Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи вважаєте Ви росіян "братским народом"? Вони нас - так!

🟢 09:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Для українців росіяни:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    209
  • 🟢 09:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• 🟢 09:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Найдите мне в моих сообщениях искаженные русскоязычные слова , кроме случаев, когда речь идет о понятиях, употреблении россией. Вы же не переводите слова вроде пицца . Братский народ были приняты мной с саркастическим окраской. Жаль , что Вам этого не понять.

а это не доказательство?

кацапня, поймите, как бы вы не шифровались, любой даже на половину русский Украинец, вашу вонь за милю чует.

вот это АПОФИОЗ! чего не вжываешь? :D
лайку? породу собак?
или лайку, в смысле лайно?

какие тебе ещё доказательства не знания Украинского языка нужны

Про що ще після таких познань в українській мові можна з Вами говорити? :confused:

А Ви теж поперекладайте гуглом і повикладайте сюди, подивимося, чи зможе Ваш переклад гуглом конкурувати з моїми дописами.

Найдите мне в моих сообщениях искаженные русскоязычные слова , кроме случаев, когда речь идет о понятиях, употреблении россией. Вы же не переводите слова вроде пицца . Братский народ были приняты мной с саркастическим окраской. Жаль , что Вам этого не понять.

а это не доказательство?

кацапня, поймите, как бы вы не шифровались, любой даже на половину русский Украинец, вашу вонь за милю чует.

Щось у Вас десь доказова база шкутильгає...

Добре, а Ви себе ким вважаєте?

Мені здається, не все так однозначно. Є багато друзів, що просять: розмовляй зі мною українською, мені потрібна практика; є такі, яким важко, не хочуть звучати як Азіров, трішки цього соромляться. Є патріоти, які поблажливо ставляться до мови, читають сучасну українську літературу, але перевагу надають спілкуванню російською. Насправді, якщо на вулиці довкола чуєш лише російську, то важко перейти на українську, якщо вона ще глибоко не вкоренилася. У Львові на російську переходять, лише коли її чують, всі розмовляють українською, будь-якому патріоту там було б легше зробити мовний перехід. Харків - складніше.

2a7c5a55d24475c5674a6cabf9d5e3d4_XL.jpg

Vous avez des fautes...

Il faut les corriger.
Mais, d'autre côté Kolob ne va pas vous accuser d'avoir utilisé Google Translate!!!

- Куме, москалі у космос полетіли.
- Шо, всі ?!

А по сабжу, когда вы уже, бляди, с вашими братаниями от нас отъебетесь??? Набратались, блядь, уже выше крыши! Может, ушьетесь, наконец, по самому известному направлению?

Останнє редагування:
А при совке все были братья:)
И украинец и русский и таджик и чуваш...
Люди жили мирно, дружили, родычались по всему Союзу...

А потом пришел Горбачёв и людям начали лить с телеэкранов дерьмо в мозги...
И чем дальше республики становятся "нэзалэжными", тем более им внушают что они не братья.
А в последние годы вообще...не то что не братья, а уже враги друг-другу...:(

Гебешной хунте нужны рабы на приисках. Ресурса в росиии нет. Гебне боты информационную войну ведут с 2002 примерно.
Так вы определитесь то кто льет ....
Просто за 100 лет человеческий ресурс ЧК КГБ МГБ спалили на 90%.... а работать то неохота. Рабы кремлевско-Гебне хунте и нужны....
Короче поход за невольниками. Было популярно в 16 веке у османов и в 17 в Африке.
Ну а Гебня строит феодальнорабовладельческую империю. С элементами из 20 века.
Или как в Индии.
Брахманы это Пу и шайка. Ну еще Кадыров.
Оно украинцам надо?
Простые россияне - жертвы.

