Тс, якщо для Вас це ще актуально:
Починати краще з вводно-фонетичного курсу в Espanol en vivo, бо там добре розповідаються фонетичні особливості та правила читання, з аудіо, потім треба визначитися, який підхід для Вас краще. Віноградова раджу лише в якості довідника, бо він не вчить початківців. Мені подобається Испанский для всех (Комарова, а не Попова), але там не має відповідей. І це суттєвий мінус для людини, що вчить її сама. Але за структурою матеріала, за подачею він мені дуже до вподоби, бо структурує знання. Оскар Перлін непоганий підручник, сама починала з нього, але дратує там лексика і мало вправ для відпрацювання.
Щодо граматики. Знайдіть аналог Мерфі Gramatica en uso. Так, пояснення іспанською, але дуже прості, є відповідді.
Слухання.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дуже гарна підбірка з розбивкою на рівні та скриптами.
Є ще багато іспанських підручників, таких як Suena, але там без викладача або пари важко. Можна брати звідти тексти та слухати аудіо, воно там якісне.
Можна завантажити з трекера адаптовані книжки іспанскою першого рівня і починати їх читати.
Ще є подкасти, причому для різних рівнів, зокрема для початківців, на тому ж рутрекері. Я була від них у захваті.
Може що забула, згадаю - допишу.