Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чёрный юмор — самое светлое, что есть в нашей жизни (с)

• Автор теми Автор теми zbszbs
  • Дата створення Дата створення
1756880868487.webp

"Я томагавком наї.ну,
Хто переверне календар.
На пику твОю спогляну
І покладу на тротуар."
Пітере, ти, мля, навіть НЕ зрозумів, що дід Панас переїбне сокирою того, хто календар "пєрєвєрньот" !
Не переверне чи перегорне, в саме пєрєвєрньот .
Слушна тобі порада, заречися ходити на анекдот ру, яплакал тощо, бо здається деградація тишком-нишком прийшла....

Пітере, ти, мля, навіть НЕ зрозумів, що дід Панас переїбне сокирою того, хто календар "пєрєвєрньот" !
Не переверне чи перегорне, в саме пєрєвєрньот .
Слушна тобі порада, заречися ходити на анекдот ру, яплакал тощо, бо здається деградація тишком-нишком прийшла....
Вона, деградація, в нього перманентна. Скоріше за все невиліковна. Хронічна бавовна головного мозку.

Вона, деградація, в нього перманентна. Скоріше за все невиліковна. Хронічна бавовна головного мозку.
Ні, це реакція на тих, хто миттєво перефарбувався згідно коливанню лінії партій (організованих злочинних угруповань).

Як директриса моєї школи, наприклад. **** секретаріату райкому КПРС/КПУ, затята марксистка-леніністка й таке інше. А от 01 вересня 1992 співала вже зовсім іншої. Про незалежність, свідомість, традиції...

Не було у нас заборони на професії, пов'язані, як мінімум, з освітою (див. на денацифікацію гітлерівської ФРН). Та й судів над радянською ідеологією теж не було. Розбудовнички...

Так що про бавовну - то не про мене. А от критичне мислення у багатьох вже відмерло, як непотрібний мотлох.

Ото й докотилися до ломехуз. По Україні - 73%, по Харкову - 90%

Й деякі дописувачі на форумі, безперечно, або сидять на зарплатні від провладних структур, або, як той Байда, гойдаються на гачку силовиків. Безкоштовно.

Бо драти власну дупу, вихваляючи можновладців за так - ознака або психічної хвороби, або міцного кукану.

Чи запропонуєте інші версії, захисники з диванів?

1. Знания умножают скорбь (Еккл. 1:18)
2. 1 сентября - День Знаний (Список праздничных дней)

ВЫВОД: 1 сентября - День Скорби! (мнение 100% школьников)
Скорбь порождает гнев, а гнев ведет на Тёмную сторону Силы...

Назад
Зверху Знизу