До горбатого мудака, в Украине была полная терпимость между русскоязычными и украиноязычными, я вырос на окраине Харькова и у нас на улице половина народа говорила на суржике и никто с этого не прикалывался. Комунмудачье, когда почувствовало слабинку центральной власти, начало, вместе с откровенными уголовниками-бандюками, стравливать народы, что бы в мутной водичке делать свой кровавый гешефт. Раз вы хорошо помните СССР, то вспомните как следили за чистой ридной мовы в официальных источниках. Вы часто сейчас услышите такой интеллигентный украинский язык как при СССР? И не забывайте про уголовную ответственность УК при СССР, за разжигание межнациональной розни и эта статья реально работала.
Не бывает так,чтобы исторический процесс произошел резко.
Шо ж вы везде в развале СССРа лепите горбатого ?
Была терпимомсть....ну и УК,само собой.
Терпимость - понимаете ?
А не любовь.

Память рода,нации - передают бабушки.
Так вот если мне бабушка рассказала,как ее в 13 лет(в 1932 году) вместе со всей семьей раскуркулили - ограбили по простому - старших посадили в тюрьму,а младших всунули кого куда(трое умерли).....и руководил НКВДшным отрядом москаль - я это буду помнить всю жизнь.

И бабушки остальных народов тоже рассказывали,как кого когда обижали.
Армяне сильно любили азербайджанцев ? Карабах - сразу же после развала.
Армяне помнят до сих пор турецкую резню 20х годов....
Эстонцы весь СССР помнили 1939 год.
Как и наши западенцы вместе с литовцами и молдаванами....

О какой братской любви вы говорите ?
Память рода,нации - всегда главнее всяких искусственных лозунгов....

... У Львові на російську переходять, лише коли її чують, всі розмовляють українською, будь-якому патріоту там було б легше зробити мовний перехід. Харків - складніше.
Знаешь - чому так ?
Тому що в Харковi своя украiнська,у Львовi - своя украiнська мова.
А та,якою ти так математично пишеш - несправжня.:)
В СРСР взяли за основу украiнськоi лiтературноi - полтавський дiалект.(Котляревський)
Хоча потрiбно було взяти волинський(Рiвне) - тому що вiн найбiльш схожий на основу мови,яка потiм розiйшлася по всiй територii нашоi Украiни....
Це моя особиста думка.

А ты дуже по лiтературному викладаеш своi думки.....:)

Вот нахера ты, падла, приперлась сюда воду мутить? Тебе, твари, Донецка мало? Дальше свой "гусский миръ" продвигаешь? Вот объясни мне, тупице, чего ты хочешь добиться своим высером? Доказать, что украинцы националисты? Да хер там. Нам пофигу на национальность. Все ЛЮДИ - братья. Но москаль - не национальность, это состояние души, к людям отношение не имеющее.

Щось у Вас десь доказова база шкутильгає...

москалька. пойми, В Украинском языке, построение предложения, как и в любом другом, при прямом переводе, звучит смешно;)

Украинец бы сказал: Ваша доказова база - шкутыльгае.

слишком много ненужныж "междометий", которых два на все предложение из 4х слов.
Хотя там не нужно ни единого. только в казлячий росийской мови, используется такое кол-во не нужных связывающих слов... я вообще молчу, про мат, который в рузькам изыке используется как знаки препинания.
Вы просто их заменили на "междометия".

короче, засланный москальский зачачек в лиЦЦе тсЕ. не пытайся выдать себя за ЩИРУ Украинку, твою кацапскую вонь, любой Хохол чует за "версту".

Вот нахера ты, падла, приперлась сюда воду мутить? Тебе, твари, Донецка мало? Дальше свой "гусский миръ" продвигаешь? Вот объясни мне, тупице, чего ты хочешь добиться своим высером? Доказать, что украинцы националисты? Да хер там. Нам пофигу на национальность. Все ЛЮДИ - братья. Но москаль - не национальность, это состояние души, к людям отношение не имеющее.

+ 100 в сотой степени.

+ 100 в сотой степени.

Останнє редагування:
Знаешь - чому так ? Тому що в Харковi своя украiнська сказав(ла):
математично[/B] пишеш - несправжня.:)
В СРСР взяли за основу украiнськоi лiтературноi - полтавський дiалект.(Котляревський)
Хоча потрiбно було взяти волинський(Рiвне) - тому що вiн найбiльш схожий на основу мови,яка потiм розiйшлася по всiй територii нашоi Украiни....
Це моя особиста думка.

А ты дуже по лiтературному викладаеш своi думки.....:)

Дякую, те, що в мене мова наближена до літературної, мені подобається.
Знаєте, в дитинстві мій батько пильно стежив за тим, щоб я не вживала слів іншомовного походження, щоб не було суржика. І досі я цього дотримуюсь. Але питання, що ж таке літературна мова? Як не помиляюся, то Енеїда Котляревського перший зразок нової літературної мови. А ось Юрій Шевчук вважає найприйнятнішим правопис, що існував до, якщо не помиляюся, 1933 року з такими словами як офіціЯнт тощо. Моя проблема зараз - це наголоси. Як поїду в Західну Україну, так і починаю їх переставляти. :)

В мені нема русского мира, я українка. Але на відміну від багатьох невихованих, агресивно налаштованих я намагаюся ставитися з розумінням до людей.
П.С. І, наприклад, останні три рядки хотілося почути. ;)

Невже Ви б не ставили під сумнів мої переконання, якби я лаялася і ображала б і Вас, і інших як Ви? Ви що, зразок поведінки справжнього Українця?

Останнє редагування:
Не хочу зараз заглиблюватися в політику або історію і наводити якісь загальновідомі нещодавні факти і не хочу, щоб тема зараз перетворилася лише на обговорення того, що Росія або Україна зробили за останній рік.
А зря. Мне любопытно вас допросить своими методами. Некоторым они могут показаться не очень гуманными, но что поделать, если нужно узнать правду. Подноготную.
Не хочу якоїсь ксенофобії.
Поздно всрались, вы организовали эту бойню, теперь кушайте, не обляпайтесь.
Мова не про це. Пересічні росіяни та очільники їхньої держави..
Дружными шагами идут нахуй вместе со своими имперскими амбициями, братскими объятиями садомазохистов и своей православной припездонией. Мое скромное мнение - это хороший россиянин - мертвый россиянин. И по-другому никак.
(зокрема той, імя якого не хочеться писати, бо намагаюсь лайку не вживати) весь час безапеляційно твердять, що українці та росіяни один народ, різниці немає ("заблудшим каклам" просто мізки перепрошили).
Да вообще не понимаю, какого хуя украинцев должно волновать мнение каких-то ебучих кацапов?
Українці сахаються від цього твердження як чорт від ладану. І це зрозуміло.
Понятное дело, ни оди человек в здравом рассудке не будет иметь ничего общего с терористами.
Але як Ви вважаєте:
Я вважаю, що це опитання лайно.

Дозвольте трохи підправити. Українець так би мовив:
Щось ти москалька там вже зовсім запизділась, щось наверзла таке, що й не просцять:D
Українець так би не мовив.

Наведу уривок: Система української лайки грунтується геть на інших засадах, аніж лайка московська.
Кацапські матюки – сексоцентричні або ж відгенітальні. В основі їх – статевий акт, часто збочений, органи, що беруть у ньому участь, та особи, які мають ті чи інші сексуальні характеристики.

Так хто тут москалька?

Народ то один, но не весь народ, а процентов 10 которые по утру не отбивают лбом молитву на икону пукина Остальные- не брат ты мне гнида черножопая(с)

А зря. Мне любопытно вас допросить своими методами. Некоторым они могут показаться не очень гуманными, но что поделать, если нужно узнать правду. Подноготную.

Поздно всрались, вы организовали эту бойню, теперь кушайте, не обляпайтесь.
Я нічого не влаштовувала, не треба нічого на мій рахунок стверджувати не знаючи мене. ХНР або Россія мені тут непотрібні як і Вам.

Назад
Зверху Знизу