Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что с сайтом 104.ua?

🟢 05:28 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 05:28 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Что с сайтом 104.ua?

мне в мае поставили счетчик "с модемом". И никаких траблем по сайту 104.ua не вижу: захожу по паре мыло-пароль, история показаний счетчика - в наличии за несколько лет, и т.п. никаких приписок нет.

В вайбер отправляю факт со счетчика, и фото счетчика с этим фактом. На сайте, тем не менее - в истории показаний "источник - модем" (как и должно быть, по логике: цифра фигурирует - та, которая в 00:00 1 числа месяца на счетчике).

НО - если не отправлять данные в вайбер, то каждый месяц ОБЯЗАН прийти контролер, и проверить ("а не врет ли модем, который во власти потребителя" :)). Утверждаю это со слов самой контролёра, она и посоветовала в вайбер кидать показания и фото счетчика, каждый месяц.

А,, и да - у меня поставщик газа НЕ ХАРЬКОВГорГаз (как пошла чехарда с ценами - перескочил на нафтогаз) , соотв. от харьковгазсбыта - ТОЛЬКО транспортировка и учет.

• 🟢 05:28 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Контролер сказал прийдет в ближайшие полгода
и обнаружит, шо было "втручання" в работу личильника. Таковым, к примеру, у них считается капля краски на его корпусе. Счетчик - на экспертизу, ну а там же своя рука владыка.

На доставку друга платижка-там сума стабильна и приписок нимае,макли идуть з нарахуваннями личильника в верхний платижци-вони дуже низьки и плановими нарахуваннями на оплату в нижний платижци-вони дуже високи и постийно зростають .За серпень личильник намотав 12 кубив,а оплату нарахували 205 гривень,як за 26 кубив.

За серпень личильник намотав 12 кубив,а оплату нарахували 205 гривень,як за 26 кубив.
и что, в кабинете на 104.ua так и написано "потребление за серпень - 26 кубів" ? И при этом ты показания за июль и август подавал с 1 по 5 число след. месяца? (или проебал и тебе по среднему за год посчитали? :)) Если второе - ну так кто виноват?

А ставки у них виросли -за 2.5 куба нарахованого газу тепер требують планову оплату 205 гривень в серпни,в червни вона була 180 за такий же обьем.Мабуть шось у них з калькуляторм сталось.

братуха,дуй в горгаз,подойдёшь там сидят тетки на рецепшине,подай заяву,там главное очередь выстоять,мне перерахували уже

На доставку друга платижка-там сума стабильна и приписок нимае,макли идуть з нарахуваннями личильника в верхний платижци-вони дуже низьки и плановими нарахуваннями на оплату в нижний платижци-вони дуже високи и постийно зростають .За серпень личильник намотав 12 кубив,а оплату нарахували 205 гривень,як за 26 кубив.

Не коверкай мову. Пиши правильно

,,

У всех в квитанции за август появилась графа Перерахунки? Что это такое, платил всегда по счетчику и квитанциям точно и вовремя. Притом в квитанции стоят правильные показания но добавлена еще сумма Перерахунків.

Да выложите уже скрины с долгами

Показання 12 кубив передавав 5 разив з 1 по 5 число на сайти-там писалось що вони прийняти до облику,потим 6 числа замисть них на сайти появився розрахунок величиною 2.5 куба за яки виставили планови нарахування на серпень 205 гривень.В контору йихню довбану ходив-там всих одсилають ждати контролера для фотофиксаци який невидомо коли прийде.Просто йде тупа вишибаловка грошей из людей,можливо насшибають грошей и розпадуться як Полтавгаз. Тому я и плачу поки по личильнику бо тоди нияких перерахункив не буде и видурени ними гроши нихто не верне,за це вони мени хирячать видумани долги .Такого дурдома як в цьому роци я вже давно не бачив.Така ж фигня в платижках водоканалу-там йдуть приписки на хознадобности помимо личильника и списують туди пориви своих центральних водогонив,з электрикою поки нормально приписок не мае.

Я была в горгазе в июле, написала заявление на корректировку, на следующий день позвонил и пришёл контролер

о тоди нияких перерахункив не буде и видурени ними гроши нихто не верне,за це вони мени хирячать видумани долги .Такого дурдома як в цьому роци я вже давно не бачив.
вы только добавляйте, что это не Харьков, а Запорожье.

Очередная "радостная новость":
"Будет очень значительный рост: тарифы на доставку газа повысят".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну газконтора зовсим знахабнила розрахували споживання за вересень 14.31 куба а оплату за планови нарахування виставили цилих 368грн27 коп при тарифи 7.99 як за 46 кубив,хоча я 1 жовтня передав йим споживання 13 кубив по личыльнику.Хочуть грошей в три з половиною рази бильше.Ох и падлы.

Ну газконтора зовсим знахабнила розрахували споживання за вересень 14.31 куба а оплату за планови нарахування виставили цилих 368грн27 коп при тарифи 7.99 як за 46 кубив,хоча я 1 жовтня передав йим споживання 13 кубив по личыльнику.Хочуть грошей в три з половиною рази бильше.Ох и падлы.
Передал 40 кубов ,насчитали 39грн с копейками:незнаю:

Да выложи уже, наконец, скрин. Чтобы было понятно, о чём ты здесь верещишь уже который месяц.

