Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Тут Пригожин заявил "То, что сейчас происходит на фронте - позор, в котором нам не нужно участвовать."

Спостерігаю за деградацією подання новин та будівництва висновків. Латиніна вже усьо - скінчилася після трирічних розповідей про ковід та року воєнних прогнозів. Зараз цікаво, на саме чому гучно лусне Нєвзоров?

"Дружина і син творця російських бойових дронів Олександра Захарова - Світлана і Лаврентій Захарови - з 2018 року володіють квартирою в елітному районі Лондона вартістю 1,5 млн фунтів стерлінгів (майже 2 млн дол.).
Квартира площею менше 100 кв.м, у ній три спальні, вітальня, кухня-їдальня, балкон" (с).

И за что люди платят такие шальные деньги? В харькоовском новострое такой же площади ДВЕ спальні, вітальня, кухня-їдальня.
Я не понимаю, где там выкроить еще одну спальню. Люди платили тысяч 100 долларов лет 10 назад.

Зараз цікаво, на саме чому гучно лусне Нєвзоров?
Чому він повинен луснути?
Язик добре підвішений, значить не пропаде.
Колесить то по Ізраїлю, то по Італії і роздає інтервʼю.

:рл:

папик разрабатывает ****** для рашки, а сынок прямо из ООН сливает ему свежие методы противодействия, чтобы папику легче было их обходить... но при этом "сын за отца не отвечает!" (с)

Зашел на Z-канал глянуть на убогих. Смеются над Одессой. Ну и конечно ненавидят США и Европу в каждом сообщении. И тут я замечаю у них в канале рекламу - они продают стики от Мальборо, Винстон и др американских сигарет.
Хз что такое стики, может пустые пачки. Но сигареты Мальборо это синоним США считай

Переглянути вкладення 13391973

Воно нарцис і *******.
І зуби має жахливі.
Щодо статевої орієнтації, напевне, ні - жінка євонні ефіри готує, а син вчиться у Лондоні (що він постійно й рекламує). А от нарциссизм там дійсно величезний.

Зараз постійно нагадує, що він не є руським (росіянином). Згадує батька, котрого не знав. Якусь історію про свої індіанські корені вигадав. Учора ввечері визнав, що особисто знайомий із Пригожиним.

Яке їхало, таке й здибало. В Ізраїлі йому відмовили у прихисті (сам казав). Тепер блукає світом. Цікаво, як закінчить життєвий шлях?

"Дружина і син творця російських бойових дронів Олександра Захарова - Світлана і Лаврентій Захарови - з 2018 року володіють квартирою в елітному районі Лондона вартістю 1,5 млн фунтів стерлінгів (майже 2 млн дол.).
Квартира площею менше 100 кв.м, у ній три спальні, вітальня, кухня-їдальня, балкон" (с).

И за что люди платят такие шальные деньги? В харькоовском новострое такой же площади ДВЕ спальні, вітальня, кухня-їдальня.
Я не понимаю, где там выкроить еще одну спальню. Люди платили тысяч 100 долларов лет 10 назад.
За Лондон
Как говорят в real estate business - location, location, location

Ну и конечно ненавидят США и Европу в каждом сообщении. И тут я замечаю у них в канале рекламу - они продают стики от Мальборо, Винстон и др американских сигарет.
ця логічна комірка у їх "мозоку" турботливо відімкнута від процессів т.з. мислення...

Назад
Зверху Знизу