Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Ти знаєш, що платила? Якщо знаєш, то до якого часу платила? І скільки заплатила в бюджет РФ з 2014 року по 2019 рік?
Спочатку треба відповісти на мої усі запитання в цій гілці. Бо, як тіки тебе вивожу на конкретику ти одразу ховаєшся. А тоді я тобі відповім на твої.
d64252b78f8ae572a6.webp

Ну, да... Як ти прав. Бо, спочатку кажеш. що у Порошенко фабрика в Ліпецьку не працювала з початку війни, потім визнаєш, коли приперли до стінки, що працювала до 2017 р. і вигадуєш, що працювала на виработку ресурсу, потім, коли дізнався, що обладнання було демонтовано (бо виработкою ресурсу там ще й не пахне) та відправлене. вже починаєш крутитися як вужака і нести усіляку ахінею... На кожний неспростовний факт у тебе бабська істерика з намаганням облити брудом. Не вийде, я на жлобів *****ського розливу не ображаюсь. Через це прийдеться відправити і тебе у ігнор, немає сенсу читати усі твої брехливі висери порохоботського *****а. :-) Вчи буквар, *****оїде... :-)

Теперь ты начал вообще открыто врать? Где я говорил что не работала с начал войны? Приведешь номер поста?

Ну, хоч визнав себе *****ом. бо нормальні люди розуміють, що ф-ка в Ліпецьку платила податки в бюджет РФ, звідки фінансується армія РФ... А про граматичні помилки в цьому пості я вже промовчу, бо сам себе визнав *****ом. :D

Не нормальные, а именно *****ы. Какие нафиг налоги в рф? Тоетсь скаких денег? И денег РФ? А если бы не было фабрики - то что, конфет бы не покупали? Или просто столько же купили с других фабрик? Тоесть налоги бы заплатили такие же в сумме. Бюджет ****и получил бы столько же налогов с конфет. ТОлько вот прибыль бы не пришла в Украину. Я же говорю -хоть немного думать = это не про вашу братия. Вам важен не результат. Вам важно поступить как вам личто морально нравиться. А потом ныть про тяжолую долю.

Ну, тільки тупий бот і міг таку дурницю написати... Який кандидат? Тим більше, що саме ти в темі про Порошенка топиш за Зеленського... :іржач:

И все что остаеться, это играть *****а. Ну тут у вас все сходиться, главный у вас ***** и клоун, и если зеленский ***** - то его посипакам уж точно положено. Так что да - тема про порошенко - это именно попытка набрасывать на соперника клоуна.

Я автор цієї теми і нігде не згадував Зеленського. Це ти намагєшся перевести рейки тим, що засераєш гілку, намагаючись засрати її своїм другом Зеленським. :іржач:

И что, что не упоминал? Просто тебе, как боту, дали задание работать против конкурента. от и все.

Правильно, навіщо спростовувати брехливу інформацію, бо у зв"язку з мобілізацією повісток Зеленському не надсилали. На хрен потрібні такі бійці з військовою спеціальністю - "діловод діловодства" :іржач: Ну, такого тупим *****ам не зрозуміти.

375d58c8754811b75f3.webp

Ти ще напиши, що Зеленський наркоша... :іржач:

Ну ты даже тупее, чем я думал. Конечно не призначался на военную службу. Он ведь от повесток бегал. Для того, чтобы на военную службу взяли, надо хотя бы повестку вручить. А ссыкун хорошо бегает.

Теперь ты начал вообще открыто врать? Где я говорил что не работала с начала войны? Приведешь номер поста?

phantom80
Нет, она до войны была куплена. А после начала войны - она просто дорабатывала свой ресурс, выводя деньги с ****и в Украину.

Відверта брехня. Наприклад в 2016 р. ф-ка заплатила рекордну суму податків до бюджету РФ. Ніяких грошів ф-ка не виводила до України. Ресурс вона не дороблювала, бо вивезли частину обладнання.

