Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что с сайтом 104.ua?

• Автор теми Автор теми Румцайс
  • Дата створення Дата створення
если зимой коэффициент 1.01
значит летом в жару будет 0.99 или как?))
Взимку коефіціент від +2 до +10 %. В залежності від розташування лічильника, чим ближче до тепла - тим менший коефіціент. Влітку всього один місяць 0.99, при літньому споживанні це копійки.
На засіданні 23.11.2018р. НКРЕКП розгляне постанову про зобов'язання облгазам перерахувати та в подальшому не використовувати коригування:
1. Заборонити Операторам газорозподільних систем (далі – Оператори ГРМ) при здійсненні обліку природного газу, використаного побутовими споживачами, приводити об’єми природного газу до стандартних умов для здійснення комерційних розрахунків за використаний природний газ побутовими споживачами.
2. У разі приведення у жовтні 2018 року Операторами ГРМ об’ємів використаного природного газу побутовими споживачами до стандартних умов, таким Операторам ГРМ необхідно здійснити за жовтень 2018 року перерахунок об'єму споживання (розподілу) природного газу по об'єктам побутових споживачів у відповідності до фактичних показань лічильників природного газу.
Оце вже цікаво...
Основний "развод" використання цього коефіциенту в тому, що різниця між фактично використаним об'ємом газу та показником лічильника побутового споживача є виробничо-технологічними витратами оператора ГРМ та врахована в існуючому тарифі на газ.
А оце ще цікавіше.:браво:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

К стати да , расход газа вырос , с учетом что автоматика вся так же . котел то же .. но расход по сравнению как было раньше на той же делении 2 на котле и сейчас , был 7 кубов в сутки , стал 10 в сутки

Какая площадь дома?

К стати да , расход газа вырос , с учетом что автоматика вся так же . котел то же .. но расход по сравнению как было раньше на той же делении 2 на котле и сейчас , был 7 кубов в сутки , стал 10 в сутки
Пъезоподжиг хоть может зажечь этот пердёж по 9,50? Я у мамы пъезозажигалкой не смог комфорку зажечь на печке (с советами- ""не отрегулировано"-- в лес) хотя раньше я ею поджигал газ в АГВ.

Пъезоподжиг хоть может зажечь этот пердёж по 9,50? Я у мамы пъезозажигалкой не смог комфорку зажечь на печке (с советами- ""не отрегулировано"-- в лес) хотя раньше я ею поджигал газ в АГВ.

Какой там пьезой , походной спичкой еле разжигается !

Многовато для утепленного дома

А сколько расход должен быть ? по моему 1 кв. на 10 кв.м
Так в чем прикол , ставль меньше на котле , так он не греет , гореть горит , а батареи стынут ! Вот и получается , что жрёт сейчас 10ку ... хотя раньше на этом же делении жрал 7

Пряма трансляція засідання НКРЕКП:

"...з 16:40 до 18:00 – розгляд питань:
...
22. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про заборону Операторам ГРМ приводити об’єми використаного природного газу побутовими споживачами до стандартних умов».

358.46 м3. Частный сектор...

у меня так же :confused: офигела плачу почуть чуть весь месяц что б не так накладно было все сразу.долга нет а ткт на тебе. квитанции даже не смотрю все онлайн.после темы на хф глянула

Так в чем прикол , ставль меньше на котле , так он не греет , гореть горит , а батареи стынут ! Вот и получается , что жрёт сейчас 10ку ... хотя раньше на этом же делении жрал 7

у меея тоже уведичелся расход причем он увеличивается каждый год. я прикручиваю отопление и в итоге за теже деньги я получаю холоднее дом.

хз:незнаю: у нем дом 100 кв., утеплены только стены 50 мм пенопласт, чердак и цоколь еще не сделал...расход котла на минимуме 9-10 кубов, температура дома 19.
Считаю можно довести утеплением до расхода кубов 5 за сутки а в идеале на следующий год поставить параллельно ТТ котел

хз:незнаю: у нем дом 100 кв., утеплены только стены 50 мм пенопласт, чердак и цоколь еще не сделал...расход котла на минимуме 9-10 кубов, температура дома 19.
Считаю можно довести утеплением до расхода кубов 5 за сутки а в идеале на следующий год поставить параллельно ТТ котел

У меня если самый минимум , газ горит , а батареи начинают остывать , так и у соседей точно так же проблема , газ видимо суперовый ! ТТ котел в след году ставить тоже буду

358.46 м3. Частный сектор...
рамзесик, а сколько квадратов в твоей хатынке? Там у вас на районе от полгектара модно домики строить было со времён открытия Лоска.
З ы один из своих мотороллеров продашь- доЛХ не проблема будет оплатить. :клас:

Може, тоді й калорійність та якість газу моніторити треба, бо те лайно, що зараз йде по трубах, не може коштувати, як у Європі
Так лайно спецом и колдуютЪ чтоб кубы, кубы, кубы.... А скаждого куба- 15 центиков чистого доходу себе на карман.. и В мальдивы поездка..

НКРЕКП сьгодні о 18.30 прийняла постанову щодо заборони використання коефіціентів у комерційних розрахунках з побутовими споживачами.
З 1г.35хв.

Ось що залишається невідомим - так це те - які саме органи державної влади заборонили застосовувати коефіціент на протязі трьох років, і що саме сталося, що газзбути наважились їх застосувати?

Шо шо... до выборов козырь держали.
Теперь пошел в ход.
Сегодня уже в сёлах разносят. Люди в шоке от этой ахинеи.

Шо шо... до выборов козырь держали.
Теперь пошел в ход.
Сегодня уже в сёлах разносят. Люди в шоке от этой ахинеи.
Так кто кого подставляет? плиз растолкуйте. а то я не глубок в ****изе политических интриг на т. Украины.

Так кто кого подставляет? плиз растолкуйте. а то я не глубок в ****изе политических интриг на т. Украины.

По первому впечатлению - петю.
Хотя горгазы Фирташа.
но, раз НКРЕ обломала малину - значит ничё не будет.

Назад
Зверху Знизу