Я вот никак не пойму, нахуя им ходить полоскать белье на реку? У них что, даже колодца собственного нет, чтобы дома полоскаться?
Откуда там колодцы

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я вот никак не пойму, нахуя им ходить полоскать белье на реку? У них что, даже колодца собственного нет, чтобы дома полоскаться?
Это типа троллинг.
Ну сидіти на *ую рівно, це так, треба мати неабияку гідністьТы указал. Я б иначе не узнал про его достоинство
А єслі вніматєлно придивицця до ***мби на картузі-то ще й якийсь подвиг на жєлєзній дорозі совершив! Зразу видно хєроіческій человєк!
Даже если меня расстреляют за твит про то, как путин смотрит на Навального через бокал шампанского я не расстроюсь потому что это очень смешно!
![]()
А шо удівітєльного? У нас в селі під Харковом в 60-ті роки на ставку білизну полоскали. Пацаном мамі покійній на санках виварку возив. Правда в 70-му вже машинка була, Ріга-66, крута тєхніка по тому часу. Ну а от у *****ів в Устюгу ще мабуть стіралок таких нема-от і мучацця люди.Я вот никак не пойму, нахуя им ходить полоскать белье на реку? У них что, даже колодца собственного нет, чтобы дома полоскаться?