Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Может, кто-то ждал этих слов....а все досталось матрацу....парни, парни...P.S. До речі, якщо я глажу свій ортопедичний матрац, коли повертаюся, та кажу йому "дякую, що дочекався..." - це нормально? 🙂
А до чого тут парні?! 👀Может, кто-то ждал этих слов....а все досталось матрацу....парни, парни...
Паху не слушайте, давно его сковородкой дамы не гоняли.
А кто гладит матрац , вместо того, чтобы приласкать девушку?А до чого тут парні?! 👀
Дик, я ж не проти. Але є тільки матрац 😁.А кто гладит матрац , вместо того, чтобы приласкать девушку?
Не чего-то, а кого то. Я, первая никогда не звонила, ждала....😜😜😜Дик, я ж не проти. Але є тільки матрац 😁.
А дівчата мабуть чекають чогось... 🤷♂️
И суровые сердцем находят счастье и любовь.Мабуть, я настільки сувора людина, що мене тільки матрац і може терпіти 😐🙂.
Тож, йому всі ласкі... 🤷♂️
А де ви кажете отой матрас у вас лежить?😳Мабуть, я настільки сувора людина, що мене тільки матрац і може терпіти 😐🙂.
Тож, йому всі ласкі... 🤷♂️
Всі в це вірять. Поки не зустрічаються зі мною 😈.И суровые сердцем находят счастье и любовь.
Я в это верю. 😍
В Харкові.А де ви кажете отой матрас у вас лежить?😳
Вы не снимались в главной роли в фильме ,,Укрощение строптивого"?Всі в це вірять. Поки не зустрічаються зі мною 😈.
Решать вам, конечно...Я не красавчик.
Дважды наступал на грабли.
Досить.
Тепер - тільки секс 🙂.
(Або матрац 👀🤷♂️)
Та я то може і желаю, так з нашого загранічного ТРО пока отпросишься, пока то сьо...бюрократія ужасна, знаєте...ну тоісь не прямо щас 🤷♀️В Харкові.
Бажаєш подивитись, Анжелко? 😁
😲 шошо???Тепер - тільки секс 🙂.
(Або матрац 👀🤷♂️)
Отож. І треба було починати...? 🤨Та я то може і желаю, так з нашого загранічного ТРО пока отпросишься, пока то сьо...бюрократія ужасна, знаєте...ну тоісь не прямо щас 🤷♀️
😲 шошо???