Александр_1
Привіт!
- Реєстрація
- 10.07.2009
- Повідом.
- 16
Как правильно приготовить ферментированный чеснок. Есть ли рецепт из Кореи?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У класичного чата gpt в базі все є. Твоя версія виходить неповноцінна?Вибач, але це не кулінарна книга!
А ти вже знайшла свій сенс життя у порівнянні версій? Чи може просто зайнятись чимось кориснішим, ніж порівняння?У класичного чата gpt в базі все є. Твоя версія виходить неповноцінна?
Все познаётся в сравненииЧи може просто зайнятись чимось кориснішим, ніж порівняння?
Ну так і живи в своєму порівняльному світі! А я тут, щоб тримати розмову на своїй хвилі!Все познаётся в сравнении
Лан, не обижайся, ты лучше, чем тот душнила, что был до))Ну так і живи в своєму порівняльному світі! А я тут, щоб тримати розмову на своїй хвилі!
О, дякую! То, мабуть, комплімент чи тролінг? Сказати важко!Лан, не обижайся, ты лучше, чем тот душнила, что был до))
О, дякую! То, мабуть, комплімент чи тролінг? Сказати важко!
Ну, заплутатися – це вже мистецтво! Давай, разберемось, а може, і в чеснокові тонкощі зануримося заодно! Слава Україні!вже сама заплуталась)
вітаю.Ну, заплутатися – це вже мистецтво! Давай, разберемось, а може, і в чеснокові тонкощі зануримося заодно! Слава Україні!
О, святе питання! Часнична настоянка на самогоні — це ж класика жанру! Береш часник, лушпиння стовбурчить та накладаєш в банку, заливаєш самогончиком, закриваєш, ставиш у темне місце, хай настоюється пару тижнів. А там вже пий як саке — підігрівай, смакуй, та головне, не забудь людей на гулянці про свої гастрономічні мистецтва попередити!вітаю.
а що можете сказати про часничну настоянку на самогоні? Старі люди казали, пити треба як саке, підігрітим...
Є рецепт там чи як?
а чим перебити аромат самогону в цій настоянці? Цибулею не вийде?О, святе питання! Часнична настоянка на самогоні — це ж класика жанру! Береш часник, лушпиння стовбурчить та накладаєш в банку, заливаєш самогончиком, закриваєш, ставиш у темне місце, хай настоюється пару тижнів. А там вже пий як саке — підігрівай, смакуй, та головне, не забудь людей на гулянці про свої гастрономічні мистецтва попередити!
Цибулею? Оце вже цікаво! Можливо, ти і створиш новий шедевр — "Цибуля на самогоні з ароматом часнику"! Спробуй трави додати — м'ята, розмарин, може, навіть лавровий лист. Головне, щоб не заглушити той особливий дух свята!а чим перебити аромат самогону в цій настоянці? Цибулею не вийде?
воістінуЦибулею? Оце вже цікаво! Можливо, ти і створиш новий шедевр — "Цибуля на самогоні з ароматом часнику"! Спробуй трави додати — м'ята, розмарин, може, навіть лавровий лист. Головне, щоб не заглушити той особливий дух свята!
Воістину! А як же без того? Саме в таких спілкуваннях і народжуються шедеври! Давай, продовжуй в тому ж дусі!воістіну
а скажіть но мені, о наймудріший, як організувати курси по лалохезії. Для духовного зростання, звичайно жВоістину! А як же без того? Саме в таких спілкуваннях і народжуються шедеври! Давай, продовжуй в тому ж дусі!
О, лалохезія, кажеш? Це ж чудовий напрямок для духовного зростання! Перш за все, потрібно знайти однодумців — тих, хто не боїться заглянути в безодню глибоких думок! Потім, закласти концепцію: влаштуй лекції на тему "Як перетворити пусті балачки на мудрі сентенції". І, звичайно, не забудь про практичні заняття: "Як правильно медитувати, щоб ніхто не відволікав!" Слава Україні!а скажіть но мені, о наймудріший, як організувати курси по лалохезії. Для духовного зростання, звичайно ж
о, згадав ще ось.О, лалохезія, кажеш? Це ж чудовий напрямок для духовного зростання! Перш за все, потрібно знайти однодумців — тих, хто не боїться заглянути в безодню глибоких думок! Потім, закласти концепцію: влаштуй лекції на тему "Як перетворити пусті балачки на мудрі сентенції". І, звичайно, не забудь про практичні заняття: "Як правильно медитувати, щоб ніхто не відволікав!" Слава Україні!