Ну ты даже тупее, чем я думал. Конечно не призначался на военную службу. Он ведь от повесток бегал. Для того, чтобы на военную службу взяли, надо хотя бы повестку вручить. А ссыкун хорошо бегает.
Бредиш вже... :D Заплутався повністю у власних соплях... :іржач:

Просто тебе, как боту, дали задание работать против конкурента. от и все.
Якого конкурента? Коли була відкрита тема, вже президентські перегони давно закінчилися... І конкурентів вже не було, як і конкурса (виборів).
Ти таки тупий... :іржач:

Конечно не призначался на военную службу. Он ведь от повесток бегал. Для того, чтобы на военную службу взяли, надо хотя бы повестку вручить.
:іржач:Бред сивої кобили... чи сцикуна, який заплутався у власних соплях.:іржач:

Відверта брехня. Наприклад в 2016 р. ф-ка заплатила рекордну суму податків до бюджету РФ. Ніяких грошів ф-ка не виводила до України. Ресурс вона не дороблювала, бо вивезли частину обладнання.

Я просил пост, где я говорил, что фабрика не работала после начал войны. Ты же это мне пытался приплести? А теперь слился и начал к другому придираться. Про налоги я писал - эти налоги заплчены с денег, которые все равно в ****е взяты.

Далее навскидку, певое что нашел.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Yе важно, как это , как это было разбито. Важно - что за 3 года вывела деньги в Украину, и с этих денег тут налоги заплачены.

А теперь главный вопрос - какая польза была бы Украине, елси бы фабрика закрылась в 14 году? Вот просто - какаой плюс в войне для Украины? Можешь ответить? Про налоги можешь не писать, уже обсудили, что они в любом бы случае там бы заплатились какой нибудь другой фабрикой.

Бредиш вже... :D Заплутався повністю у власних соплях... :іржач:

По теме что то можешь сказать? Я сказал, что зеленое ссыкло бегало от повесток. А его туповатый бот привел справку, что на военную службу не поступал. Конечно не поступал, если от повесток бегал.

Якого конкурента? Коли була відкрита тема, вже президентські перегони давно закінчилися... І конкурентів вже не було, як і конкурса (виборів).
Ти таки тупий... :іржач:

Ага-ага... И больше же никаких выборов никогда не будет, ага... И щеленый ссыкун не вспоминает постоянно Порошенко, как по фрейду, ага...

Зеленое ****о продолжает брел... Я правильно понимаю, что ты лично был на границе с крымом и надо было только дать приказ - и ты бы остановил ***ла? Ведь если кт то виноват, что крым якобы сдали, то значит есть вариант, когда бы его не сдали... Хочеться послешать, как ты видишь, что надо было делать в конце февраля 14 года?

И больше же никаких выборов никогда не будет,
Вибори будуть, але Порошенко вже політичний труп. А, якщо немає домовленності із Зеленським, то до виборів він може і не дотягнути. Або посадять, або буде в бігах... Змагання вже буде поміж новими кандидатами.

По теме что то можешь сказать?
По темі я вже давно сказав, що Порошенко - політичний труп і на наступних виборах вже не матиме ніяких шансів. І, якщо є домовленість поміж Порошенко і Зеленським, то Порох буде або сидіти, або в бігах (тим більше. що він вже підготвувася до обох варіантів і переписав свій бізнес на сина).

Я сказал, что зеленое ссыкло бегало от повесток.
1.Так ти ще й не розумієш, що там зазначено. ...на військову службу за мобілізацією протягом 2014...2015 р.р. не призивався...
Які можуть бути повістки? Тільки тупоголове *****ське *** може не розуміти таких простих речей... :іржач:
2. Адреса будинка, де мешкав Зеленський була відома, і, якщо би його дійсно призивали, як діловода діловодства по мобілізації, то повістки йому би надіслали. Але кому потрібні були на передку діловоди діловодства? :іржач:
3. На передок не надсилали по мобілізації тих, хто не проходив строкової служби, а надсилали виключно контрактників. Контракти заключали виключно з тими, у кого військово-облікова спеціальність була необхідна на передку. Зеленський же, не служив строкової служби, його військово-облікова спеціальність не була бойовою і на передку була не потрібна, до того ж, контракту з ЗСУ у нього не було. Через це його по мобілізації не могли призивати...

Якщо ти таких простих речей не розумієш, то ти або сопляк, або *****... Обирай, що тобі підходить більше... :іржач:

:іржач:Пяши исчо козломордне ***... Весели власною тупістю публіку...:іржач:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу