Статус: Офлайн
Повідом.: 8868
Повідом.: 8868
Re: Шо там у *****ов?
Крым это Украина, путин ***ло. А ты брехло и хамло. Что легко подверждается ссылками.
Не знаю, шо ты там открыть не шмог, проффессионал рукопопый, у меня все открывается.А хіба можна щось побачити за битим посиланням? То твої руки криві, а не я "нє обнаружіл".
Так, я вільно пишу російською, але - тоді, коли це доречно. Так само, як мешканцю Кабула - пишу на фарсі, іспанськомовним та англомовним - відповідно, хоча й маю у неслов'янських мовах низький рівень.
З удаваною "українською патріоткою" - це недоречно. Бо цікаво, чи вона спроможеться продемонструвати фах перекладача, про який заявила, чи так і буде плавати у власних рязанських звичках. Або патріотка, й в Україні, відповідаючи на дописи українською, пише українською, або - руцькощелепне на підробітках, що намагається себе видавати за українську патріотку, не гребуючи звичним скрєпним матом.
Це те саме, що ольгінському боту поставити питання "крим чий? путін хто?" - цілком надійний тест.
Крым это Украина, путин ***ло. А ты брехло и хамло. Что легко подверждается ссылками.