Статус: Офлайн
Повідом.: 27791
Повідом.: 27791

Коньок-горбуньок, учтіть ото всьо єслі шо 😉
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
💯%Коньок-горбуньок, учтіть ото всьо єслі шо 😉
Не наговаривай на себя. Все еще возможно!Мене можете вичеркнути точно, бо женіх з мене вже ніякой.
Можливо - не означає, що треба 🙂.Не наговаривай на себя. Все еще возможно!
Ну, а потроху так...Можливо - не означає, що треба 🙂.
Третій раз на ці граблі я не наступлю 🙂↔️.
Якато брехня проплачена![]()
Отаке 😔
Це як? Видалити всі соцмережі та месенджери? Не заходити в інтернет?Давно тобі кажу, почисть свій інфопростір) бо тобі в стрічку лізе таке що драконить тебе
Ст. солдат 🙂.ты кстати хто по факту? думаю сделать для ода антитерор и антиснайпинг структуры...
под выборы
Sir, is sir! 🫡
совершенствуйся
Медалі та ордени-то командирам та штабним. Нам грамоти, в основному.Комусь щось дали, навіть нагородну зброю. Але когось і наїбали. Мабуть, від настрою командирів залежить, чи кадровіка, чи діловода, чи фінансиста... Чи усіх разом...
Отож.Медалі та ордени-то командирам та штабним. Нам грамоти, в основному.
Та нахєр той ПМ? Купиш потім щось путнє типу Глока або FNки. Воно ж і у руки взяти приємно.Отож.
Найкраща нагорода для мене - повернутися живими та цілими зі своїми побратимами, нанести максимальне ураження ворогу, ну і Перемога, в перспективі.
Але ж... від пістолетика не відмовився б 😇😁☺️.
А хто казав за ПМ? 😁😉Та нахєр той ПМ? Купиш потім щось путнє типу Глока або FNки. Воно ж і у руки взяти приємно.