Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Повертайтеся ВСІ, живі та здорові, бережи вас господь!Завтра вирушаємо на Торецьк. 🫡
Я там з 19 року не був.Проїжджали через рідний Харків:
![]()
![]()
Колись заходив в цей культовий магазинчік.
Я там востаннє ще в 90х касєти нактюрналів куплявЯ там з 19 року не був.
вообще-то, даже представить не мог, что он до сих пор существует.Я там востаннє ще в 90х касєти нактюрналів купляв
Він, наскільки я пригадую, і зараз тамвообще-то, даже представить не мог, что он до сих пор существует.
раньше был во дворах по Сумской, ближе к Градуснику.
в 90-х я тудой ой как забегал.
Desperate housewivesЗнайома дівчина якраз туди до хлопця поїхала.
Та приїхати не проблема.Та да. В компанії дівчат - дружин військових, є такі, яким чоловік забороняє приїзжать, є навпаки - такі шо зносять на шляху всі блокпости, як ото в тіктоках - бешена баба їде, є обережні..є такі шо їздять з 2014 і вивчили Донбас дуже дуже добре.
На моїй пам'яті, ні до кого не приїжджали їх другі половинки. Всі додому зазвичай намагаються поїхати. На авто, або маршрутками чи бла-бла-каром.Це да.![]()
"Там харашо, но мнє туда нє надо"До гуцульщини далеко..найшвидше я добиралась між Львовом і Ха за 12 чи 13 годин
храни его в сердце, не на карте."Там харашо, но мнє туда нє надо"
Я б з'їздив у Шостку, на могилу Афєріста. 2 грудня річниця загибелі. Але, мабуть, не вдасться((
Отэто ухылянта нашли )![]()
🙂🤦♂️🤷♂️