Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что там с прикрытием лавочки по литовцам?

• Автор теми Автор теми sanchous333
  • Дата створення Дата створення

Автовладельцы на еврономерах

• а

Голосів: 35 36.8%
  • в

Голосів: 18 18.9%
  • с

Голосів: 42 44.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    95
Мені крайняк потрібна була машина по роботі: заїбався викачувати по 30 км на громадському транспорті чи віддавати по 200-300 за таксі в 2 сторони.
Бюджет був $2500 на момент чи $3500 в районі нового року. Прикинувши, що за ці гроші на укр номерах я візьму або гнилого ланоса, або якусь дев'ятку кінця 80-х, або вбитого 3 пасата, завідомо із ціллю розмитнення взяв у знайомої 2003 Сігнума 2.2 дизель автомат за $2300.
2000 євро + на сумісні витрати на розмитнення до лютого нашкребу, тож у мене питання:
- чи я лох, що віддам по факту $4700 за дійсно комфортну, безпечну (6 подушок, абс, есп) та досить економну в обслуговуванні машину замість купити вже навесні за ті ж гроші підубитого сенса?
- чи мене наїбав Порох та Южаніна?
- чи є я якоюсь поганою людиною для володарів укр автівок тільки тому що я на литовських? :) Моя перша машина, не сказати, що вожу ідеально, але не підрізаю, не жену, резина зимова, водіїв навколо поважаю, укр страховка є, перекривати будь що мені нахуй не всралося, і так багато справ

Ну тут твій чьос нах не потрібен ні дітям, ні дорослим.
Я, наприклад, не можу теж зрозуміти, що за мода така - кожен собі видумав якусь Місію , з огляду на яку починає бузотерствувати, дороги перекривати і таке інше - тому що "хачюмашину" тут і негайно. Я ж із цього свого нерозуміння ніякого техасу не витворяю :незнаю:

Цивілізовано вирішувати - ніяк, да?

С этим согласен. Перекрывать ни к чему.

Нда. Везде люди хотят качественно, безопасно и доступно. Но не у нас. А может все таки выровнять вторичный рынок с европейским и сделать авто доступными для всех? Люди будут ремонтировать машины, заправляться, пркупать детали ... Двигать экономику вобщем. Не? Это не наш путь?

Слышь, комиссар хуев, а ты не заебал лозунгами шпарить?
Какое отношение угандошенная беха на третьем десятке имеет к качеству, безопасности и доступности?
За какие шиши бомжи заправляться будут? Перекроют трассы с требованием снизить цены?:D
Поднимут экономику деталями с польских разборок? :D

Мені крайняк потрібна була машина по роботі: заїбався викачувати по 30 км на громадському транспорті чи віддавати по 200-300 за таксі в 2 сторони.
Бюджет був $2500 на момент чи $3500 в районі нового року. Прикинувши, що за ці гроші на укр номерах я візьму або гнилого ланоса, або якусь дев'ятку кінця 80-х, або вбитого 3 пасата, завідомо із ціллю розмитнення взяв у знайомої 2003 Сігнума 2.2 дизель автомат за $2300.
2000 євро + на сумісні витрати на розмитнення до лютого нашкребу, тож у мене питання:
- чи я лох, що віддам по факту $4700 за дійсно комфортну та досить економну в обслуговуванні машину замість купити вже навесні за ті ж гроші підубитого сенса?
- чи мене наїбав Порох та Южаніна?
- чи є я якоюсь поганою людиною для володарів укр автівок тільки тому що я на литовських? :) Моя перша машина, не сказати, що вожу ідеально, але не підрізаю, не жену, резина зимова, водіїв навколо поважаю, укр страховка є
Хлопцы убеждают что гнилой Ланос это вещь! Ни тормозов, ни безопасности, ни экологии. Супер таз - надо было брать.

Где-то тут был скриншот про то как чувак взял кредит на евробляху :D потом возьмёт кредит на запчасти и резину :D двигатель экономики бля :підстолом:

Круто, у меня есть деньги на нынешнюю растаможку. Более того есть и на старую. Не вижу только смысла платить. Зачем я на базаре капусту буду брать за 50 грн килограмм. Если в магазине за 10?

Осталось ввести налог на ЕВРО-4 и ниже и на машины старше 5 лет...на дорогах будут кататься одни велосипедисты как в одной из Корей.

Борьба за 2000 евро с еврономера это значительно интересней чем борьба с тотальной коррупцией.

сірі/чорні схеми ввезення/уникнення розмитнення, ухилення від платежів, перекриття доріг, уєбанське поводження на дорогах...
достатньо?
Зрозуміло. Бажаєте купувати товар в якому 30% ціни то хабарі та 30 %- лоббі ? Будь ласка.

сірі/чорні схеми ввезення/уникнення розмитнення, ухилення від платежів, перекриття доріг, уєбанське поводження на дорогах...
достатньо?
Зрозуміло. Бажаєте купувати товар в якому 30% ціни то хабарі та 30 %- лоббі ? Будь ласка.

Ваши аргументы не аргументы. Ясно понятно.

Котики _20181126_015446.webp

Ну и песТня, майская ещё, ага

Интересно, если введут военное положение, этих клоунов погонят с границы?

Интересно, если введут военное положение, этих клоунов погонят с границы?

Что то сильно сомневаюсь
Чтбоы разогнать клоунов вп не нужно
И чтобы паркунов эвакуировать - тоже
И за соблюдением пдд можно следить без помощи танков на перекрестах
Если оно не надо/не дано - так никакое положение не поможет
Гораздо интереснее, кому и зачем понадобилось вп :D

За 4700 он был бы лучше нового.

Вопросов нет. Тебе от 4000 до 5000 нужен сверх автомобиль -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я бы хотел что бы украинцы могли позволить себе, за те же деньги автохлам -

Назад
Зверху Знизу