Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку ?).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
Це дуже цінно, обійняла! будьмо оптимистичні. Ну, постараємось. Бо я ото встала зранку і вкотре думаю - нафіга :D
навзаєм люба❤️

доречі, нещодано вспомінала твою полуницю...
факт-вона найсмачніша за всю що я їла..:кава: (тількі одразу-жодного суму, мінуле -не змінюється, а те що буде в майбутьньому-подивимося.)

Ізвініть шо влазю, но це тута рассуждать красіво. А як поінтересуваться предметніше то всігда єсть ньюансі. Напримєр, тре офіцерське звання/сильна фізуха/ навички виконання бойових задач/ возраст до... і т п. І це на тилових посадах . Откудова все це напримєр в мене должно буть??? ?‍♀️ Ну тоісь поінтересувалась і ...шо???
І пошлі подтягівать фізуху і учітца на офіцера: https://www.kharkovforum.com/threads/pomirkujte-zvannja-oficera.5465286/

Ізвініть шо влазю, но це тута рассуждать красіво. А як поінтересуваться предметніше то всігда єсть ньюансі. Напримєр, тре офіцерське звання/сильна фізуха/ навички виконання бойових задач/ возраст до... і т п. І це на тилових посадах . Откудова все це напримєр в мене должно буть??? ?‍♀️ Ну тоісь поінтересувалась і ...шо???
наприклад ви -бухгалтер..:кава: (я маю наувазі, е спеціальності, які потрібні, і жінок беруть с задоволенням, однак там зп, наскількі мені розповідали -зовсім не дуже)

І пошлі подтягівать фізуху і учітца на офіцера: https://www.kharkovforum.com/threads/pomirkujte-zvannja-oficera.5465286/
Та я там в прольоті по многим параметрам ?

наприклад ви -бухгалтер..:кава: (я маю наувазі, е спеціальності, які потрібні, і жінок беруть с задоволенням, однак там зп, наскількі мені розповідали -зовсім не дуже)
Ну от по тому шо я дивилась , к мойому удівлєнію я должна буть ще і офіцершой с фізподготовкой і т. д. С якого чисто гражданська тьотя це може імєть? Це тіки перевод когото із бойовой часті або випускники воєнних вузов, наскіки я понімаю ?‍♀️ Тоісь не подходять "всі желающі" як би про це не рассуждали.

Ну от по тому шо я дивилась , к мойому удівлєнію я должна буть ще і офіцершой с фізподготовкой і т. д. С якого чисто гражданська тьотя це може імєть? Це тіки перевод когото із бойовой часті або випускники воєнних вузов, наскіки я понімаю ?‍♀️ Тоісь не подходять "всі желающі" як би про це не рассуждали.
ви на ворк юа дивилися?
там для жінок: бухгалтер, медик, фельдшер
+ є такі як наприклад кухар ( з вимогами: самодисципліна, відповідальність, охайність,уміння працювати в команді)
однак скрізь щоб не було проблем зі здоров"ям..:кава: ну тобто нихто тягнути на собі "клячу" не буде, даже якщо вона молода і красива.. :ги: )

ви на ворк юа дивилися?
там для жінок: бухгалтер, медик, фельдшер
+ є такі як наприклад кухар ( з вимогами: самодисципліна, відповідальність, охайність,уміння працювати в команді)
однак скрізь щоб не було проблем зі здоров"ям..:кава: ну тобто нихто тягнути на собі "клячу" не буде, даже якщо вона молода і красива.. :ги: )
Ну да...тоісь предпологається шо це не суто тилові должності ?‍♀️ значить остальні тьоткі - економічний фронт, так з їх пользи больше ?‍♀️?‍♀️

Верно например приедет бусик на кухню а там мешки с мукой, сахаром и гречкой по 40 кг. Как женщині єто будут тягать? Хорошо если водила поможет. Єто только кажется что работа на кухне легкая.

Ну да...тоісь предпологається шо це не суто тилові должності ?‍♀️ значить остальні тьоткі - економічний фронт, так з їх пользи больше ?‍♀️?‍♀️
1720352672549.webp

Норма Бейкер собирает двигатель для БПЛА самолетого типа в 1942 году.

***ова перспектива :( моя би воля я б все давно на військові рейки поставила, бо такого опору ******* нам не простять, і навіть рабство це варік для колаборантів буде, а не для нас..для нас виселення з домівок в сибіря, як це не раз було вже, або в якісь сучасні варіанти концтаборів, або просто на місці кокнуть, шоб потім на пусте місце завезти своїх чукчів.
І как ти собі це уявляєш?

Добрий відос ??.
Я сам часто згадую перші місяці повномасштабкі. Тоді все по іншому було... ?.
Мотивація, єдність, практично відсутність "папірового фронту", відсутність цих *****их фпв (хоча скиди вже були, але рідко), та багато іншого.
І хоч снаряга та зброя у нас була тоді, як у чмобіків, але ж дух...
20220430_080533.webp

Добрий відос ??.
Я сам часто згадую перші місяці повномасштабкі. Тоді все по іншому було... ?.
Мотивація, єдність, практично відсутність "папірового фронту", відсутність цих *****их фпв (хоча скиди вже були, але рідко), та багато іншого.
І хоч снаряга та зброя у нас була тоді, як у чмобіків, але ж дух...
20220430_080533.jpg
Де ви то знайшли??

Назад
Зверху Знизу