И, да. У меня ни по одному объекту счета ещё не выставлены

Подивись в роздили Розрахунки-Газ-в графи История розрахункив нараховано за 1.10.2021 потим подили цю суму на 7.99грн,яка стоить в тарифи Твий газ ричний и побачиш йихни хотилки за яко-би спожитий газ в кубах и подивись на Историю показань в графи Показання-там знову стоить йихний розрахунок вид фонаря з точнистю до сотых куба,який значно менший вид йихних хотилок в грошах,а потим звир всю цю байду з переданними показаннями свого личильника на перше число,а переданих мною показань немае.Платижок ще немае-там стоить рахунок тимчасово недоступний.Якщо ви вважаете що все як у аптеци-то ви мабудь точно не з Украйини а з иншойи планеты.Дурилово йде по всих облгазах Фирташа пид назвою ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ и за пивроку накрутыли вже такойи херни и навидумували липових долгив шо сам чорт тепер не розбиреться.Подывиться в йихний фейсбук по зносци https://www.facebook.com/kh.gaz.104.ua/.Починаеться все из липових нарахувань показань а закинчуеться плановими нарахуваннями и долгами,якщо ти платив по свойому личильнику-лише за лито нарахували долгив пошти пив тыщи помимо личильника,а обицяного ними контролера з фотофиксациею так до сих пир так и немае,бо коли буде фотофиксация то дурилово випливе.А це я думаю розчитано в основному на песионерив,шоб ти платили йим йихни хотилки,бо за долги зараз лишають субсидии.Просто добивае йихня наглисть и повний безпредил-в фейсбуци вони пишуть що роблять все можливе щоб наладити нормальну роботу власних кабинетив и закинчити свою грабиливку пид назвою инвентаризация и зупинитись не можуть,бо ще ненажерлися досхочу.

Подивись в роздили Розрахунки-Газ-в графи История розрахункив нараховано за 1.10.2021 потим подили цю суму на 7.99грн,яка стоить в тарифи Твий газ ричний и побачиш йихни хотилки за яко-би спожитий газ в кубах и подивись на Историю показань в графи Показання-там знову стоить йихний розрахунок вид фонаря з точнистю до сотых куба,який значно менший вид йихних хотилок в грошах,а потим звир всю цю байду з переданними показаннями свого личильника на перше число,а переданих мною показань немае.Платижок ще немае-там стоить рахунок тимчасово недоступний.Якщо ви вважаете що все як у аптеци-то ви мабудь точно не з Украйини а з иншойи планеты.Дурилово йде по всих облгазах Фирташа пид назвою ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ и за пивроку накрутыли вже такойи херни и навидумували липових долгив шо сам чорт тепер не розбиреться.Подывиться в йихний фейсбук по зносци https://www.facebook.com/kh.gaz.104.ua/.Починаеться все из липових нарахувань показань а закинчуеться плановими нарахуваннями и долгами,якщо ти платив по свойому личильнику-лише за лито нарахували долгив пошти пив тыщи помимо личильника,а обицяного ними контролера з фотофиксациею так до сих пир так и немае,бо коли буде фотофиксация то дурилово випливе.А це я думаю розчитано в основному на песионерив,шоб ти платили йим йихни хотилки,бо за долги зараз лишають субсидии.Просто добивае йихня наглисть и повний безпредил-в фейсбуци вони пишуть що роблять все можливе щоб наладити нормальну роботу власних кабинетив и закинчити свою грабиливку пид назвою инвентаризация и зупинитись не можуть,бо ще ненажерлися досхочу.

Не знаю, у меня такой хуйни нет. Да, было пару месяцев назад - почему-то не появлялись (только по одному адресу, в след. месяце - по другому адресу) переданные мной показания. После письма (там же, на сайте, во вкладке "зворотній зв'язок") все показания появились

Вкладку зворотний звязок в новий йихний довбаний програми я ниде не бачив,в старий вона була.Може вони хирячать таку фигню в кого индивидуальне опалення,хоча литом котел не працюе,а таки мали розрахункови покази для одниейи газовойи плити дуже занадто мали,а йихни планови платежи занадто високи.Дивився платижки у сусидив таж сама хирня,пару мисяцив ходив у йихню кантору-там сказали ждать контролера з видеофиксацией,а результат один брехня в платижках и липови долги и контролер не ходить.Подивився йихний фейсбук-там таки ж жалоби як у мене.Ну все одно я плачу по личильнику,а не по йихним хотилкам,просто боюся шоб вони зимой коли мене не буде дома не отхирячили газ за йихни видумани долги и просто лякае скильки вони будуть приписувати в планових нарахуваннях коли я включу котел для опалення.Вже всяке було але такого дурдома який вони створили ще небуло.Просто сплошна брехня и грабиж серед билого дня,ще й суки в йихний контори бугалтерша трандила шо мов прошлою зимою споживачи манипулировали з показаннями и тепер вони вимушени провести инвентаризацию щоб виявити манипуляторив,а оказуеться що бильших манипуляторив як вони в цилому свити немае-сплошна брехня и приписки в платижах.

Назад
Зверху Знизу