Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
👍 Норм. Яка сталька?Ось тобі цяцька для дорослих хлопчиків, трохи настрій підняти.
S90V, 62-63 твердість. Купив нарешті фрези норомальні, тепер дорослим хлопчикам цяцьки можу робити гарніші.👍 Норм. Яка сталька?
якщо мобілізують, с тебе така іграшка мені в подарунок.S90V, 62-63 твердість. Купив нарешті фрези норомальні, тепер дорослим хлопчикам цяцьки можу робити гарніші.
Губень закатай. Держава ж забезпечитьякщо мобілізують, с тебе така іграшка мені в подарунок.
он мне должен...., для меня ему будет не жалко.Губень закатай. Держава забезпечить
Мои ножи заслужить надо. Ты пока заработал затупленный Грандвей.якщо мобілізують, с тебе така іграшка мені в подарунок.
да не переживай, я не думаю что прям меня мобилизируют быстро.Грандвей максимум. Мои ножи заслужить надо.
Купил и раздал с десяток налобников с белым и красным, денег от 2,5 до 4 долларов, от времени года и жадности продавца. Народ доволен.а шо у кого какой фонарь с красным ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
если для харакири то тебе Вайкартана еще круче выточитякщо мобілізують, с тебе така іграшка мені в подарунок.
главное чтоб он себе циркумцизию не сделал от счастья.если для харакири то тебе Вайкартана еще круче выточит
Хорош, но дороговат. Десяток таких я пока не могу себе купить и раздать.Olight Oclip
Некоторые матовую пленку для стекол клеют, чтобы хотспот убрать. Процентов 10 яркости сжирает, но кому-то это менее критично.это да
и есть моменты которые я бы во втрой версии исправил...
ну а пока нужно наклеять на линзу защиту...как на камеры смартов
ЖивийДе ТС ?