Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бузина призывает жителей Юго-Востока к полному бойкоту Галичины

• Автор теми Автор теми Рикас
  • Дата створення Дата створення
какбы западенщина не обьявила бойкот юго-востоку Украины. Вот где крик будет. Сейчас юго-восток - самые дотационные районы. Можно до усеру кричать про потенциал, про язык, и все это будет правдой. Но сути это не меняет. А суть такова, что таже луганщина и донетщина - клоака Украины. Не припезденая галичина, не чернобыльская зона, а имено эти области. Как так?
Да, области выдоили даже на такие ресурсы, как людские. Остался в основном шлак. Териконы шлака.

Думаю, если Украина разделится по томуже днепру, то западаная Украина от этого только выиграет и резко пойдет вгору. Почему? НУ все просто. Польша этого давно ждет. Большинство (если не все..запорожская тоже на левом вроде) АЭС, от которых отказывается пол европы тоже на левом берегу, хранилища газа на левом берегу. Цельная ментальность вконце концов И это не все причины.
Те, кто хочет, но не может эмигрировать, тем стоит задуматься для начала о переезде на запад Украины. В тотже Львов.
В тоже время судьба востока - не завидна при любых раскладах.
І не забудьте додати, що навіть основне, на чому заробляє Схід - метал, лежить на лівому березі - Кривий ріг. Так що при вашому розкладі Сходу та півдню залишиться продавати тільки вугілля.;)

Ви мені вибачте, але що таке западенський? Я знаю діалекти української мови. Їх справді на Заході України більше. Але це історично склалося. І будь-яка мова в світі має свої діалекти і під-діалекти. Наприклад всім відома англійська мова має стільки діалектів, що нам і не снилося: діалекти англійської мови в самій Великобританії, американська англійська мова та безмежна чисельнісь діалектів у кожному штаті, австралійська англійська мова та її діалекти, канадська англійська з діалектами,... досить?;)
Перепрошую, це я писала не для Вас, звісно, а для людей, які не розуміють, що таке діалекти.
Для них державна мова як для демона срібляний хрест, вибачте.:rolleyes:

Бузина - це гівно. А гівно притягує до себе гівняних мух.

Подписываюсь на все 100%.
Бузіна-лайно.ТС лайно в кубі.А якщо кому-то чим-то не подобається мій французський читайте Бузіну з ранку до ночі.

Бузіна-лайно.ТС лайно в кубі.А якщо кому-то чим-то не подобається мій французський читайте Бузіну з ранку до ночі.
Мені подобається Ваша думка, а мова ......це таке...............перебудуєм, якщо Ви не проти;)

Паны украиноговоряшие разберитесь лайно, или как сказал IgorVolodimirovich гiвно. А то в ваших диалектах запутаешься.:D

Бузина - это Рикас???

Это Бузину почему то все пердолят и игнорируют :D

А где канадский, финский, швейцарский, афганский, тунисский, индийский. боливийский и т.д. ???:D
А в Канаді, до вашого відома, не англійська, а канадський варіант англійської мови. В США - американський варіант... І ці країни створювалися емігрантами. Тому й назви цих країн відрізнаються від назви нації-носія мови. Хоча в тих же США східні штати називають Новою Англією. А наприклад коріному мадридцю може статися важко зрозуміти іспанську мову венесуельця, кубинця чи мексиканця. Свого часу мав чудового викладача іспанської мови. І вона нам наводила цікаві приклади з різними варіантами назв одного об'єкта іспанською літературною, іспанською "народною", "кубинською", "мексиканською"...
Фінська мова існує. І є державною мовою в Фінляндії. Так. фіни зробили державною мовою шведську. Але лише через певний час після повернення фінській відповідного статусу. І наразі шведська використовується лише на Аланських островах.
Швейцарія - це історично конгломерат міст. Це не є держава національна. І, зауважте, жодна з державних мов Швейцарії не є мовою емігрантів. Це мови коріного населення. А ви, можете ображатися, але росіяни не є коріним населенням України. За переписом 2001 року з 8 мільйонів росіян - 4 мільони народилося не в Україні. Відповідно і решта таки є нащадками нещодавно прибувших. Про це свідчать і переписи часів російської імперії. Наприклад 1897 року.;)
У Тунісі, як і у випадку з англійською мовою, свій варіант арабської мови. Як і в Арабських еміратах, Марокко... І знову ж таки. Ці держави утворювалися не нацією-носієм, а є колишніми провінціями колишньої імперії.
Це ж стосується і будь-якої африканської країни (окрім Ліберії, в неї своя цікава історія, та мабудь Ефіопії). Ці країни утворювалися не через національний розвиток, а лише як колишні колонії імперій. І кордони відповідають не розселенню певної нації, а штучним кордонам, за якими держави-імперії ділили свої володіння. І це вже відгукується у країнах Африки. Поділ Судану. Боротьба туарегів за свою нгаціональну державу. Війна в ****рії... І це лише тільки початок. Ми ще побачимо в майбутньому спроби створити національні держави, а не пост-колоніальні утворення.
Індійської мови і не існує. Існує мова хінді. А назва держави Індія дійшла від нас через якраз-то і перекручення слова хінді. Спочатку сасанідами, а потім греками.;)
Ваші приклади до України не мають жодного відношення навіть і близько.;)

