- 🔴 21:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
Теперь,когда он приходит в библиотеку,ему надо сдерживаться,чтобы не насрать.Ммм.. я наверное шот пропустил, а что не так с ним и библиотекой?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Теперь,когда он приходит в библиотеку,ему надо сдерживаться,чтобы не насрать.Ммм.. я наверное шот пропустил, а что не так с ним и библиотекой?
Навряд чи пілоти, що літають над безлюдними островами, знають мову лаптєногих свинособак.
І куди дівати підшивку Speed-Info за 1991-1997 рр? А так хоч якась "користь" буде.Каменты еще куда ни шло, но картинки на Узком... прямо падает.
фу-фу-фу.
Арнём не глядяІ куди дівати підшивку Speed-Info за 1991-1997 рр? А так хоч якась "користь" буде.
добавим черных красок— Я прошу руки вашей дочери.
— Да ради бога! Топор в кладовке.
+++
Маленький мальчик в зоопарке пролез в клетку со львом и протянул ему печеньку.
Ну что тут сказать? Мальчик хотел покормить льва — мальчик покормил льва.
А я бачив фото , де чорношкірий сидів на узбіччі дороги та тримав картонку з написом НЕГР .Навряд чи пілоти, що літають над безлюдними островами, знають мову лаптєногих свинособак.
Скоріше за все, уззкіє і цей жарт спиздили з анекдоту, де обігрувалося HELP -> HELL
- Король, я принес голову дракона!— Я прошу руки вашей дочери.
— Да ради бога! Топор в кладовке.
+++
Маленький мальчик в зоопарке пролез в клетку со львом и протянул ему печеньку.
Ну что тут сказать? Мальчик хотел покормить льва — мальчик покормил льва.
В зоопарке пропал сторож. Хотя возможно, львы чего-то недоговариваютдобавим черных красок
![]()
Молча переваривают.львы чего-то недоговаривают
Молча переваривают.