Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Горел обувной цех (
аааа ну понятно ...
А где именно?
Я знаю знал одну швейку на немышле в частном доме
Напротив карьера практически
деревенские девки работящие и всегда есть овощи и фрукты свежие- одни плюсы
О «плюсах» таких девок, могут говорить только сами деревенские.

аааа ну понятно ...
А где именно?
Я знаю знал одну швейку на немышле в частном доме
Дуня!
ЗвалеШвейка)))
ТочнО)))
О «плюсах» таких девок, могут говорить только сами деревенские.
Они попроще.
Вы деревенская леди?
Королева Хацапетовки?![]()
нет они не проще, я столкнулась с вісокой концентрацией в университете. Так я узнала, что надо "скуплятся", "скуповіваться", "кофе оно", а кабинеті по "колидору"

6 серпня о 17:29 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка трапилась за адресою: м. Харків, пров. Карпатський, 2. На території приватного сектору горіла одноповерхова нежитлова будівля, у якій розташовувався швацький цех.
До місця виклику негайно направили 6 пожежно-рятувальних підрозділів. На момент їх прибуття пожежа охопила площу біля 325 кв.м. Горіли дах, мансардний поверх та внутрішні приміщення будівлі. Складності в ліквідації пожежі додавало значне горюче навантаження у вигляді текстильних виробів, сировини та устаткування.
До ліквідації пожежі були залучені 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 осіб особового складу ДСНС. Працювали 4 пожежних стволи.
О 18:46 вогонь локалізували. Та ще до 05:25 07 серпня рятувальники продовжували гасити окремі осередки горіння та розбирати завали зруйнованих конструкцій будівлі.
Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та сума заподіяних збитків наразі встановлюються.
Может конкуренты?у якій розташовувався швацький цех.
Может конкуренты?
А стоит начинать этот бизнес в 2020?скоре проводка. Конкуренции среди обувщиков особо нет.
Похоже, в районе Московского проспекта. Клубы черного дыма видны от Стрелки.
Что там?