Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку 🙂).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
В Харкові.
Бажаєш подивитись, Анжелко? 😁
Та я то може і желаю, так з нашого загранічного ТРО пока отпросишься, пока то сьо...бюрократія ужасна, знаєте...ну тоісь не прямо щас 🤷‍♀️
Тепер - тільки секс 🙂.
(Або матрац 👀🤷‍♂️)
😲 шошо???

Ну не знайшов я нічого пристойного свіжого з подібним текстом((
Ой, це ви... а я без Очків подумала шо то ТС... ізвініть...😳 А шо у вас кстатє с матрасами і фАтами? Єсть якіто предрассудки?

А шо у вас кстатє с матрасами і фАтами? Єсть якіто предрассудки?
Всьо ок! Зараз сплю на спижженой в піонєрлагері панцирной кроваті, до сєтки прикрутив ламелі. Матрас дешманський, з Ікеї, кажись. Не ватний! ЗСУшний спальнік і самонадувна подушка также імєюцца.
А от фатів немає ((

Мабуть, я настільки сувора людина, що мене тільки матрац і може терпіти 😐🙂.
Тож, йому всі ласкі... 🤷‍♂️
1000007580.webp

Всьо ок! Зараз сплю на спижженой в піонєрлагері панцирной кроваті, до сєтки прикрутив ламелі. Матрас дешманський, з Ікеї, кажись. Не ватний! ЗСУшний спальнік і самонадувна подушка также імєюцца.
А от фатів немає ((
* карлякає наслюнявленим хіміческім карандашом в книгі учота женіхов "технічно сьєхав с базара"

🙂

* карлякає наслюнявленим хіміческім карандашом в книгі учота женіхов "технічно сьєхав с базара"

🙂
Та який з мене женіх?? Разваліна, поки що ходяча. Поясницю, коліна і руки остаточно зірвав, у складі єбаш-команди на немеханізованому будівництві захисних споруд ЗСУ. Воно вам тре..? Викреслюйте одразу, і викидайте на мусорку!

Пригадую як колишній зам по тилу казав нам, новачкам: "Вйобувати ви будете крєпко, но спатимете в кроватях!" Так воно і вийшло...

Та який з мене женіх?? Разваліна, поки що ходяча. Поясницю, коліна і руки остаточно зірвав, у складі єбаш-команди на немеханізованому будівництві захисних споруд ЗСУ. Воно вам тре..? Викреслюйте одразу, і викидайте на мусорку!

Пригадую як колишній зам по тилу казав нам, новачкам: "Вйобувати ви будете крєпко, но спатимете в кроватях!" Так воно і вийшло...
Ну, мєжду нами, я тоже не молодію ага... і спина тоже, і фост, і лапи да... і шерсть ще. 😳 і це даже без всяких команд. А в остальном - огого😍😳
Ну якто так.

Та підожди на мусорку. Тема жениха не розкрита. Спини, крила...головне хвіст.
І навряд чи дівчатам принципово щоб їм всі пози камасутри ісполняли)
З мого досвіду - дівчатам головне, щоб мозок великий був. Тоді можно його довго-довго їсти чайною ложечкою 🤪.

Мені якось байдуже, що їм принципово, а що ні. Вони - не мій формат.
От мілфи - інша справа! Ням-ням))
Отакої....

*поперхнулась кісільом і покрасніла

З мого досвіду - дівчатам головне, щоб мозок великий був. Тоді можно його довго-довго їсти чайною ложечкою 🤪.
От не тре ото про всіх ага... це як всі мужики козли 🤷‍♀️😳

Отакої....

*поперхнулась кісільом і покрасніла

От не тре ото про всіх ага... це як всі мужики козли 🤷‍♀️😳
На всіх у мене мозку не вистачить, вибачайте 🤷‍♂️. І так вже майже інвалід 😁.

Назад
Зверху Знизу