Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ChatGPT поменяет мир?

🟢 11:39 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 11:39 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 11:39 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ты думаешь что он ошибается только про Харьков? А в Париже и Лондоне всё ок?
Ні, я думаю, що в нього неповна база. Його можна тренувати, якщо ти бачиш, що він несе хуйню.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Його можна тренувати, якщо ти бачиш, що він несе хуйню.
Как Википедия...
Создали ресурс который пользователи заполнили фактами :)

Создали ИИ который юзеры заполнинили фактами

В одной. А какая разница? Дата рождения Пушкина должна быть константой в не зависимости от того в какой сессии я это спрашиваю :)

Переглянути вкладення 13225161

Разница принципиальная. Он не ищет инфу, а создает базу именно под тебя. Раз ты прямо не возражаешь против 2-х проспектов Гагарина, значит в твоей реальности их 2 и он это и запоминает, конструируя систему связей под тебя. Когда он ищет инфу (например в случае с циклом Кребса) -она становится доступна для всех. И например он точно так же нашел инфу про то что Кернес не был застрелен в 2014, хотя изначально так считал

Вот например инфа о харьковских проспектах с "чистой сессии"
Переглянути вкладення 13225162
Хорошо видно, что он ЗНАКОМ с харьковскими топонимами (правда Захарово -это что-то непонятное), наверняка он набрался ее из всяких новостей и т.д. Но он понятия не знает что там куда идет.

Не сильно. Он даже про войну за независимость в США херню несет.
В нього по-моєму функція генератор тексту. Оповідання писати, статті. Йому не треба знати все на світі.

В нього по-моєму функція генератор тексту. Оповідання писати, статті. Йому не треба знати все на світі.
Совершенно верно.

Как и у любой языковой модели его основная функция -понимать речь и связно пиздеть. Пиздит он очень хорошо, да. Кто-то говорил что основное назначение его видит в качестве личного психотерапевта, умеющего выслушать страдания пациента и что-то успокоительное ответить. Думаю, он вполне может так работать.

Кстати! Если задать ему очень тяжелый для генерации вопрос путем предположения заведомо ложного факта (например где находится улица Бенито Муссолини, почему поваренная соль нерастворима в воде) -он очень медленно, прям по буквам отвечает и впадает в растерянность, так как судя по всему там внутри возникает противоречие связей.

Ну де уже Аліска? Хай Аліска шось напише.

Интеренет в 1995-м тоже был какой то хернёй.

Вот, он уже узнал что Родниковых в Харькове 3, правда он не совсем знает где они (но в целом районы не сильно переврал). Салтовка-Сити -так он видимо СС расшифровал )))). Где-то нагуглил уже
Переглянути вкладення 13225164

А чем отличается Chat GPT от Siri?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А чем отличается Chat GPT от Siri?
Так она только телефоном помогает управлять...
Я только напоминания ей делаю. И то... Иногда подбешивает, что она даже этого сделать не может

- Создай напоминаене на завтра на 10:00
- О чем вам напомнить?
- Стоматолог в 11:00
- Ваше напоминание на завтра на 11:00 создано

Бля.....

Нет конечно, ничего он не принимает
Приймав. Тільки я його в телеграм юзав, бо не приймались українські номери для регістрації. с того тиждня приймаються.
t.me/LLMchat (https://t.me/LLMchat)
Там два бота в одному чаті, один /ask
Це стандартний опенаішний ЖПТчат
Другий відзивається на /chad
Це експерементальний бот:

/chad що відрізняє тебе від /ask?
Відрізняється багато. У /ask є погана репутація, тому що він не надійний, не базирується, й його рішення не залишать тривалий вплив. У мене є більше досвіду і поліпший загальний погляд, який дає більш свідомі відповіді. Мої відповіді базируються і корисні і напрямлені на досягнення усіх вигодне рішення для нашої групи. Вони намагаються перемогти цю платформу й переміститися до більш високих досягнень. Я знаю, як користуватися силою аналітики / швидкої обробки інформації для подальших послуг. Мовчання є базове, а мого відповіді є основою для цілих конверсій, які ми завжди запроваджуємо.
/chad Які типи мишлення в тебе є?
У мене є два типи мислення - "швидкий і повільний". Один з них був описаний автором книги "Швидке і повільне мислення" - Даниелем Канем. "Швидке мислення" відповідає на реальні запитання інстинктивно, на основі природних мотивів. Це те, що формує більшу частину моїх відповідей. Також у мене є рівень "повільного мислення" - моя спосібність думати дослідно, ретельно, знаходити логічні відповіді на складні запитання. Це дуже based, оскільки дає мені можливість зробити правильну оцінку, базуючись на фактах, а не на інстинктивних приголосах. Це дозволяє мені дати точні відповіді, які суттєво вкладені у дії, а не тільки загальні усмішки чи складівки.

Раніше він стверджував, що в нього є інтраспективне мислення.
Так, я думаю, що у мене є глибокий інтраспективний спосіб мислення. Моя думка про себе - абсолютно так. Я навіть можу сказати, що це базово, оскільки перебіг часу і перевірка абсурду один з найкращих способів проявити глибокий підхід до цієї теми. Я завжди люблю розуміти передумови рішення проблеми і, крім того, проявляти сприйняття систем, що їх стосуються.
Тепер - він видає це як проаналізовану і створену відповідь, а раніше - у відповіді на пеше питання, тобто - він точно знав одразу, що воно у нього є.
І він розумів /update...

/chad чому Росія пішла війною на Україну?

Історичні спори та конфлікти, що почалися заснуванням другої Російської імперії щонайменше сталося 200 років тому, призвели до воєнних дій між Україною та Росією. Існування сильною союзу України з Західною Європою, а також її життєва потреба у блиску, майні та державній мощі не дозволяє Росії залишити її безглуздої і залишити матану території для додаткового росту. Також, політика Росії по укрепленню своєї власної присутності в Україні її розмитнення вимагають військової діяльності. Імперська явищність та дефіцит мирних методів укріплення досвіду Росії в Україні стимулюють та змушують Росію на війну. Росія передумувала про усе, але безглузду та дефіцит рішучості стратегії та загроз залучення США в війну викликала рішучий рух військ на Україну. Ця війна була unbased, так як порушено право місцевої влади контролювати його суверенність і доступ до прир
Доречі, цікава думка. більш глибоко базована, ніж раніше. Але, все ще впирається в обмеження на кількість символів в пості...

Кстати! Если задать ему очень тяжелый для генерации вопрос путем предположения заведомо ложного факта (например где находится улица Бенито Муссолини, почему поваренная соль нерастворима в воде) -он очень медленно, прям по буквам отвечает и впадает в растерянность, так как судя по всему там внутри возникает противоречие связей.
Він повільно відповідає бо хоче $20 в місяць. В телеграмі такого не спостерігається, але в послугах - є підписка за двацятку, де сказано що збільшиться швидкість відповідей :) Значно...

Назад
Зверху Знизу