Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чуваки, погадаем на ближайшие сроки? (Очень строго БФ!)

• Автор теми Автор теми Ihtis
  • Дата створення Дата створення
Бяка там. Не могу сейчас определить степень серьезности. Например нет таких карт, которые у меня пошли по донецку и луганску. С другой стороны есть карты, которые пошли по дебальцево.

что уже есть на сейчас: [URL]https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4190882

Я если честно немного не поняла о чем здесь, что конкретно есть сейчас?

Обманчивая стабильность? Ошибочная расслабленность? Это к каким конкретно событиям относится? Закулисный сговор тоже, в спешке - это что конкретно?

Я если честно немного не поняла о чем здесь, что конкретно есть сейчас?

Обманчивая стабильность? Ошибочная расслабленность? Это к каким конкретно событиям относится? Закулисный сговор тоже, в спешке - это что конкретно?
И расслабленность, и спокойствие. По Луне это все - обманчивое состояние.
А сговор закулисный - типа того, что раскрыто по ссылке в теме. На сейчас - это собираются какие-то люди, какие-то собрания. Начинается суета и движение. Пока все расслабляются на ХФ и попивают кофе ( или не кофе), занимаются своими делами и бытовыми вопросами, во всю идет организационная подготовка. Пока только подготовка.
Это собрание - это верхушечка айсберга, сигнал того, что скрытые процессы пришли в движение.

Кто там со мной по поводу Италии спорил?

На мой взгляд основная миссия иностранцев на Донбассе будет скорее экономическая, нежели чем миротворческо-военная. Такое ощущение, что на Донбасс зайдут иностранные деньги, в виде помощи, в виде инвестиций даже и вот за целевым использованием этих материальных средств и будут следить.

Еще дама пентаклей несет цвета двух флагов - белорусского и итальянского.
Президент України Петро Порошенко та Голова Ради міністрів Італії Маттео Ренці на зустрічі у Києві обговорили ситуацію на Донбасі та міжнародні зусилля, спрямовані на припинення агресії проти України.

Про це повідомляє прес-служба українського президента, інформує «Публіцист».

У заяві для ЗМІ за підсумками своєї зустрічі з прем’єром Італії глава держави повідомив, що була зосереджена особлива увагу на необхідності безумовного дотримання Мінських домовленостей і негайної послідовної їх імплементації. Перш за все це стосується забезпечення сталого, неухильного та всеохоплюючого режиму припинення вогню під всеохоплюючим моніторингом ОБСЄ.

У свою чергу Прем’єр-міністр Італії запевнив Президента України у солідарності Італії та її підтримці дій України на шляху імплементації Мінських домовленостей. Маттео Ренці наголосив на необхідності неухильного виконання плану мирного врегулювання ситуації на Донбасі й забезпечення повного моніторингу та верифікації з боку ОБСЄ усіх технічних завдань, яких було досягнуто в Мінську.

«Італія є другою за чисельністю групою в спостережній місії ОБСЄ, яка здійснює моніторинг на Донбасі, і попри складність завдання ми робимо усе можливе заради дружби і встановлення миру в Україні», – сказав Маттео Ренці.

Прем’єр-міністр Італії також наголосив на тому, що його країна дуже зацікавлена у встановлені миру в Україні.

«Без миру в Україні не буде миру в Європі. Європа нас цьому вчить. Якщо є загроза миру, Європа має негайно на це реагувати і не залишатися байдужою».

Глава держави висловив сподівання на ратифікацію найближчим часом італійським Парламентом Угоди про асоціацію України з ЄС.

«Ми чекаємо на це найближчим часом. Це стане черговим дуже важливим етапом нашої співпраці», – заявив Петро Порошенко.

