Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У нас таке є ? Чи херня ?
Тарас который с ИБИС пошел инструктором в нацгвардию тестилНе бачив, не чув. Дробаши (гладкоствол) - бачив.
Такий собі винахід, на мій погляд.
Не треба. Якщо одразу не буде клину при подачі, нагар від такого "патрона" засере ствол в перші 3-4 постріли до розриву. У друга в 3 штурмовій на опорнику чергує хтось із турецьким напівавтоматом 12К, а на виходи він іноді свій мосберг бере. І це працює.Отож. Треба тестіть.
тренируйся с трофейной все равно на лбз 2а оружия не потащитьТа я б теж не став би такими набоями стріляти, зброю шкода 🙂.
а надежда на Васю который должен быть рядом такое себеНе треба. Якщо одразу не буде клину при подачі, нагар від такого "патрона" засере ствол в перші 3-4 постріли до розриву. У друга в 3 штурмовій на опорнику чергує хтось із турецьким напівавтоматом 12К, а на виходи він іноді свій мосберг бере. І це працює.
"Васю" назначают по очереди. И таскают два ствола только в путь. По сравнению с покемоном и пятком коробок к нему - детский сад.тренируйся с трофейной все равно на лбз 2а оружия не потащить
а надежда на Васю который должен быть рядом такое себе
Ні. Просто попалися прикольні картинки мого року ☺️.У тебе день народження?
Святый МыколайПорадував себе.
Хоч якесь свято 😒🎁🎄.
Тіпо того. А ще - воно ріже.а бабочка это типа релаксировать?![]()
Хай бережуть тебе сили Землі, Неба та духи родуЗавтра вирушаємо на Покровськ.
🫡
Это да.Нет такого смайлика-реакции, чтобы отразить эмоцию на ваше сообщение.
да, +много разЖдали, ждём и будем ждать назад. ...
Храни вас судьба и все боги на свете.
Берегите себя.Завтра вирушаємо на Покровськ.