Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ты хоть перерыв на мивину делаешь
за трешку 60кв.м в Феодоссии платят 5000р
Это если снимать ? двушка в судаке , около 1000 руб
сказки венского леса

спасибо, но я был не в курсеЭтого можно и не говорить - на то что пишет _Olegg_, уже давно никто не обращает внимания.![]()

Подробней можно ? Откуда 5000 руб ? Свет, вода, канализация, кватрплата
Фу! Из всех ничтожеств ты здесь самый противный
Цитата:
спецагент, йопт!ты хоть перерыв на мивину делаешь от этого увлекательно процесса?
![]()

Олежку не нужно!!! без него будет не так забавно!!!Так что предлагаете забанить? Я могу! виж меня знаете))) Яж противный- и злой на *****ов!

Он мне напоминает Шарика-***рика из ватыОлежку не нужно!!! без него будет не так забавно!!!

Олежку не нужно!!! без него будет не так забавно!!!
 я на карандаш взял! а там поглядим...на эту *****ню
	Можно фото платежек ?
Ну терпел, терпел. Чепики забивал. Алебастром замазывал. Может даже сваркой прихватил свой пукан. Но не смогла вольнолюбивая ватная душа выдержать все враки каклов. И ПРОРВАЛО.Evlagor
Звідки Ви: Украина/Крым
Из: Russian Federation
Дописів: 7
Біля Чонгара невідомі підірвали дві електроопори для подачі електрики до Криму
Сьогодні вночі біля Чонгара, на адміністративному кордоні з анексованим Кримом, невідомі особи підірвали дві електроопори, які подають електрику на півострів.
Як повідомили УНІАН в управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області, обидві опори лінії Мелітополь-Джанкой пошкоджено, але не впали.
За попередньою інформацією, вибух здійснено мінометними мінами 82-го калібру, які були прив'язані до опори. Дві з них не спрацювали. На місці працюють співробітники міліції і рятувальники. Чекають піротехнічну групу МВС, щоб знешкодити розірвані міни.
Про подію до районного відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій повідомили учасники акції із блокування вантажного транспорту, який прямує у Крим з продуктами і товарами.
6 жовтня біля Чонгара вибухом вже була пошкоджена електроопора, яка на сьогодні уже відновлена.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
можно адрес сказать без указания квартиры. я сам все данные найдуДумаю эта дрисня врядли сделает фото. Скорей всего скачает. Позырим че там![]()