Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
На алике предложения висят, и отзывы из Украины свежие. Должны отправить.Одно время их в Украину перестали слать. Не знаю, сейчас пришлют или нет. Я их покупал несколько, потом перестали принимать заказ.
Я не знаю, что такое цукорок и ваниль, но предполагаю, что это типы наших рэб. И также могу предположить, почему с них мало толку.Дякую, друже. Іноді бувають у нас Цукорок чи Ваніль. Але толку з них мало.
Ми і так знаємо, що в повітрі завжди підорські дрони.
Тож, чуткі вуха, швидкі ноги і, звісно, вдача - це наше всьо. 🤷♂️
То вже кожен для себе сам вирішує, збір добровільний.Хочу задати таке питання, щоб зрозуміти, чи то у мене якась неправильна шкала цінностей та пріоритетів, чи у суспільства.
Якась тьотка в ФБ відкрила збір на корм для коней (для коників, блять, для тварин).
Я намагаюся пояснити, що не на часі, блять, у нас діти вмирають, треба зупиніти ворога...
Як ви вважаєте, що важливіше - збір на корм для коників чи збір на РЕБ, дрони для ЗСУ?
Нормально в тебе все зі шкалою цінностей.Хочу задати таке питання, щоб зрозуміти, чи то у мене якась неправильна шкала цінностей та пріоритетів, чи у суспільства.
Якась тьотка в ФБ відкрила збір на корм для коней (для коників, блять, для тварин).
Я намагаюся пояснити, що не на часі, блять, у нас діти вмирають, треба зупиніти ворога...
Як ви вважаєте, що важливіше - збір на корм для коників чи збір на РЕБ, дрони для ЗСУ?
Тобто, якщо людина вирішує, що коникі їй дорожче, ніж ваши діти, захистникі, то норм?То вже кожен для себе сам вирішує, збір добровільний.
Неможливо влізти в чужу голову. Даже у нас зараз є багато людей котрі не дадуть на ЗСУ, але дадуть на тварин. Мабуть це погано, але ж нічого с цім не поробиш. Нехай хоч конячке допоможуть.Тобто, якщо людина вирішує, що коникі їй дорожче, ніж ваши діти, захистникі, то норм?
аналогичноЯ тільки на потреби ЗСУ скидаю кошти, коли є.
Звісно ні... Але, як на мене, це з тієї ж серії, коли проводять державні тендери на озеленення Краматорська, або облаштування парку десь за 20 км до нуля... Ну як так можна?Тобто, якщо людина вирішує, що коникі їй дорожче, ніж ваши діти, захистникі, то норм?
Сотні тіток (а іноді й дядьок) збирають на корм для котиків/песиків та інших тварин. Зараз мотивують це як раз війною. Якщо це пройшло повз тебе раніше, то просто пощастило. Так, у сусспільстві існує певний прошарок людей, для яких бідні тваринки важливіші за людей. Кісмет.Хочу задати таке питання, щоб зрозуміти, чи то у мене якась неправильна шкала цінностей та пріоритетів, чи у суспільства.
Кыцюня, ты хоч иноди видпысуйся, бо переживаем за тебеЗвісно ні... Але, як на мене, це з тієї ж серії, коли проводять державні тендери на озеленення Краматорська, або облаштування парку десь за 20 км до нуля... Ну як так можна?
Это ОНКыцюня, ты хоч иноди видпысуйся, бо переживаем за тебе
Цэ ывропа🙄Это ОНдругой юзер, другой человек
У той самой Айсберг ник иначе пишется:
IceBerg_
https://www.kharkovforum.com/threads/moja-tema.5392337/post-71272007
Цiкаво - на ЗСУ та НГУ скiльки задонатили члени правлiння та сам голова УкрЕнерго з зарплатами по 2 ляма гривень? А пан Терехов скiльки?Я доначу тільки на ЗСУ та НГУ.
Прикро, в Харкові немає програми виплати єдиноразової допомоги мобІлізованим, як у других містах.пан Терехов
Не хочу вас засмучувати, але я дійсно "він" )) тобто не та дівчина, яка IceBerg_Кыцюня, ты хоч иноди видпысуйся, бо переживаем за тебе