Чому Порошенка не випустили з України

Грьобаний ваш Потрошенко - до цих пір немає патронного заводу! А він же піарився, що все закуплено - я добре памʼятаю цю новину. Таких би упирів-мародерів в воєнний стан треба було розстрілювати!

Служба безпеки України 27 березня 2020 р.

СБУ викрила збитковий контракт, який зірвав поставку дефіцитних боєприпасів для військових. Це сталося тому, що одне з науково-виробничих об’єднань закупило закордонних верстатів на 1,7 млн доларів – насправді ж вони виявились металобрухтом.
Так, екс-керівництво об’єднання уклало з держпідприємством «Український центр «Безпека» угоду на поставки патронів для українського війська. За умовами договору сучасну виробничу лінію для їх виготовлення завод мав придбати в іноземної компанії.
Але закордонний постачальник доставив в Україну несправне і невідповідне контракту обладнання. Більшість верстатів були виготовлені ще у 20-х роках минулого століття і взагалі не призначені для виготовлення патронів необхідного калібру.
Дії посадовців призвели до зриву низки поставок дефіцитних боєприпасів і завдали шкоди обороноздатності держави.
Служба безпеки України оголосила підозру колишньому керівництву науково-виробничого об’єднання, яке підписало завідомо збитковий контракт.
 
Моська хтивая тявкает и гадит где только дотягиваетя, вонь стоит по всему форуму. ужОс
 
Назад
Зверху Знизу