Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что горит?

• Автор теми Автор теми Nataly_
  • Дата створення Дата створення
Такплохо.

КогдаSEE-Tуацiя.
Вiхoдiт.

ИзподКОНЬ-ТРОЛЛЯ)))

:плаваю:

Еле вчера проехал. Краснодарская - узкая, шо писец. Если стоит пожарка, это все - пробка до проспекта.

Горел дом - вроде обувной цех,судя по чёрному дыму когда горит резина. Ближе к Тракторам, справа по Краснодарской, метров за сто до Тракторов, напротив школы.

Они попроще.
Вы деревенская леди?
Королева Хацапетовки? :D

нет они не проще, я столкнулась с вісокой концентрацией в университете. Так я узнала, что надо "скуплятся", "скуповіваться", "кофе оно", а кабинеті по "колидору"

нет они не проще, я столкнулась с вісокой концентрацией в университете. Так я узнала, что надо "скуплятся", "скуповіваться", "кофе оно", а кабинеті по "колидору"

:іржач:
С меня так льет, уже два блина поменяла. :D

6 серпня о 17:29 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка трапилась за адресою: м. Харків, пров. Карпатський, 2. На території приватного сектору горіла одноповерхова нежитлова будівля, у якій розташовувався швацький цех.

До місця виклику негайно направили 6 пожежно-рятувальних підрозділів. На момент їх прибуття пожежа охопила площу біля 325 кв.м. Горіли дах, мансардний поверх та внутрішні приміщення будівлі. Складності в ліквідації пожежі додавало значне горюче навантаження у вигляді текстильних виробів, сировини та устаткування.

До ліквідації пожежі були залучені 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 осіб особового складу ДСНС. Працювали 4 пожежних стволи.

О 18:46 вогонь локалізували. Та ще до 05:25 07 серпня рятувальники продовжували гасити окремі осередки горіння та розбирати завали зруйнованих конструкцій будівлі.

Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та сума заподіяних збитків наразі встановлюються.

Назад
Зверху Знизу