Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Ты долбоеб. Можно делать без чипов, тупо деньги зарабатывать, платить налоги или донатить, что бы тебя бомбили и ты сидел без света и тепла. Можно платить на дроны, или еду для чмобиков.
Не ***, звони в СБУ

Я не хочу захищати большевиків, але коли робиться така гучна заява що "під грифом "цілком таємно" ... прийнята ПОСТАНОВА", непогано було б зіслатися на постанову, краще показати скан, або, хоча б назвати номер постанови, ким підписана, де зберігається (архів, опис, фонд), ну або, як мінімум вказати хоч якусь згадку про неї що підтверджує її існування.
Так, у постанові під грифом «цілком таємно» бюро Вінницького обкому КП(б)У від 1 серпня 1932 року «Про вилучення жерновів (жорен)», що зберігається у Державному архіві Вінницької області, написано (мова оригіналу – ред.): «Констатувати, що наявність жерновів сприяє розбазарюванню та спекуляції хлібом. Вважати за потрібне запропонувати МПК та РПК негайно провести виявлення та вилучення жерновів».

****огічні постанови ухвалювали обласні та районні комітети Комуністичної партії більшовиків по усій Україні. Спеціальні загони ходили від хати до хати, обшукували господи і забирали жорна.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У Державному архіві Вінницької області фотодокументальна виставка, тема якої: Голодомор в Україні 1932-1933 років. Документи тривалий час були засекречені, гриф із них зняли у 90-х, а оприлюднили лише сьогодні. Про це пише газета "День", передає Vlasno.info. На виставці: копії архівних документів, книги, газетні публікації, світлини, спогади очевидців трагедії. Джерело:

Вот это правильное решение. . Я просто окуеваю. От того, что когда роговал ли чуваки с *****ей, и даже после февраля 22-го года тупо не перестали, а наоборот усилили. Из Одессы оборудование которое паяют, собирают ,прошивают, не для ракет. Шлют на молдову, потом в Казахстан, дальше *****ам. *****ы платят бабки, не знаю как, но через Казахов точно. Зарабатывают деньги, платят налоги, бомбят Одессу... Я хуею от круговорота. И Винница поставляет *****ам... Это не в ракеты, не вертолетные двигатели, но мне как то покуй,поставляют... Та они в телеге регулярно обновления куярят. У меня реально взрыв головного мозга. Торгуют с *****ей многие, для мены был это шок.

Вот это правильное решение. . Я просто окуеваю. От того, что когда роговал ли чуваки с *****ей, и даже после февраля 22-го года тупо не перестали, а наоборот усилили. Из Одессы оборудование которое паяют, собирают ,прошивают, не для ракет. Шлют на молдову, потом в Казахстан, дальше *****ам. *****ы платят бабки, не знаю как, но через Казахов точно. Зарабатывают деньги, платят налоги, бомбят Одессу... Я хуею от круговорота. И Винница поставляет *****ам... Это не в ракеты, не вертолетные двигатели, но мне как то покуй,поставляют... Та они в телеге регулярно обновления куярят. У меня реально взрыв головного мозга. Торгуют с *****ей многие, для мены был это шок.
*****бол иди на *** тебе не "проблема" нужна а вкинуть вброс по пьяне
Заведи животное дома и ****и ему свои бредни :рл:

Російський "Безсмертний полк" крокуватиме у Конго. Традиційну акцію, що у РФ влаштовують до 9 травня, через пересторогу перенесли аж у Африку.

Про це йдеться у декількох дописах в Twitter.

Мережа вибухнула після публікацій виконання пісні "Катюша" місцевими жителями.

Захід організували прихильники очільника Кремля володимира путіна в Демократичній республіці Конго.

\

Это какие-то другие украинцы, американцы, англичане, поляки...

Так, у постанові під грифом «цілком таємно» бюро Вінницького обкому КП(б)У від 1 серпня 1932 року «Про вилучення жерновів (жорен)», що зберігається у Державному архіві Вінницької області, написано (мова оригіналу – ред.): «Констатувати, що наявність жерновів сприяє розбазарюванню та спекуляції хлібом. Вважати за потрібне запропонувати МПК та РПК негайно провести виявлення та вилучення жерновів».

****огічні постанови ухвалювали обласні та районні комітети Комуністичної партії більшовиків по усій Україні. Спеціальні загони ходили від хати до хати, обшукували господи і забирали жорна.

У Державному архіві Вінницької області фотодокументальна виставка, тема якої: Голодомор в Україні 1932-1933 років. Документи тривалий час були засекречені, гриф із них зняли у 90-х, а оприлюднили лише сьогодні. Про це пише газета "День", передає Vlasno.info. На виставці: копії архівних документів, книги, газетні публікації, світлини, спогади очевидців трагедії. Джерело:
Дякую!

На очереди Феодосия?

Після вибухів у Севастополі кримчани діляться координатами бази Феодосії з пальним для армії РФ – Чийгоз

Після пожежі на нафтобазі в Севастополі кримчани стали відправляти представникам Меджлісу кримськотатарського народу координати нафтобази Феодосії.
Про це заявив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Ахтем Чийгоз в ефірі українського загальнонаціонального телелемарафону.
«Уявляєте, на знак підтримки таких дій нам надсилають координати бази Феодосії, де зберігається пальне для російської окупаційної армії. Наші громадяни у Криму все більше впевнені, що звільнення буде дуже швидким», – заявив Чийгоз
Крім того, за словами Чийгоза, у Криму значно поменшало росіян.

Чувак, объясни мне тупому, как электроника с Одессы попала в воронешь и нижний новгарад? А деньги за нее в Одессу??? Как попадает руснявым с Виницы, я уже понял, через Казахстан, деньги обратно наверное таким же путем. Я удевлялся, как осознанно торговали вертолетными двигателями. *** с ним если бы было до вторжения. ****, сидеть без света, слушать тревоги, и осознанно торговать с *****ами. Это же не для ракет и вертолетов.
На барабане наверное тоже радовались если бы разрешили белгарадцам приезжать. И скажу даже больше, приборы зарегенные и регулярная рассылка обновлений и правка ПО. И не знать кому его отправляешь, это не реально.
Когда это увидел, у меня шок.
Эти
до вторжения торговали с дырой. А тут таке.. Хотя **** удивлятся, ***** на *****е.
Стукани в СБУ. Или не гони волну

Назад
Зверху Знизу