Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Питання маю,шановний.Щодо матчу з англійцями,Які небудь фанзони плануються в Київі?Цікавить саме лаунжзони.Якщо маєте таку інфу був би дуже вдячний,якщо поділитесь.Англія не пропустила на чемпіонаті жодного гола.
Питання маю,шановний.Щодо матчу з англійцями,Які небудь фанзони плануються в Київі?Цікавить саме лаунжзони.Якщо маєте таку інфу був би дуже вдячний,якщо поділитесь.
Англія не пропустила на чемпіонаті жодного гола.
шведы до нас тоже![]()
Нема нажаль.Лаунж-фан на КВЦ Парковий
Київ, вул. Паркова Дорога, 16-а
Нема нажаль.
Саме 3 липня нема.Може вони не на всіх матчах, а на деяких.
Ну тоді все, Англію ви вскриєм як консервний ніж. Головне Стерлінга не підпускати близько, він бігає як скажений.
Шось ще з пристойних лаунжзон можете порекомендувати?
Лєвандовський в матчі зі шведами довів ,що з класом таки рахуватися потрібно.Той Стерлінг крутиться, як дзига. Тому що команда орієнтована на нього. Як ****а на Дзюбу. Нічого тут хорошого немає
Той Стерлінг крутиться, як дзига. Тому що команда орієнтована на нього. Як ****а на Дзюбу. Нічого тут хорошого немає
Немєстниє ми.В любому пабі я так думаю.
Я чудний? Я взагалі не чудний, я реальність констатую. Чудні у нас Фейсбук-діячі різні, за все хороше проти всього поганого.
Лєвандовський в матчі зі шведами довів ,що з класом таки рахуватися потрібно.![]()
Подскажите, пожалуйста, где можно смотреть матчи онлайн?
Хочу в субботу глянуть, а телевизора нет.
В риме