Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чому Порошенко і Матіос так бояться добровольців?

Экс-президент Порошенко не явился на допрос по делу "Иловайского котла"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Всрався, падлюко, бо прийдеться відповідати чому не було посилиння українського війська в районі оточення. Натомість робив показуху з парадом в Києві...

с таким счастьем и на свободе? )))

Яка там свобода, воно не може мати свою думку а пише лише згідно до завдання куратора із ольгинських.

Злидні що марять стосовно своїх слуг, то суто українське самозадоволення-садомазохізм, чи може іще який цивілізований народ має такі збочення?

я взагалi не розумiю, чого вiн домагаеться. якось все довкола та колами )

Головне туману напустити, аби відволікти увагу від того що зараз відбувається.:нудно:

И как жить дальше?:незнаю:

Вішайся, у чисто екологічних цілях.

Всрався, падлюко, бо прийдеться відповідати чому не було посилиння українського війська в районі оточення. Натомість робив показуху з парадом в Києві...

так парад же был, а вы тут с окружением...

В частности, 25 октября следственный судья Высшего антикоррупционного суда Тимур Хамзин обязал НАБУ открыть производство, в котором фигурирует экс-председатель СБУ.
Цікава інформація...

к НАБУ вообще никакого отношения не имеют.
Ті статті, які мають відношення до НАБУ будуть розглянуті там, а ті, що не стосується безпосередньо НАБУ, будуть розглянуті у інших компетентних органах.

что не зарегистрировали производство даже вопреки закону
Не бреши.
У пресслужбі НАБУ повідомили, що бюро виконало відповідну ухвалу суду та внесло відомості в ЄРДР. "Повідомляємо, що Національним бюро виконано вказану ухвалу Вищого антикорупційного суду та внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - йдеться у відповіді НАБУ. Більше читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тебе лучше знать.
Бачиш. Я давно це зрозумів, що ти не хрена не знаєш і не вмієш, окрім як засерати відповідно до ольгінських методичек теми на форумах...

Если НАБУ пошло на нарушение закона
НАБУ закони не порушувало. Тим більше, що ти сам сказав що питання не в її компетенції...

Если не зарегистрировали производство в течение 24 часов после подачи зявления, то нарушили.
А якщо вони просто перестрахувалися, щоб суд їх зобов"язав зареєструвати?

Интересно, где ты берешь эти методички?
А мені їх не треба брати. Я вивчаю просто як ти тут днюєш та ночуєш і стає одразу зрозумілим, бо методики у тебе однаково прописані і ти не відзначаєшся відходом від їхніх прописаних правил... По твоїх викрутасах цілком можна зрозуміти про ті правила, які прописані для кремлівських тролів... Бо, *****и не страждають на особливу винахідлівість... Особливо на рівні форумних тролів...

Самонадеянное заявление.
Не тобі судити про мої заяви... :-) У тебе ж немає жодної власної думки. У тебе є методики прописані для кремлівських тролів. Тим більше, що це усе дуже давно, ще в 2015 р., пояснив Марат Буркхард.

Назад
Зверху Знизу