Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
То, что ты просто пересказываешь российские фейки, давно известно.
Можно було би погодитись, якби було швидке та ефективне розслідування... І про те, що знищені декілька томів матеріалів розслідування в прокуратурі, ставить під сумнів твоє "давно известно"...
А дерева чого одразу попиляли на Інститутській?

Насколько я знаю, снайперская винтовка - это винтовка специальной конструкции, а не просто с прикрученным оптическим прицелом.
Ну, не треба мене переконувати, що ти щось там знаєш. Нічого ти не знаєш.
Сна́йперська гвинті́вка (СГ) — гвинтівка, обладнана оптичним прицілом для ведення високоточної стрільби по поодиноких цілях. При стрільбі вночі використовуються нічні приціли або освітлюються сітки оптичних прицілів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это ни о чем.

Как раз ты и цитируешь российский Первый канал.
Та ні, це ти цитуєш російські фейки. А я це бачив на власні очі...
Але для таких, як ти можу послатися на офіційну заяву Горбатюка, де він визнав, що спиляли 2 дерева на Інститутській вулиці...

Чи тобі подобається постити брехню? Тоді продовжуй у власне задоволення. Може більше заплатять?

Що ти хочеш довести мені докази, що ти повний профан?... Я же ніде не згадував про мисливські рушниці, чи гвинтівки.
Так що можеш заспокоїтися, довів мені беззаперечно, що ти повний профан...
Давай, профануй далі. У тебе це добре получається... :D

Я написал, а тебе не понравилось. Все остальное ты придумал. :)
Правильно, хоч ти тут визнав. що саме ти написав дурню про мисливські гвинтівки... Навпаки, це мені дуже сподобалося, що ти визнав це дурнею... Довів мені це посиланням на сайт...
Молодець...

"Если прикрутить к охотничьему оружию снайперский прицел, станет ли оно сразу снайперской винтовкой?"
Ти розпочав своє запитання словом "Уверен". Так, ніби я десь це стверджував. Я тобі на цю провокацію з твого боку відповідним чином відповів.
А тепер, по порядку. Ти спочатку питав про гладкоствольну рушницю. Це запитання свідчить, що ти не розбираєшся в тому чим гладкоствольна рушниця відрізняється від гвинтівки.
Зараз ти намагаєшся писати дурню про нарізну мисливську зброю. Якщо це зброя нарізна, тобто є гвинтівкою (а не гладкоствольною рушницею), то за наявністю оптичного прицілу - це теж снайперська гвинтівка, або карабін...
Снайперською вона вважається саме через те, що основним призначенням такої зброї є знищення конкретної мети, що знаходиться на дальній дистанції.
Про гладкоствольну рушницю ти написав повну дурню, яка тебе викрила, як профана у цій справі, як і подальші твої питання...

Оцінюючи успішність нової влади у справі боротьби з корупцією у вищих ешелонах влади, 70% не бачать успіхів, 22% - вважають, що успіхи є.
Мабуть таки Порошенко втече... Ти прав...

Заступниця міністра закордонних справ Олена Зеркаль написала заяву на звільнення за власним бажанням.
Ну, вона точно з України нікуди не втече... А ось Порошенкові прийдеться...

То есть ты не знаешь, что появление надписи такого содержания зависит только от твоего браузера, который не видит вставки из фейсбука?
Та ні, усе мій браузер бачить, коли є відповідне посилання... Але "браузер" в твоїй голові не бачить теми, в яку ти несеш, що попало... :D
А з другого боку, це можна зрозуміти, що тобі же треба відпрацьовувати гроші, ось і приходиться засирати усі гілки, бо не можеш нічого по темі написати... Усюди тебе, бідолашного, б"ють по чому попадуть... :D

:іржач:
Ну, почалось...
Тепер давай повторюй мої пости...
На цьому у тебе увесь твій набір форумного тролінга... Вигадай щось нове...
Дякую, посмішив мене сьогодні дуже добре.

А мені треба деякими справами зайнятися... Відпочинь, а то, бідолашний сидиш безвилазно на ХФ...
Хоча, можеш ще залізти у якусь тему і там повипендрюватися. Але, мені здається, що форумчани тебе вже давно розкусили... Хоча і намагаєшся весь час змінювати ніки...

Прийми заспокійливі ліки і відпочинь... Бувай здоровенький!

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу