Допомагаємо ЗСУ!

Чи варто міняти процесор?

🟡 07:30 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

qw07

Привіт!
Статус: Offline
Повідом.: 9
  • 🟡 07:30 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Чи варто міняти процесор?

MB MSI K9VGM MS-7253 2PCI, 1PCI-ExVIA K8M890CE

зверху повна назва мої метеринки, питання: Чи варто на неї тулити 2 ядровий проц. , чи міняти разом з мамкою і якщо варто то підкажіть який саме, і що ще варто поміняти, щоб все грало, 2 гіга оперативки вже купив, комп використовую переважно для прог, а не для ігор

і ще зараз стоїть цей процесор

CPU AMD Athlon 64 3200+ Box 2000MHz, 512KB, Orleans, Soket AM2 2Ггц

:confused:

• 🟡 07:30 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Если компьютер использовать для обработки данных (будь-то графика, видео и т.д.) то я думаю стоит поменять процессор... Только тогда уже не два ядра, а хотя бы 4, чтоб был небольшой запас на будущее)

А материнку, я думаю, можно пока не менять, если она нормально работает.

Детальніше, будь ласка.

Только тогда уже не два ядра, а хотя бы 4, чтоб был небольшой запас на будущее)

Ця материнка не підтримує 4 ядра.

Авжеж варто замінити процесор, якщо програми "важкі". Ось
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
можна подивитись які саме процесори можна поставити на цю маму.

працює нормально, але чи немає там такого показника як наприклад частота, яка буде істотно тормозити проц.

Цитата:
Сообщение от qw07 Посмотреть сообщение
щоб все грало

Детальніше, будь ласка.

маю на увазі що потрібно обовязково міняти із процесором, наприклад блок живлення

Авжеж варто замінити процесор, якщо програми "важкі". Ось тут можна подивитись які саме процесори можна поставити на цю маму.

там в колонці BIOS пише 1,6 ; 1,8 місцями є навіть 100, я так розумію, це версія прошивки , якщо в мене зараз 1,4 то чи обов'язково її прошивати, якщо так то підкажіть чи існує чудопрограмка, котра сама оприділяє версію, стягує прошивку через нет і вшиває її куди потрібно? Звичайно міг би і сам погуглити, але може хось має вже готову відповідь і нащадкам на форумі залишиться :)

працює нормально, але чи немає там такого показника як наприклад частота, яка буде істотно тормозити проц.
Є показник частоти шини... Але, нажаль, на цю мат.плату, як вже було написано раніше, не можна встановити 4-х ядерний процессор... а тільки 2-х ядерний (будь-який AMD Athlon 64 X2).

маю на увазі що потрібно обовязково міняти із процесором, наприклад блок живлення
А це вже залежить від того, який Ви маєте зараз блок живлення.

Як на мене, то варто придбати і нову мат.плату разом з потужним (наприклад AMD Phenom) процессором, тому що вже зараз 2-хядерні процессори поступаються місцем 4хядерним (і не тільки 4-х)...

Назад
Зверху Знизу