Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Знайшов фотку (вірніше, скріншот з відео), 27 березня 2022, звільнення Вільхівки.
Це моя перша бойовка 🙂 (ну, якщо не враховувати оборону П.Салтівкі).
![]()
Ми тут усі такі - мовчки усе це пережити неможливо. Не кажучі вже про вас, захисників.Одна з думок була, чому та кому я тут пишу?
Можливо, "Три білборди.."? Або "Легенда про піаніста".Мабуть, треба подивитися якійсь драйвовий позитивний фільм, шоб трохи воспрянути духом
Якщо ми (цивільні) корисні хоча б тим, що вам стає на хвилину краще, тоді усе не дармащо ця уся моя писанина - це просто звук (крик - це перебільшення, мабуть) в ефір. Я просто відпускаю в космос свої думки, щоб стало легше...
Іноді краще мовчати.бушмайстерска хуета с 20 кратным прицелом
"Білборди..." дивився, давно - чомусь враження якогось бруда залишилось. І жінка там страшна 👀🙂.Можливо, "Три білборди.."? Або "Легенда про піаніста".
Світлі, пронизливі фільми
"Велика риба" також туди ж
Ніт! Це той, що про піаніста-віртуоза на трансатлантичному лайнері"Піаніст" - це той, шо про війну?
Хоть в этой теме не пизди, противно ведь. Края надо чувствовать, коксовик!Переглянути вкладення 14797462
стой не будем ему говорить что он занток всего три года а ты всю жизнь
Дед на приеме у сексопатолога:Хоть в этой теме не пизди, противно ведь. Края надо чувствовать, коксовик!
Снежок 😁 без морковкиХоть в этой теме не пизди, противно ведь. Края надо чувствовать, коксовик!
А шо то таке чорне ? 🙄Сьогодні був "день кулеметника" 🥹 - повторювали, як збирати/розбирати, заряджати, усувати проблеми...
Ну і всі постріляли, звісно 😎.
![]()
Це "крабікі' - ланкі, які тримають набої в стрічці.А шо то таке чорне ? 🙄