Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

1752591061607.webp

Вони реально не розуміють причин)
Так, стоп, санкції ж тільки на користь!

1752591061607.png

Вони реально не розуміють причин)
Так, стоп, санкції ж тільки на користь!
Для "розуміти" потрібна хоч якась кількість мізків. Ну хоча б як в равлика, бо й він щось таки, та розуміє.
Але помилка еволюції виду "***** абикнавєнний", він же швайнехунде, орк тощо - то істота геть безмізка, там навіть спинного немає, як і хребта.
Власне, за рівнем розвитку ця субстанція - то є щось середнє між збудником сибірської виразки, холєрним вібріоном, та блідою спірохєтою, котра десь зловила гонокок...
Отже - розуміння не було, немає, не буде, й бути не може.

погана новина. погрози трумпа так і залишаться погрозами, або реалізуються у 40 Джевелінів, про які вєнс ще півроку розповідатиме, натомість, кітай через чучхе постачає мільйони пострілів та фінансує виробництво та розробку ракет.

Це може бути нам на руку. Трамп может нарешті обідєцца.
Нє. Щось у ***ла на нього є стопудів. Воно ж макоцвітне, витворяло всяке, а ***ло конспектувало. Чимось конторські тримають діда за прив'ялі тестикули.

А я наивный, в самом начале надеялся на то ,что народ там против войны будет и сметёт эту власть сраную, но я ошибался. :(
Оскільки я мав сумнівне "щастя" там народитися (у сибіру; втім, дякувати батькам, ще малесеньким ...дюком був евакуйований до рідного Харкова), і за багато років мав сумнівне задоволення побувати на болотах багато де - від Кьонігса до хабаровська, від архангельська до краснодара та ставрополя, й надивився та наслухався руснявого лайна по саме "не хочу" ще минулого тисячоріччя, плюс додаткові спостереження в довбаних совкових зс - не мав жодних ілюзій.

Тож коли в 2001 помітив, що руснявого видання белетристика почала експонентно дрейфувати до дедалі більшого поливання брудом та лайном ледь не всіх, а найбільше Заходу, й перш за все України - зрозумів, що плєшива "онаутонула" йде цілком зрозумілим курсом.
Втім, були певні сподівання щодо США (лише них, аж ніяк не Європи). Ці сподівання пішли димом у березні 2014, і саме тоді я встановив для себе: більше жодної копійки не вкладати в хату (тоді в передмісті), бо вона колись, з дуже високою вірогідністю, може бути або роздовбана, або опинитися в окупації.
Відтак - ілюзій не мав, жодних.
Вангувати не буду - дурна справа, та й Ванга з мене ще та. І хоча "поховальну яму" не видивляюся, та й не буду за будь-яких умов, але й дурнуватого оптимізму теж не плекаю.
Ми можемо. Ми маємо те зробити. За умови, що кількість притомних буде хоча б на одного більше за мінімально достатню.

Щодо пєдєрації: НЕ тому там біомаса кончена, що путєн. Навпаки: там ***ло тому, що біомаса кончєна. Бо ***ло - то наслідок, а русняве лайно - причина.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу