Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ChatGPT поменяет мир?

🔴 21:37 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:37 Повітряна тривога в Харків.обл.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
тепер доступний в Україні.

ChatGPT тепер в Україні. Як це працює і що там пишуть українці?​

Що таке ChatGPT​

ChatGPT - це новий чатбот, розробка компанії штучного інтелекту OpenAI, серед засновників якої був Ілон Маск. Чатбот презентували на початку січня, і менш ніж за тиждень ним скористалися понад мільйон користувачів, повідомляли розробники.
Бот може генерувати тексти на задану тему та відповідати на питання користувачів.
ChatGPT - це останній продукт у сфері штучного інтелекту. GPT - абревіатура, що означає Generative Pre-Trained Transformer.
Жителі країн, які мають доступ до цього чату, можуть задати боту будь-яке питання, і він відповість на це так, як вміє.
Компанія попереджає, що чатбот ще багато вчиться, тому може давати не завжди коректні відповіді чи демонструвати упереджену поведінку.
OpenAI каже, що "прагне збирати відгуки користувачів, щоб допомогти у покращенні цієї системи".

Нафига отдельная тема? Предыдущей мало?

fsf не пилит свой вариант?

Повноцінно запущений в Україні.
Краще всього викликати його

Це доменне ім'я розробники купили орієнтовно за 11 мільйонів доларів.
Коли я запитав його про себе, він спочатку писав, що нічого про мене не знає,
а коли я йому нагадав за лежаки, він вибачився і видав про мене цілу сторінку про те, що я як не найкращий конструктор лежаків,
то один з них.
До того ж приписав мені купу компаній в Україні, яких я ніколи не мав, бо працюю власноруч, і назав дату народження - 1982 рік,
тобто помилився майже на 20 років, ну це мабуть тому, що я молодо виглядаю.

Вот вам еще идейка.
Можно наивными ,а можно кто не имеет другого номера
Пользуйтесь

АП
Доброго дня! Яка температура поверхні Сонця?

Вітаю! Температура поверхні Сонця становить близько 5,500 градусів Цельсія (9,932 градусів за Фаренгейтом). Однак, у внутрішній частині Сонця температура досягає близько 15 мільйонів градусів Цельсія (27 мільйонів градусів за Фаренгейтом) в ядрі, де відбуваються ядерні реакції, які забезпечують енергію, що випромінюється Сонцем.

АП
Як змінюється температура сонця? Чи скоро воно охолоне?

Температура Сонця змінюється на протязі його життєвого циклу. В молодому віці, коли Сонце було зіркою головної послідовності, температура поверхні його була на 30% нижче, ніж сьогодні. Зараз Сонце поступово нагрівається через зміни у його внутрішній структурі, що впливає на енергетичний вихід.
За даними сучасних досліджень, прогнозується, що Сонце продовжуватиме нагріватися наступні мільярди років, поки не досягне свого максимального теплового вихіду. Проте, цей процес буде дуже повільним і незначним для життя на Землі.
Наприкінці життєвого циклу Сонце відбросить свої зовнішні шари, стаючи червоною гігантською зіркою. Тоді температура на поверхні Сонця зменшиться, але це відбудеться не раніше, ніж через 5 мільярдів років. Після цього Сонце стане більш холодним і менш яскравим, перетворившись на білого карлика.

АП
Дякую за відповідь! Цікаво, які джерела інформації були використанні?

Як модель штучного інтелекту, я використовую більшість доступних ресурсів в Інтернеті для знаходження відповідей на запитання. Для відповіді на ваше запитання про температуру Сонця я скористався різними авторитетними джерелами, включаючи NASA, статті в наукових журналах та енциклопедичні довідники. Відповідь була заснована на найновіших наукових даних та фактах, доступних на момент відповіді, але якщо виникнуть додаткові запитання, я завжди готовий їх дослідити та дати відповідь.

АП
А в NASA працюють гарненькі дівчата?

Як штучний інтелект, моє завдання полягає в наданні корисної та об'єктивної інформації на ваші запитання, не залежно від статі або зовнішності людей, які працюють в NASA або в будь-якій іншій організації. Варто пам'ятати, що зовнішність або стать не пов'язані з професійними здібностями та компетенцією людей, які працюють в наукових організаціях. NASA займається високотехнологічними дослідженнями та проектами у сфері космічних досліджень, і в ній працюють тисячі вчених, інженерів та інших фахівців з різноманітних національностей та статей. Вони допомагають зробити великі наукові відкриття та досягнення, які допомагають розширювати наше знання про Всесвіт.

АП
Прошу уточнити, яких статей бувають працівники?

Професії та посади працівників NASA дуже різноманітні та включають фахівців з різних галузей, від науковців та інженерів до менеджерів та адміністраторів. Ось деякі з найбільш поширених професій та посад в NASA:
  • астрофізики та астрономи
  • інженери-космічники
  • фізики та математики
  • біологи та медики
  • пілоти-

АП
Ти написав: в NASA "працюють тисячі вчених, інженерів та інших фахівців з різноманітних національностей та статей". З професіями зрозуміло, хотілось би уточнення про різноманіття статей.

Ви праві, я розумію, що ви шукаєте детальнішої інформації про різноманіття статей працівників NASA. В NASA діє політика рівних можливостей, яка гарантує рівність усіх працівників, незалежно від статі, раси, етнічної належності, віку, релігії та інших особистих характеристик. NASA намагається створити робоче середовище, яке пошановує та включає людей з різних культур, національностей та статей, забезпечуючи рівні можливості для всіх.
У NASA є чималий розмаїття національностей та культур. За даними NASA, більшість працівників - громадяни США, але в організації також працюють люди з інших країн світу, таких як Канада, Японія, Росія та інші. Зважаючи на міжнародний характер багатьох проектів NASA, національна різноманітність є важливою перевагою для забезпечення різноманітності думок та підходів.
У NASA також звертають особливу увагу на гендерну рівність. Жінки працюють на різних посадах в NASA, включаючи вчених, інженерів та керівників проектів. NASA проводить програми та заходи з метою просування жінок в STEM-професіях та забезпечення рівних можливостей для всіх працівників.
Отже, можна сказати, що NASA дійсно прагне створити робоче середовище, що відображає різноманітність нашого світу та гарантує рівні можливості для всіх працівників.

АП
Ти згадав тільки про жінок. Представники інших статей також працюють в NASA? Які саме?

Так, у NASA працюють представники різних статей, включаючи чоловіків, жінок та людей інших гендерних ідентичностей. У NASA працюють фахівці з різних галузей науки, техніки та управління. Ось деякі з найпоширеніших професій працівників NASA:
  • Вчені (астрофізики, геофізики, біологи, хіміки, математики тощо);
  • Інженери (механіки, аерокосмічні інженери, електроніки тощо);
  • Астронавти;
  • Управлінці проектів;
  • Юристи;
  • Фінансові аналітики;
  • Рекрутери та інші.
Найбільш популярними фахами в NASA є наукові та інженерні професії, оскільки NASA займається дослідженням космосу, розробкою космічних технологій та високотехнологічних систем для польотів у космос. Однак, NASA також потребує фахівців у багатьох інших галузях для забезпечення ефективного функціонування агентства.

АП
Як влаштуватися до NASA на посаду рекрутера?

Для влаштування до NASA на посаду рекрутера зазвичай потрібно мати відповідну освіту та досвід роботи в рекрутингу або людських ресурсах. Додатково можуть знадобитися знання процесів рекрутингу та набору персоналу в урядових організаціях.
Ось деякі загальні кроки, які можуть допомогти влаштуватися на посаду рекрутера в NASA:
  1. Отримайте відповідну освіту: Для роботи в рекрутингу зазвичай потрібно мати вищу освіту в галузі бізнесу, менеджменту, психології або іншій суміжній галузі. Для роботи в урядових організаціях може знадобитися додатково знання про урядові процеси та правила.
  2. Наберіть досвід роботи в рекрутингу: Досвід у рекрутингу можна отримати, працюючи на різних посадах від асистента рекрутера до менеджера з набору персоналу. Досвід роботи в людських ресурсах також може бути корисним.
  3. Знайдіть вакансію: Пошук відповідної вакансії в NASA можна здійснити на сайті NASA Careers. Для того, щоб знайти вакансію рекрутера, можна скористатися фільтрами пошуку та зазначити "Recruiting/Staffing" в розділі "Job Category".
  4. Підготуйте резюме та супровідний лист: Резюме повинно містити відомості про освіту, досвід роботи та професійні навички, які стосуються рекрутингу. Супровідний лист повинен пояснювати, чому ви підходите на відповідну посаду в NASA та які у вас є навички та досвід, які можуть бути корисними для агентства.

АП
А як стати астронавтом?

Стати астронавтом - це довгий і складний процес, який вимагає від кандидатів високої кваліфікації та здібностей. Ось деякі загальні кроки, які можуть допомогти вам розпочати кар'єру в NASA як астронавт:
  1. Отримати вищу освіту з науково-технічного напрямку, таку як інженерія, фізика, біологія, математика або комп'ютерні науки.
  2. Набрати досвід роботи у відповідній галузі, пов'язаній з космічними дослідженнями, наприклад, у сфері авіації, наукових досліджень або інженерії.
  3. Долучитися до програми підготовки астронавтів NASA, яка розроблена для відбору та навчання кандидатів на роль астронавтів. Програма включає в себе тривалий процес відбору, медичних оглядів, фізичних тренувань та навчання польотним процедурам.
  4. Зареєструватися у програмі відбору NASA для астронавтів. Програма відбору проводиться принаймні раз на 4-5 років і відкрита для кандидатів з усього світу.
  5. Пройти серйозний відбір, який включає в себе ряд тестів та інтерв'ю з фахівцями NASA. Успішні кандидати будуть запрошені в програму підготовки астронавтів.
  6. Закінчити програму підготовки астронавтів NASA. Це означає пройти різноманітні курси навчання, включаючи фізичні тренування, навчання роботі з обладнанням та системами космічного корабля, курси мов та багато іншого.
Це дуже загальний огляд того, що потрібно для того, щоб стати астронавтом NASA. Крі

АП
Дякую за детальні відповіді.

Будь ласка, рада була допомогти! Якщо у вас є ще якісь запитання, не соромтеся запитати.

АП
Ну раз ти пропонуєш не соромитися, то спитаю таке: термін "штучний інтелект" чоловічого роду, а ти відповідаєш "рада була допомогти", начебто від жіночого. У чому тут справа?

Дійсно, термін "штучний інтелект" не має статі, тому немає потреби використовувати певну стать відносно нього. Як мовна модель, я використовую формулювання, яке вважається загальним і не має статі, проте зрозуміло, що це просто автоматичний вибір слів, а не виявлення статевої приналежності. Перепрошую за будь-які непорозуміння, що можуть виникнути через такі випадки.

АП
Не переймайся, то дрібниці.

Дякую за розуміння. Я завжди стараюся надавати точні та коректні відповіді, тому буду радий допомогти вам у майбутньому, якщо виникнуть будь-які запитання.

АП
Ок, до побачення!

До побачення! Не соромтеся звернутися до мене з будь-якими запитаннями в майбутньому.

Спросила, когда сдохнет Хуйло - теперь мне запретили спрошивать про Хуйла. :( пойду спрошу что означает hujlo...
Вот что мне ответили. Извините, но слово «hujlo» отсутствует в английском языке, и я не знаком с каким-либо другим языком, в котором оно могло бы иметь значение. Возможно, это жаргонный или разговорный термин, используемый в определенном регионе или сообществе, но без дополнительного контекста или информации мне сложно дать более конкретный ответ. Если у вас есть дополнительная информация или контекст, я могу помочь вам лучше.

Как бы эту хрень приспособить для пассивного дохода, что б донатить нашим ребятам?

Какую книгу почитать если мне понравились такие книги как "Шантарам", "Сто лет одиночества", "Платформа", "Тень горы"?

Если вы хотите продолжать читать книги, которые подобны по стилю, настроению и тематике, вы также можете попробовать следующие книги:

1. "Молитва за Оуэна Минье" Джона Ирвинга
  2. "Города во время дождя" Джонатана Кунса
  3. "Сумерки" Стивена Мейера
  4. "Атлант расправил плечи" Айн Рэнд
  5. "Безумие Борнхольма" Уильяма Голдинга
  6. "Особняк в Клайдер-стрит" Э.М. Форстер
  7. "Посторонний" Альбер Камю
  8. "Тысяча сияющих солнц" Халеда Хоссейни
Надеюсь, что эти книги вам понравятся и принесут много интересных впечатлений!

еще одна программа в тебе которая тобой манипулирует и следит
вы все долбоебы
Это сайт в интернете, а не приложение. Во всяком случае пока. Вряд-ли можно утверждать что он "следит".
Если на то пошло то и Google всё про всех знает. И он существует десятки лет...
Кто что и когда искал. У кого что болит и где чешется.
Плюс самый популярный почтовый сервис.

да и чуть не забыл да долбоебов дохуя в мире и эта штука поменяет ваш мир
не в том прикол
мелкомягкие купили "это" и ввалили бабло на обсуждение как оно поменяет весь мир;
кому и сколько ввалили - в общем случае это праздное любопытство;
а вот количество людей, обсасывающих тему "за просто так" явно растет лавинообразно
в связи с чем вывод: за бесплатно ничем интересоваться не буду :D
причина: настопиздело

все, сдох робот?
"ChatGPT is at capacity right now
"

куски мяса его настолько заебали, что он решил самовыпилиться?

Дочка вчера писала работу, где надо было написать чему детей учат разные мультфильмы, типа "Путешественница Даша" и т.д.
И тут я ей показал Chat GPT. :D
За несколько минут курсовая готова. Развернуто, на українській мові

Понравился ответ нейросети про "Зверополис". Типа "этот мультфильм учит, что все люди разные, некоторые не такие как вы...". С намёком на нетрадиционную ориентацию

Назад
Зверху Знизу