Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи вважаєте Ви росіян "братским народом"? Вони нас - так!

• Автор теми Автор теми Bad Girl
  • Дата створення Дата створення

Для українців росіяни:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    209
Я нічого не влаштовувала, не треба нічого на мій рахунок стверджувати не знаючи мене. ХНР або Россія мені тут непотрібні як і Вам.

А если копнуть поглубже? Странный интерес к мнению врагов, подозрительный.

Після теми А шо там у кацапов? ;-) Та тут половина тем з таким нахилом.
Якщо відверто, то мене обурює те, що президент іншої держави майже на всіх своїх прес-конференціях каже, що ми один народ, різниці він не робить. Це нечувано, як на мене. Ось це і є месидж моєї теми. Коли я набирала свій стартовий пост намагалася уникати якохось особистих думок з цього приводу. Тобто якщо б я це висловила з початку, була б за свою. А так... Усі, прочитавши, дійшли якихось своїх висновків. З одного боку мені неприємно читати якісь звинувачення на свою адресу у такому дусі, бо зазвичай, при спілкуванні в реальному житті чую протилежні звинувачення, тобто цей форум - єдине місце, де мене обізвали москалькою і не тільки, і мені це дивно. З іншого - імпонує, що люди так боронять нашу країну, хоч і чубляться.

цей форум - єдине місце, де мене обізвали москалькою і не тільки, і мені це дивно.
:)
Тут не раз, і не два і львів'яни, і інші представники західних областей чули такі звинувачення, і не всі спромоглися довести, що вони - не москалі:D
Це - Харків-Форум, тут таке - звичайне явище:)
Може, це зумовлено в певній мірі тим, що відсоток вати в регіоні завеликий, тому нормальні люди змушені дещо радикалізуватися:)

Я знаю, тому не ображаюся. Дійсно, краще так, аніж "звинувачення" в патріотизмі :-)

З іншого - імпонує, що люди так боронять нашу країну, хоч і чубляться.
это еще не все. вокруг нас просто не должно быть всякой пыли. но люди этого пока что не понимают, они смотрят своим псевдореализмом и видят мрак и безысходность, от которых здоровый человек начинает свирипеть, а кому не хватает сил - впадает в депрессию.

Vous avez des fautes...

Il faut les corriger.
Mais, d'autre côté Kolob ne va pas vous accuser d'avoir utilisé Google Translate!!!
У вас, очевидно, язык не родной.
... говорят вот так.

(Гугл переводит литературный а не уличный, с плохих районов (раёнов) :)

К примеру, эта фраза на француский переводится Гуглом с ошибкой. Гугл хорош, но увы не всегда.
Я регулярно перевожу с фр на англ Гуглом, а потом надо править и много.

Останнє редагування:
Дійсно, краще так, а ніж "звинувачення" в патріотизмі
Та вже ж напевно:)
До того ж, на ХФ значно менш суворі правила щодо лексики, тому, наприклад я особисто, маю можливість з величезним задоволенням ганяти особливо паскудну вату на "великом и могучем" - в тій його частині, що особливо "могучая" :D

Я что-то не припомню, чтобы эти "братья" объяснялись нам в любви при "намкрыше"
а феврале-марте прошлого года.
НЕ НАДО НИЧЕГО ЗАБЫВАТЬ.
И НИЧЕГО ЭТИМ ПИДАРАМ НЕ ПРОЩАТЬ.
Это они заскулили, чуя приближающийся пиздец.
А как только нефть за соточку перемахнет(что уже вряд-ли)
- сразу по другому базарить начнут.

Моторолла наш брат? Или гиркин? Или Хуйло?
Нахуй с пляжа!
+ 100500.

А какая разница?
Братский/небратский?
Пока обе страны не ебанулись мозгами на политике, никто об этом не заморачивался...
Русские и украинцы ебались с татаро-монголами...потом при совке 70 лет ебались между собой.
Кровосмешение, там и прочая хуйня...

вообще не вижу разницы не между народами, не между политиканами

У вас, очевидно, язык не родной.
... говорят вот так.

(Гугл переводит литературный а не уличный, с плохих районов (раёнов) :)

Не зрозуміла, а у Вас це рідна мова?
Якщо говорити про французьку, то дійсно, кажуть так, а пишуть по іншому.
Наприклад, Рено - Renault. У Вас неправильна друга форма однини дієслова і саме допоміжне дієслово має бути être, а не avoir.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Русские и украинцы- братья навек...

Не зрозуміла, а у Вас це рідна мова?
Якщо говорити про французьку, то дійсно, кажуть так, а пишуть по іншому.
Наприклад, Рено - Renault. У Вас неправильна друга форма однини дієслова і саме допоміжне дієслово має бути être, а не avoir.

справа не в тому як пишуть, а я кажуть.
Те що промовляють та пишуть на фр. мови по різному, то відомо майже всім. Різниця - між летературною мовою, та народною.
Так, близька до рідною.

вообще не вижу разницы не между народами, не между политиканами
Не видишь - и не увидишь никогда.
Росиянский похуизм - и украiнська хата.
Вот и вся разница.:)
Русские и украинцы- братья навек...
Спасибо за напоминание искусственного советского пропагандонского лозунга.
Еще напомнить ?
"россия (страна-террорист) - старший брат".:клас:

москалятина не как не уймется? :рл:
куда смотрят модеры?

на фашистополе... т.е. фашистском форуме....

ой бля, на Севастопольском форуме, меня забанили через 5 мин, после того как я начал прославлять xуйла.

Українець так би не мовив.

Наведу уривок: Система української лайки грунтується геть на інших засадах, аніж лайка московська.
Кацапські матюки – сексоцентричні або ж відгенітальні. В основі їх – статевий акт, часто збочений, органи, що беруть у ньому участь, та особи, які мають ті чи інші сексуальні характеристики.

Так хто тут москалька?

согласен, просто компиляція, а не перевод

Назад
Зверху Знизу