Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Час ночи - Part 1

• Автор теми Автор теми Hisp
  • Дата створення Дата створення
ну я это и имела ввиду. Я думала, может, с связи с тем, что начинают появляться новомодные слова в укр. мови, которые, оказывается, Кобзарь еще употреблял - типа - пилосмока и пидлогового стовбунця, то и стена может быть, например, цеглянкою.

Хіба що бетонкою-панелькою. Та то таке - де хто живе.

А что это за истеричная аква? И правда что она старушка? :)

конечно правда. И еще, как вы указали мне в репке, я из села, которое из меня не выгнать.

Фуууууууууууууууууууу!
Ой, хвууууууууууууууууууууууу!

:іржач::іржач::іржач:дякую за розуминня

Ну или из пролетарской семейки из задрыпанной однокомнатной хрущевки на окраине города. :) Вот самому стыдно стало. Взял и обидел селян, працьовитих людей землі, забитих податками. :)

люди кажуть — глухий ***** недочує, та ще й набреше...

gg5_mlQOsUQ

та то вам здалося у звязку з вашим синдромом старого пердуна

Ну или из пролетарской семейки из задрыпанной однокомнатной хрущевки на окраине города. :) Вот самому стыдно стало. Взял и обидел селян, працьовитих людей землі, забитих податками. :)

та ничо. я тоби окрим того шо уже написала у репци еще й вили у дупу засуну. Буде эффект самогубства. Як у японии харакири. не довго будешь мучитись.

То якись вуйки. Или данецкие. Одна малина, имхо:)

эээ данецких папрашу не трогать. Насчет вуек - адназначна

Назад
Зверху Знизу