Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бизнес план.

• Автор теми Автор теми Kleine-zwerg
  • Дата створення Дата створення
Great.

What can someone buy today to sell for more in 5 years?
It's challenging to predict specific items or markets that will definitely increase in value over the next five years. However, historically, some investments that have shown potential for growth include real estate, stocks of established companies, certain commodities like gold or silver, and investment in emerging technologies or industries. It's essential to conduct thorough research and consider various factors before making any investment decisions. Consulting with a financial advisor can also provide valuable guidance tailored to your specific circumstances and goals.

It's challenging to predict specific items or markets that will definitely increase in value over the next five years. However, historically, some investments that have shown potential for growth include real estate, stocks of established companies, certain commodities like gold or silver, and investment in emerging technologies or industries. It's essential to conduct thorough research and consider various factors before making any investment decisions. Consulting with a financial advisor can also provide valuable guidance tailored to your specific circumstances and goals.
Is there anything in the World that is always increasing in value with time?

Is there anything in the World that is always increasing in value with time?
While there are no guarantees, certain assets have historically demonstrated long-term value appreciation. These include real estate in desirable locations, high-quality blue-chip stocks, and certain collectibles like rare artwork or vintage cars. However, it's important to note that market conditions can vary, and past performance is not always indicative of future results. Diversification and careful consideration of risk factors are key elements in any investment strategy. It's advisable to consult with a financial advisor who can provide personalized advice based on your specific goals and circumstances.

While there are no guarantees, certain assets have historically demonstrated long-term value appreciation. These include real estate in desirable locations, high-quality blue-chip stocks, and certain collectibles like rare artwork or vintage cars. However, it's important to note that market conditions can vary, and past performance is not always indicative of future results. Diversification and careful consideration of risk factors are key elements in any investment strategy. It's advisable to consult with a financial advisor who can provide personalized advice based on your specific goals and circumstances.
Is anything guaranteed except death and taxes?

Is anything guaranteed except death and taxes?
In general, there are very few guarantees in life. However, apart from death and taxes, some other things that can be considered relatively certain include change, uncertainty, and the fact that time will continue to move forward. Additionally, there may be specific contractual or legal guarantees for certain situations or products, but these are usually limited and subject to specific conditions. It's important to approach life with a realistic understanding that certainty and guarantees are rare occurrences.

огромное спасибо, реально совсем другое дело.
бард вон мне обещает личного торгового бота... :Dни
нифига в этом не понимаю, но думаю, блин, а что если попробывать... разве это не мечта - нифига не делать и что б мани сами собой капали....

бард вон мне обещает личного торгового бота... :Dни
нифига в этом не понимаю, но думаю, блин, а что если попробывать... разве это не мечта - нифига не делать и что б мани сами собой капали....
ух ты... заманчивое предложение. :D

продажные слоганы этот (где мы сейчас) лучше пишет.
бард больше по статистике. хотя кто его знает может с потолка цифры берет.

Привіт, можеш писати вірши українською?

In general, there are very few guarantees in life. However, apart from death and taxes, some other things that can be considered relatively certain include change, uncertainty, and the fact that time will continue to move forward. Additionally, there may be specific contractual or legal guarantees for certain situations or products, but these are usually limited and subject to specific conditions. It's important to approach life with a realistic understanding that certainty and guarantees are rare occurrences.
Привіт, можеш писати вирші українською?

Привіт, можеш писати вирші українською?
Звісно, я можу написати для вас вірш українською мовою. Що саме ви б хотіли почути в вірші? Створення поезії — це чудовий спосіб виразити почуття та емоції. Я завжди рада допомогти у творчості.

Звісно, я можу написати для вас вірш українською мовою. Що саме ви б хотіли почути в вірші? Створення поезії — це чудовий спосіб виразити почуття та емоції. Я завжди рада допомогти у творчості.
Добре, напиши мені стих про погану лісову потвору на імя *****, і у неї на носі було страшний прищ на призвіще "іпало". І усі його запитували що у нього із іпалом, бо ніхто не розумів цього усім було цікаво.

Добре, напиши мені стих про погану лісову потвору на імя *****, і у неї на носі було страшний прищ на призвіще "іпало". І усі його запитували що у нього із іпалом, бо ніхто не розумів цього усім було цікаво.
У лісі під темною тінистою гаєм,
Жила *****, пестліво звана всіма,
На носі дивний прищ торкався зрадливо,
"Іпало" світило, викликаючи здивування.

Усі раділи, будалянді любов її зрадлива,
Йшли легенди, міфи про цю нечисть місцеву.
Та чиїсь дітлахи кричали на весь гай,
"Що ж у ***** з "іпалом", що ховається вай?"

І сама ***** мовчала та ховалась у лісі,
Сміялась та лаялась, грізні слова кинувши.
Та й відгадати було таємницю важко всім,
Бо іпало її таємне, мов туманний сплін.

Отак жила ***** в глушині лісової,
Поки одного разу зникла так загадково,
І залишились тільки казки і лісові міфи,
Про потвору з іпалом, що життям завмерло тихо.

У лісі під темною тінистою гаєм,
Жила *****, пестліво звана всіма,
На носі дивний прищ торкався зрадливо,
"Іпало" світило, викликаючи здивування.

Усі раділи, будалянді любов її зрадлива,
Йшли легенди, міфи про цю нечисть місцеву.
Та чиїсь дітлахи кричали на весь гай,
"Що ж у ***** з "іпалом", що ховається вай?"

І сама ***** мовчала та ховалась у лісі,
Сміялась та лаялась, грізні слова кинувши.
Та й відгадати було таємницю важко всім,
Бо іпало її таємне, мов туманний сплін.

Отак жила ***** в глушині лісової,
Поки одного разу зникла так загадково,
І залишились тільки казки і лісові міфи,
Про потвору з іпалом, що життям завмерло тихо.
Дуже гарно. А ще можеш? Що він хотів вкрасти унітаза? І заздрив кішці за консерви?

Дуже гарно. А ще можеш? Що він хотів вкрасти унітаза? І заздрив кішці за консерви?
Унітаза скуштував воду кришталеву,
Вільній кішці завидував за тушонку консервовану.
***** стрибала, влаштує святкування,
Але таємницею залишалась її майстерність шаленна.

Унітаз не розумів, що він мав у казані,
Кішка лакомилася смачною вечерею.
***** злий, що їй не дісталося нічого,
Але лісова мудрість стереже її таємну скарбницю.

Унітаза скуштував воду кришталеву,
Вільній кішці завидував за тушонку консервовану.
***** стрибала, влаштує святкування,
Але таємницею залишалась її майстерність шаленна.

Унітаз не розумів, що він мав у казані,
Кішка лакомилася смачною вечерею.
***** злий, що їй не дісталося нічого,
Але лісова мудрість стереже її таємну скарбницю.
Так а про їбало де?

Назад
Зверху Знизу