Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чемпионат Евро- 2020(21) по футболу

• Автор теми Автор теми ches7
  • Дата створення Дата створення
Re: Чемпионат Евро- 2020(21) по футболу

Англія не пропустила на чемпіонаті жодного гола.
Питання маю,шановний.Щодо матчу з англійцями,Які небудь фанзони плануються в Київі?Цікавить саме лаунжзони.Якщо маєте таку інфу був би дуже вдячний,якщо поділитесь.

Питання маю,шановний.Щодо матчу з англійцями,Які небудь фанзони плануються в Київі?Цікавить саме лаунжзони.Якщо маєте таку інфу був би дуже вдячний,якщо поділитесь.

Звичайно у Києві плануються. Ось їх адреси

Atlas Weekend
НК "Експоцентр України", проспект Академіка Глушкова, 1

Фестиваль "Вулична їжа"
Київ, вул. Магнітогорська, 1-А, Арт-завод Платформа

Лаунж-фан на КВЦ Парковий
Київ, вул. Паркова Дорога, 16-а

Фан-зона на "Олімпійському"
Київ, Велика Васильківська, 55

Ну тоді все, Англію ви вскриєм як консервний ніж. Головне Стерлінга не підпускати близько, він бігає як скажений.

Той Стерлінг крутиться, як дзига. Тому що команда орієнтована на нього. Як ****а на Дзюбу. Нічого тут хорошого немає

Той Стерлінг крутиться, як дзига. Тому що команда орієнтована на нього. Як ****а на Дзюбу. Нічого тут хорошого немає
Лєвандовський в матчі зі шведами довів ,що з класом таки рахуватися потрібно.:)

В них ще Кейн другий центрфорвард. Стерлінг відволікає на себе всю оборону, а Кейн тим часом користується вільними зонами.

Я чудний? Я взагалі не чудний, я реальність констатую. Чудні у нас Фейсбук-діячі різні, за все хороше проти всього поганого.

Я була б згодна, якби в італійській або английській команді можна було б говорити російською, або якоюсь іншою.

Մιtαuskαs 🇱🇹🇺🇦 (@A_Vit_) Tweeted:
Хорошая попытка, товарищи пропагандоны. Футбол футболом, но "русофобия" и "мы адин народ", "мышебратья", строго по расписанию.
Хотя бы методичку поменяли
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Лєвандовський в матчі зі шведами довів ,що з класом таки рахуватися потрібно.:)

Звісно. Лева - один з кращих форвардів світу, з величезним авторитетом. З досвідом гри за Баварію - кращий клуб світу.

Він є фундаментом гри збірної своєї країни. Але треба розуміти, що другого Левандовського в збірній Польщі немає.

Як і в ****е - сто мільйонів расеянцiв і лише один її футболіст може забивати голи. Той, хто з українським прізвищем.:)

Збірна України прибула до Рима на матч Євро-2020 проти Англії

Подскажите, пожалуйста, где можно смотреть матчи онлайн?
Хочу в субботу глянуть, а телевизора нет.

До речі, українцям не дають квитків на стадіон в Римі.

Україна входить в список Країн Е - так звана "Решта світу". Таким чином, в'їзд в Італію дозволяється тільки при наявності чітких причин, серед яких: робота, стан здоров'я, навчання, максимальна терміновість, повернення в приватне місце проживання або прописки.

Подорожі з метою туризму не допускаються. Так що краще подивитися футбол десь в Харкові

Назад
Зверху Знизу