Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хто ж знал, шо ты такой маньячелаТак прикольно сейчас читать первые сообщения "бывалых" 😁.
Скажу больше: 23.02 я вышел из военкомата с огромным списком справок, которые ннада принести, чтобы меня оформили (кстати, 93-я меня "купила" тогда 🙂), позвонил другу-военному, пожаловался на такую бюрократию, а он говорит: "забей, ты уже не успеешь", я: "ок, знач, без справок возьмут" 🙂. Взяли.До войны оставался месяц и почти 3 недели.![]()
@lien, твои свистульки дальняя и ближняя (дальняя точно)?
Ну, Ви ж розумієте, що в армії "єдіноначаліє і вислуга лєт"... Навіть, коли я служив в управлінні бригади, мені до рівня Залужний-Зеленський було як до Києва рачки. А більшість тут присутніх в ланці - відділення-взвод, взвод-рота, і тут своїх проблем та задач вистача, на інші - пофіг.Хочеться почути ваші думки
Дякую за відповідь.Ну, Ви ж розумієте, що в армії "єдіноначаліє і вислуга лєт"... Навіть, коли я служив в управлінні бригади, мені до рівня Залужний-Зеленський було як до Києва рачки. А більшість тут присутніх в ланці - відділення-взвод, взвод-рота, і тут своїх проблем та задач вистача, на інші - пофіг.
Особисто мене, як заступника комбата з озброєння, цікавлять питання по коштам на запчастини та ремонт, стан озброєння та техніки, об'єм отриманого палива (бо зампотил у нас вакант)
Відставка Залужного - це маячня і безглуздя. Він професіонал і на своєму місці.Хлопці! Хочеться почути ваші думки з приводу відставки чи невідставки Залужного.Кому ви більше довіряєте Зеленському чи Залужному?
Хочу почути саме тих,хто воює.
Насчёт обувки: перешёл на Belleville (американские берцы).Выдали Соломоны, накупил Льов... Но комфортнее всего мне в Таланах, что ещё в феврале в ОДА волонтёры подогнали нам. С.Салтовку прошли и много чего. Пока живые.
Ну, це як раз, компроміс між ціною та якістю.Насчёт обувки: перешёл на Belleville (американские берцы).
Летом ходил в С290, сейчас - в С795.
Дорогие, но мне очень нравятся.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()