Мені подобається Ваша думка, а мова ......це таке...............перебудуєм, якщо Ви не проти

Це не моя думка.Це думка давньокитайських філософів.
Щоб в крайні наступив лад надо словам дати їх справжнє значення
В даному випадку мудака назвати мудаком.І чим довше мудака Бузіну вважати письменником тим довше годі сподіватися на лад в країні.

А в Мексике - мексиканский. :D И в Авралии - автралийский.
В принципі вірно. Тільки потрібно уточнити: мексиканський іспанський, австралійський англійський. Як свого часу було руський *******н. А тепер стало "русский" (какой). А хто цей какой?;)

Я уже год как не пью пиво львовское и ничего не покупаю с той стороны!
:іржач::іржач::іржач::іржач:
А хліб купуєш? А роптом він зі львівських дріжжів? Або з запеденського збіжжя?:іржач::іржач::іржач:
Коротше, голодом себе умори.:іржач::іржач::іржач:

Если говорить о бутылочном пиве, то в, тык скыть, русскоязычных регионах его нормального нет. А вот на Западенщине еще есть. Это, конечно, не "Львовское 1715". Но есть же Бердичев, Опилля, Ривень, Хмельницкое, даже ПББ - все лучше продукции пивных гигантов или там российского пойла.
А вам доводилося пити пиво в Тернополі? Мені дуже сподобалося. Не знаю, чи досі випускають. ;)

:D Зимбабве - Зимбабвийский
А є нація зімбабзійці? Чи тільки громадяни Зімбабве? Ви не плутайте назву державного утворення з назвою мови та нації.;)

всё правильно вы думали. Здесь живут русские, правда некоторые из них (испорченные русские) возомнили себя какой-то новой нацией. :ги:
Тут живуть нащадки русів-русинів. А понаїхали рОсіяни, які вкрали в нас назву, і то як завжди через сраку, через греків. І тепер намагаються з піною на губах довести, що саме вони (з лісів Мещори та берегів Волги) є справжніми "рускіми", а ми, українці, що тут жили тисячоліття, таки неправильні "рускіє".:іржач::іржач::іржач:

В книге все написано, желание перечислять нет, тем более я так понял что вы книгу таки открывали, или...? Для начала откройте книгу, почитайте, а потом судите о том, проплаченный он или нет. Желания дискутировать тоже нет. К слову, не стоит воспринмать серъёз его эпатажное отношение к женщинам, которое так просматривается в книге "Верните женщинам гаремы" - это всего лишь чёрный юмор. Но видать, вы с его творчеством вообще не знакомы, т.к. проплаченных не читаете, а я читаю всех подряд!
Мені довелося почитати росіянські "правільниє нєпєрєкручєниє" історичні книги. І що в них цікавого: досить багато посилань на першоджерела - це історичні праці інших авторів, в тих, у свою чергу, на інших, а вже в тих "інших" на першого. Таке собі замкнуте коло. Фактично першоджерела відсутні, але для занадто допитливих читачів є "аргументованні" посилання на не менш "авторитетних" авторів.;) Це особливо стосуються Бузини. В нього історичні факти або вирвані з контексту, або перекручені.;)

Назад
Зверху Знизу