Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Так, здобутки Порошенка історичні і будуть прописані в підручниках історії, як України, так і в підручниках світової історії. Не забуде історія український Майдан, не забуде історія український Томос, не забуде історія початок зближення України і Заходу, не забуде історія децентралізацію в Україні, не забуде історія, що Порошенко спас Україну від дефолту, не забуде історія, що під час війни і при пустому державному бюджеті Порошенко створив потужну українську армію, не забуде історія, що українці завдяки Порошенку змогли слухати і дивитися новини, фільми і т.д. своєю національною мовою. І т.д.
Ну, да... :іржач: "Здобутки" такі, що, відчуваючи небезпеку власної сраки, терміново переписав увесь бізнес на сина... :іржач:

360a8321d1629960c94055.webp

Я просив нагадати про хоч один приклад... Ти не нагадав... Значить свідомо брешеш.

Я написал, что он топил своими действиями. Тупо работал против конкурента. Вот например ты топишь за клоуна тем, что являешься ботом, который работает против его конкурента. Правда тут ничего проблемного, твое скудоумие сразу тебя выдает, но то уже клоуна проблема. не надо было нанимать настолько дешевок.

Фабрика была до войны.
:іржач:А що війна розпочалася після квітня 2017 р.? Бо фабрика існувала до квітня 2017 р.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Знову брешеш... :іржач:

Я написал, что он топил своими действиями. Тупо работал против конкурента. Вот например ты топишь за клоуна тем, что являешься ботом, который работает против его конкурента. Правда тут ничего проблемного, твое скудоумие сразу тебя выдает, но то уже клоуна проблема. не надо было нанимать настолько дешевок.
Знову брешеш. Я просив навести хоч один приклад. Ти не навів, бо такого не було. А Інтернет пам"ятає усе. :іржач:

А "к тому", виходить що ти сам "сцикло". :-)

Нет, человек не обязан идти добровольцев. так же, как человека не являеться вором, если добровольно не скидываеться на что то, на что не обязан. А вот если бегаешь от повестки - то ссыкло. Ну вот как зеленский.

Ну и да, я же говорю, клоуну боком выйдет найом идиотов по дешевке.

Знову брешеш. Я просив навести хоч один приклад. Ти не навів, бо такого не було. А Інтернет пам"ятає усе. :іржач:

Я и привел. Топил за зеленсского тем, что молчал про любой его даже тогдашний проебЮ за его скудоумие- в то же время распространял черный пиар про конкурента. Тоесть я даже обхяснил очевидные вещи... Хотя да, дешевый бот, даже очевидных не понимает.

Да і кому потрібен на передку солдат з військово-обліковою спеціальністю "діловод діловодства".

Дед маразматик считает что в ЗСУ служат по тому ВУС который ему выдали до войны? А как же тысячи мобилизованных которые служили совсем не имея вус?
ТСЕ полный идиот.
ЗЫ. Кстати, дед, ты воняешь, что попросил, тебе не предоставили.... Ты ни разу не предоставил фактов, только твои больные фантазии и фейки с рашапомоек.
Ты профнепригоден

1.А вот если бегаешь от повестки - то ссыкло.
1. Міноборони офіційно спростувало вже давно брехню про повістки.
2. Не бреши на Бутусова, бо так і не навів жодного конкретного факту для підтвердження своїх інсинуацій на його адресу. Значить і тут розповсюджуєш брехню...

ты топишь за клоуна тем
:іржач: Де я "топив"?. Це ти про нього топиш, у цій гілці, зовсім не по темі, бо не можеш нічого доброго сказати про Порошенка. Тобі і залишається переводити рейки на Зеленського. А я про нього нічого допоки не говорив. А, якщо би говорив, то для цього є багато інших тем присвячених саме Зеленському. :іржач:

:іржач:А що війна розпочалася після квітня 2017 р.? Бо фабрика існувала до квітня 2017 р.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Знову брешеш... :іржач:

Нет, она до войны была куплена. А после начала войны - она просто дорабатывала свой ресурс, выводя деньги с рашки в Украину. При том, что была под арестом и продать ее было нельзя. Но главный вопрос для аудитории дебилов типо тебя остаеться -в чем поблема? Поступать надо так, как выгодно Украине. не так, чтобы морально было правильно для дебилов, а так, чтобы была ценичная выгода своей стране и нанесение ущерба врагу.

