорив про те, що під час допиту свідка може змінюватися статус допитуваного. Напркилад з статусу свідка на підозрюваного.

Покажи норму закона, которая его обязывает. А все, что не запрещено, разрешено. При демократии.
Іще раз кажу, оскільки Порошенко державний діяч, він зобов"язаний співпрацювати із Державними органами. Але ж він наполегливо демонструє, що він не державний діяч, бо захищає власні інтереси бариги і зрадника держави, щоб протягнути ще якийсь час, аби його статус свідка не перетворився на статус підозрюваного... От і усе...

Моя реплика - ответ на твою. Не помнишь, о ком писал? Ты уже нить разговора потерял.
Я завжди вказую у постах об"єкт розмови, на відміну від тебе... Бо, користуюсь правилами звичайної людської поведінки, а ти користуєшся форумними штампами-викрутасами задля того, щоб заплутати розмову і злитися, або ухилитися від теми.

Как же не изменил? Три года у него был статус свидетеля. А теперь поменяли на подозреваемого. Или ты думаещь, что у него был статус подозреваемого, но подозрение ему не вручали? Так это вопиющее нарушение закона.
Звідки ти узяв відомості, що у Дубневича був статус свідка три роки? Мені таке не відомо? Мені відомо, що у САП докази проти Дубневича вважають достатніми для повідомлення про підозру
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Мне это не нужно - у меня хорошая память.
Ні, ці прийоми штатних форумних базікалів, які намагаються переводити на інші напрямки розмову, через це навмисно заплутують її не конкретизуючи об"єкт розмови. Так що будеш замилювати мізки комусь іншому. :D

А какой у него еще мог быть статус до вручения подозрения? Вариантов не так много, как тебе кажется. ;)
Статус визначає в даному випадку САП. Може оголосити статус свідка, а може оголосити одразу статус підозрюваного. На Дубневича одразу назбирали стільки, що оголосили статус підозрюваного. Статус свідка йому ніхто не оголошував...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу