Бухаю.. Ностальгую... Жалкую про втрачений час та життя наших хлопців

*****і *****и! Самі не живуть, та оточуючим не дают

тварюки
Але я досі пам'ятаю як я здивувався тому мільону адекватних людей, які вийши на Майдан. Для мене це було зламом усіх стандартів і шаблонів. Я і не розумів скільки адекватних та замовідвертих людей є поруч зі мною.
Я вже декілка років думав про еміграцію звідси и вважав усіх оточуювиих підарасами... Та як виявилося більшисть ціх підарасів зайняли чергу на виїзд до Бєлгороду до кінця лютого 2014. Та виявилося, що усі вони були "братськіми" москалями. Абсолютно усі, кого я вважав підарасми і запитував як їх земля носить... І ось спрацював якийсь фільтр... І мені стало легше спілкуватися з оточующіми. Усе гівно зникло...
А волонтерам "ангелам добра" реальна подяка. Їх багато загинуло на цій війні

і ми ще не одно деситиріча будемо згадувати та шанувати їх, не менш ніж наших захисників.
Далі буде... Слухайте поки що музику...
ЗІ
Я досі не розумію як я перейшов на українську. Але... Я останні роки багато спілкуюся з найближчим зарубіжжям. Я розумію польску, білоруську, частинами литовську і чеську.
Хоча я добре розумію, що можу запхнути за пояс будьякого росіянського лінгвіста.
І ось я розумію, що не в ту мову вникав і занурювався
Я у тому році усіх оточуючих османців під час відпустки учив "Слава Україні". Цього року буду їх вчити "Героям Слава!"