Нічого не навів, бо брешеш. Дай, хоч один конкретний приклад. А то, що ти сам наваяв, це просто брехня. :-)

Дебилу невозможно привести пример. Он самый простой не поймет. Но вот например можно на уровне ботов типо тебя - ты (хоть и тупой) бор, который топишь за зеленского тем, что врешь и манипулируешь про его соперника. Тоесть тебе, чтобы топить за зеленсокго не надо ничего про него писать. Достаточно врать про соперника.

1. Міноборони офіційно спростувало вже давно брехню про повістки.

При зеленском уже? На самом деле нет, не опровергало. Как всегда проманипулировали. Зеленский ведь не явился и бегал от уручения повести.

2. Не бреши на Бутусова, бо так і не навів жодного конкретного факту для підтвердження своїх інсинуацій на його адресу. Значить і тут розповсюджуєш брехню...

Уже 2 раза написал. Даже на твоем личном примере. Вот ты в этой теме топишь за клоуна.

:іржач: Де я "топив"?. Це ти про нього топиш, у цій гілці, зовсім не по темі, бо не можеш нічого доброго сказати про Порошенка. Тобі і залишається переводити рейки на Зеленського. А я про нього нічого допоки не говорив. А, якщо би говорив, то для цього є багато інших тем присвячених саме Зеленському. :іржач:

Повторю - если тупой - твои проблемы. Работать ботом против соперника - это именно топить за кандидата.

Поступать надо так, как выгодно Украине. не так, чтобы морально было правильно для дебилов, а так, чтобы была ценичная выгода своей стране и нанесение ущерба врагу.
Ну, хоч визнав себе дебілом. бо нормальні люди розуміють, що ф-ка в Ліпецьку платила податки в бюджет РФ, звідки фінансується армія РФ... А про граматичні помилки в цьому пості я вже промовчу, бо сам себе визнав дебілом. :D

если тупой - твои проблемы. Работать ботом против соперника - это именно топить за кандидата.
Ну, тільки тупий бот і міг таку дурницю написати... Який кандидат? Тим більше, що саме ти в темі про Порошенка топиш за Зеленського... :іржач:

Вот ты в этой теме топишь за клоуна.
Я автор цієї теми і нігде не згадував Зеленського. Це ти намагєшся перевести рейки тим, що засераєш гілку, намагаючись засрати її своїм другом Зеленським. :іржач:

На самом деле нет, не опровергало.
Правильно, навіщо спростовувати брехливу інформацію, бо у зв"язку з мобілізацією повісток Зеленському не надсилали. На хрен потрібні такі бійці з військовою спеціальністю - "діловод діловодства" :іржач: Ну, такого тупим дебілам не зрозуміти.

375d58c8754811b75f3.webp

Ти ще напиши, що Зеленський наркоша... :іржач:

Дебилу невозможно привести пример.
Ну, да... Як ти прав. Бо, спочатку кажеш. що у Порошенко фабрика в Ліпецьку не працювала з початку війни, потім визнаєш, коли приперли до стінки, що працювала до 2017 р. і вигадуєш, що працювала на виработку ресурсу, потім, коли дізнався, що обладнання було демонтовано (бо виработкою ресурсу там ще й не пахне) та відправлене. вже починаєш крутитися як вужака і нести усіляку ахінею... На кожний неспростовний факт у тебе бабська істерика з намаганням облити брудом. Не вийде, я на жлобів кацапського розливу не ображаюсь. Через це прийдеться відправити і тебе у ігнор, немає сенсу читати усі твої брехливі висери порохоботського дебіла. :-) Вчи буквар, дебілоїде... :-)

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу