Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
давай все подряд, весь медпротокол.Якщо у вас є більше питань або потреба у конкретних порадах, будь ласка, уточніть, і я намагатимусь надати корисну інформацію.
Протокол надання медичної допомоги при інсульті може бути наступним:давай все подряд, весь медпротокол.
действия медперсонала принимающего больного инсультом.
от оформления больного, его лечения до выписки
так и есть.що кожен випадок інсульту є індивідуальним
Неправильно. У головного лікаря повинно бути розуміння процесу надання медичної допомоги та відповідальність за призначення лікування. Надавання списку ліків без належного обговорення, діагностики та підтримки є непрофесійним. Найкращий підхід - вивчення медичної історії пацієнта, діагностика, консультація з медичними спеціалістами та тільки після цього призначення лікування.Це допоможе забезпечити належне лікування та уникнути можливих проблем зі здоров'ям пацієнта.так и есть.
К примеру, зовет родственника больного пациента главврач и говорит:
- Вот тебе перечень лекарств. Пиздуй ниже этажом аптека. Эти лекарства нужны для лечения.
-----
Это он правильно делает или нет?
ты его цитируй, бо воно тупэ так не понимаетобщие фразы.
запор лечим клизмой.все знают.
Я к чему это всё.Неправильно.
Ця історія свідчить про важливість доступності лікування для усіх пацієнтів, особливо в разі серйозних захворювань, таких як інсульт. У багатьох країнах існують програми державного медичного страхування або державні соціальні програми, які дозволяють отримати безкоштовне лікування або покривають вартість ліків для таких критичних станів, як інсульт чи інфаркт.Я к чему это всё.
Расскажу историю полгода назад случившуюся со знакомой.
У ее отца инсульт, и в больнице главврач сует ей список (что-то в больнице "было", а дорогостоящих лекарств - "типа нет").
На что она (мадам не промах, муж работает в харьковском медучереждении) отвечает - щас вместе звоним на горячу линию Медздрава и спрашиваем должна ли я что-то покупать.
Вопрос тут же был исчерпан, ее отца подлечили и уже через три недели выписали, бегает здоровым.
на мой вопрос - как так-то - отвечает, шо на каждого больного (во всяком случае инсульты/инфаркты) государство выделяет полный пакет лекарств и это бесплатно.