«Хотів би подякувати італійцям за їх небайдуже ставлення до України. Мені приємно було почути від Прем’єр-міністра, що Україна має потужну і широку підтримку в італійському суспільстві. Українсько-італійські стосунки зараз перебувають на дуже високому рівні», – сказав Петро Порошенко. Окремо Глава держави подякував українцям, які проживають в Італії. «Вони беруть активну участь і в суспільно-політичному житті Італії, і в допомозі Україні, українським Збройним Силам для забезпечення безпеки та суверенітету нашої держави», – наголосив президент України.
Вот теперь вполне понятно причем тут итальянцы в свете вопроса про иностранцев и их присутствие на Донбассе.
:D

Вот теперь вполне понятно причем тут итальянцы в свете вопроса про иностранцев и их присутствие на Донбассе.
:клас: Ихтис, я с тобой не спорила об Италии на Королеву Пентаклей, потому что у меня в практике она также часто на поездки в Италию показывает, так что ее такое значение проявляется частенько в практике

после июня не видно ни Вальцмана, ни Бакая :уже не шутка:
Я вам даю час на то что бы вы свое предсказание оформили как подобает.

Італія готова поділитися з Україною досвідом проведення децентралізації влади за прикладом регіону Трентіно - Альто-Адідже на півночі країни
Про це прем'єр-міністр Італії Маттео Ренці заявив у Москві за підсумками переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним, передає Еспресо.TV з посиланням на "УНІАН".

"Італія бере активну участь у моніторингу, що ведеться в рамках ОБСЄ. Італія готова надати всю можливу підтримку усередині структур Євросоюзу, зокрема, можливо, своїм досвідом, якщо ми говоритимемо про децентралізацію України. У нас чудовий досвід регіону Трентіно – Альто-Адідже. Це прекрасний зразок того, як можна вдало розв‘язати проблеми децентралізації", - сказав Маттео Ренці.

Він висловив сподівання, що всі сторони працюватимуть над тим, щоб українська криза розв‘язалася у найкоротший час.

За словами Ренці, він обговорював з Путіним "українську проблему", хоча всім відомі дискусії з цього питання і різноманітні точки зору про способи розв’язання цієї проблеми, а також яким чином розвивалися відносини між Євросоюзом і Росією в даному контексті.

"Я вважаю дуже важливим наголосити, що був зроблений вирішальний крок – я говорю про 12 лютого – у мирному розв’язанні цієї проблеми. 12 лютого за участі президента Путіна, президента Порошенка, президента Олланда і канцлера Меркель був підписаний договір, який відкриває шлях і стратегічний напрям до розв’язання проблеми. Йдеться не лише про те, що вдалося домовитися про припинення вогню, а про те, що цей документ відкриває шлях до врегулювання і побудови міцної конструкції, яка б дозволила розвиватися цій країні", - сказав Ренці.
Еще итальянцы. ;)

Останнє редагування:
Помните я недавно панику по поводу новых денег в феврале устроила)))
Встречайте:
babfc03--------1-original.webp

Хочу считать сбывшимся)))

Хотя думала, что все будет намного хуже))))

Я тоже это сегодня увидел, но не вспомнил, кто предсказание делал, ты или Инга.

Да, ***... Надо было на евро переходить к ***м. Рассеюшка б тогда охуела. :D

Итальянцы - ****ные пройдохи. Это все знают.

Не все, положим, но есть немного... От именно поэтому я не очень-то и верила. Тем более, шо Путя с Берлускони - дружба навек.

Имелось ввиду - вива "итальянская версия" :D, т.е. каГбэ Вам - угадали.

Было бы хуже, если б 1000-гривневую напечатали, а так - к чему бы это? Подстраховываются от ДНРовских подделок?

захотелось посмотреть инфу в инете про новые деньги
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а про 1000 гривенную пока ещё не известно -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Было бы хуже, если б 1000-гривневую напечатали, а так - к чему бы это? Подстраховываются от ДНРовских подделок?
Это первое что делают, если хотят убрать более мелкие деньги. Их просто переводят в монеты. А все это - для отвода глаз. Печатают сначала сотку, потом прекращают печатать 1, 2 гривны, пятерку и так дальше. Там дальше и до тысячи дотянутся.
Плюс - для борьбы с фальшивомонетчиками, которые будут через Донбасс регулярно такую капусту вбрасывать.

Назад
Зверху Знизу