Статус: Онлайн
Повідом.: 17888
Повідом.: 17888

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
предлагаю раздать призы всем человекам и кошкам и разойтись по домам
ну и котокиски тожеИшь ты какой хитренький..а как же коты?..![]()
ну и котокиски тоже
Старый, ты меня не пугай,
.это как мужебабы..![]()
Добрий вечір тобіПриймаю участь
Доброго дня шановне панство!
Добрий вечір тобі
вообще-то уже 22:24
Ну завтра буде день![]()
Мишей не ловлю, переклав цей обов’язок на собаку
Нараскрутила эту?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Приймаю участь
Доброго дня шановне панство!
Ялинку розібрали, а розсаду ще не висадили-скукотінь… і тут нарешті дочекався, коли хтось з кицьок себе видасть ))) Му..уррр Аліска!
І так, я маленький кіт Шкрябік (9 місяців), ім’я мені дали звісно дебільнувате, я взагалі то себе вважаю що найменш Цезарем, але нехай тішаться)))
На дверях я їм вже нашкрябав все що про них думаю, поки ще розшифровують послання
Доречі, везли мене в новий будинок в дамській сумці, уявляєте цей жах? Отож, так шо з ім’я я в принципі не здивувався
![]()
Мишей не ловлю, переклав цей обов’язок на собаку, яку підкорив з першого ж дня, вона мила, мишей ловити відмовилася, але погодилася мити мені пузіко і вуха, катає мене в своїй пащі по двору, попутно наступаючи на мене, ну то таке…всього 40кг щастя
![]()
![]()
В будинку ще мешкає зелене одоробло в пір‘ях, вони називають його папугою, ооооу, оце моя тема, поки що все пір‘я ціле, ну то поки що!!!
![]()
Обожнюю різноманітні екзотичні пози для сну, і якщо вірити в реінкарнацію, то в минулому житті я був людиною.
![]()
Коротше,голосуйте за мою пухнасту морду, бо тому, хто в фіналі віддасть свій голос за мене, весь рік матиме все що побажає, пів клика даю.
Дякую! Всім добра!
Шкрябик, я кажется в вас влюбляюсь. У вас такой манящий пузик. Ой, мьяу.
С любовью, Алиса.
P.S. зелёным одороблом сможем закусывать, под валерьянку пойдёт.
ох, какая пушистаяУчаствую! Кошечка Сонечка
Кошечка Сонечка