Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что такое формула Штайнмайера?

Разведение войск на линии соприкосновения и план Штанмайнра это

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    241
Невже то має відношення до "*****ца"?

К тебе это тоже относится.

Схуяли? Я за формулу Штайнмайера. Нужно делать максимально сегодня и сейчас. Возможность решить военным путём уже проебали. Замороженный конфликт я не рассматриваю вообще

Ну вот, видишь! Ты признаешь порохоботов интеллектуальной элитой.
Я не признаю их элитой. Это те ещё ******, которые считают себя элитой. Пусть так думают, Я не буду их разочаровывать.

Ты все знаешь про бурятов, ты точно с Украины?
Слащавый ты какой то подкрашенный одним словом...........

Йося, он рекламує піджарку з бурятського мяса. І то бачив не тільки я. Твій одностадник добряче так натурально підсмажений весь позитивний.

Схуяли? Я за формулу Штайнмайера.
Хорошо что ты в далекой экзотической Австрии и не имеешь ни малейшего отношения к Украине.

Нужно делать максимально сегодня и сейчас. Возможность решить военным путём уже проебали. Замороженный конфликт я не рассматриваю вообще
Тебе осталось высечь свои мысли на скрижалях и оставить их потомкам.

Я не признаю их элитой. Это те ещё ******, которые считают себя элитой. Пусть так думают, Я не буду их разочаровывать.
Зараз зміна еліт, тепер уже інші еліти та й дебіли теж інші. Розчарування тут зайве.

Він послатий, там різниці немає, вони на ... весело стрибають дружнім кодлом.
Хочешь сказать шо у них своя Улита с самогоном?

Із кобил у них ожеребився тільки жеребець, привів звіздочолу гніденьку кобилку. Звіздочола кобилка, народившись, запитала:

— Де це я?

— У колгоспі “Диво”.

— А за голову хто?

— Товариш Окозамилювайло!

Звіздочола кобилка тихенько загігікала, засовала лівою задньою ніжкою й здохла. Зоотехнік сумно похитав головою та й каже:

— Шкода, що здохла! А була б еліта!

Окозамилювайло махнув рукою:

— А навіщо нам дві Улити? Такого первака, як гонить наша Улита, ніде все ‘дно не знайдеш! Не сумуй!

Отак вони жили й працювали, товариші-друзі: Обіцяйло, Заливайло та Окозамилювайло!
:ги:

Хочешь сказать шо у них своя Улита с самогоном?

:ги:

Щирі *****и ******* не споживають, для них основний продукт брага. И всё потому, как ждать они не могут и процесс перегонки больно сложен для интеллектуалов.

Назад
Зверху Знизу